miercuri, 17 decembrie 2014

Mihai Stănescu - cel mai penibil spammer român


 
E greșit să îi dau numele, că așa profită de reclamă moca, dar nu mai pot, iar în acest fel poate aflu că mai au și alții probleme și punem de un mic complot.

Cred că relația mea cu dl. Stănescu are mai mult de patru ani. Pe atunci credeam că este o persoană care oferă niște servicii despre care l-am informat politicos că mă doare în pulă. Nu mă interesează vrăjeala cu care își câștigă el existența dar e ok dacă interesează pe alții.

Nu știu de câte zeci de ori i-am băgat mesajele la spam, de cate ori am rugat IT-ul să mă scape de el, dar țin minte cu precizie că i-am scris prima dată după ce tentativele de dezabonare au rămas fără rezultat. Zero efect. Doar că o vreme după ce ni s-a schimbat configurația adresei, parcă atacul s-a mai domolit.

Acum Mihai Stănescu a revenit în forță. Zilnic am câte o ofertă de coaching de la el pe mailul de la job.

Nu vă lăsați păcăliți de moaca, de aerul de amabilitate și de poveștile scris de acest spammer. Mihai Stănescu nu este om. Dacă ar fi fost om nu ar fi penetrat atâtea sisteme de securitate cibernetică ca să-și verse cu nesimțire reclama nedorită la mine în inbox.

Bă nene, vrei un desen ca să înțelegi că mi se rupe de coachingul tău, că mă deranjează mesajele tale mai rău decât alea la copii de ceasuri și medicamente de mărit pula? Du-te nene și îți vinde talentele la circ, joacă la Loto ori loz în plic, nu pe nervii mei!

Deci. Știe careva cum pot să scap de dobitoc? Dau o bere și ofer eventual coaching gratuit cum se pot bea mai multe.

10 comentarii:

  1. Coaching gratuit? Cred că mai bine plătești să-ți ascult metoda...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dai o bere, te învăț cu să stai pe canapea cu berea în stânga și telecomanda în dreapta. Sunt sigur că singur n-ai reușit!

      Ștergere
    2. Trebuie să recunosc că nu și sunt nerăbdător. Mai negociem cu berea că știu cum să scapi de spammer. Te încalți cu bocancii ăia cei mai grei și-i tragi un șut în. O celui care te-a recomandat. :D

      Ștergere
    3. Noii mei bocanci sunt tari, dar nu mai sunt grei pt ca bombeul este ranforsat cu policarbonat.

      Ștergere
  2. Nu am pe el inbox ,dar in schimb am mesaje de alunjît pănisu, de-ar sti astia ca nu am chiar nevoie de.
    Coaching de bere zici : Iată organsimul .Iata berea. Anabolizeaz-o !

    RăspundețiȘtergere
  3. Radule, hai să punem de un compot. Că pe mine mă fute la cap unul pe care-l cheamă Dorin Buda. Aparent şi ăsta e ferm decis să-mi vândă neşte chestii complet inutile. I-am explicat că mă doare în pula unei balene Janjucetus hunderi (actualmente extinctă) de el şi serviciile lui. Omul perseverează, m-a găsit şi pe Linkedin unde l-am putut raporta cu succes ca spammer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pot să spun că m-am ales cu două beri, că v-am dat soluția mai sus? Am și o pereche de bocanci de vreo 35 de kile, vi-i fac cadou că tot vine Crăciunul și-i puteți schimba între voi. Măsură universală. :P

      Ștergere
    2. Multumesc dar eu prefer un picior clasic nu sticla de lampă, că sunt inginer, nu fotbalist și nici ciclist.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE