luni, 8 decembrie 2014

London Piss


 
Londra este un oraș mare aparent curat și ordonat. Dacă supraviețuiești nebuniei sale, ca de exemplu traversatul străzii prin locuri permise în timp ce te uiți prima data în stânga ca omul normal și apoi fazei în care pe scările rulante trebuie sa ții dreapta, dar pe culoare să circuli pe stânga, ești un turist salvat.
S-ar putea chiar să și vezi ceva din marea capitală a briților, cu condiția să fie ziua. Noaptea anumite chestii importante aparent doar pentru turiștii din Londra sunt în întuneric ori penumbră, pentru că englezii fac economie la curent. De exemplu statuia lui Nelson (nu Mondialul) scufundată în întuneric absolut în Trafalgare Scuare. În schimb fântâna arteziană din spatele coloanei e luminată atât de puternic și colorat că face să roșească orice travestit gay.

Londra, inima insulară are motive să stea retrasă, altele în afară că e țâfnoasă. Printre celelalte capitale europene ar pica mai mult de proastă decât de excentrică. În infinitele sale straturi de ceapă regală Londra este o uriașă oală de noapte poleită unde te poți pișa pe tine în plin centru ca un lord. Pentru că fără bani s-o piși la mă-ta... acasă eventual.

Pe această cale țin să mulțumesc Somerset House, unde nu știu exact ce se executa în afară de curtea interioară cu patinoarul păzit de un imens brad de crăciun în mijloc de noiembrie. Ceva activități cultural gastronomice probabil.

Deci, nu vă sfiiți. În caz că vă taie vreodată nevoia, Somerset House este cheia, dar să știți că trebuie intrat cu aplomb și fără diplomă de BAC, ca la facultate în România. Locanta este curată și dezinfectată așa cum poate dovedi graficul de curățenie alăturat.

Dacă vă trece prin cap să încercați pipi la stâlp, vă avertizez că Londra este setată pe nivelul paranoic la supravegherea video. N-am văzut atâtea camere video pe m2 decât la fabrică.

Să nu ziceți ca nu v-am avertizat.

PS: În orice circumstanțe, nu ezitați să-i futeți pe britanici în gât. Orice nație atât de îngâmfată încât să-i socotească pe indieni, pachistanezi și nigerieni superiori românilor, merită o flegmă între ochi!

PPS: Asta nu e ură de rasă, este doar corecție de maniere.

3 comentarii:

  1. London Big Brother. Ce oraș e ăsta unde nu te poți pisa la copac?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Unul atât de plin de camere video că te ia durerea de prostată!

      Ștergere
  2. Bai deci poate te vad la tv :))))
    Titlu mare : " un roman dubios făcându-si nevoile fix pe fata lui nelson " :))))
    Hmmmm :))))

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE