vineri, 2 mai 2014

DezgustDupă primul cioc-cioc, liniște.
După cel de-al doilea la fel.
Îl sună și îi spune ca a ajuns, să-i deschidă.
Pășește sub zgomotul tocurilor atenuat de mocheta de-un vișiniu jegos.
Îl privește zâmbind.
E fresh. Abia ieșit din duș, înfășurat în prosop. Cu barba aia are un aer atât de sexy încât ar sări direct pe el.

Hotel ieftin.
Miroase a ieftin și arată ieftin. Așternuturile în schimb sunt curate. Alb imaculat, apretate.
Gresia din baie este drăguță, faianța nu.
Cabina de duș infectă.
Nu-i spune nimic.
Dar ca și cum i-a citit gândurile el îi spune ce nașpa e hotelul.
Nici nu-l aprobă, nici nu-l contrazice. Se răsucește pe călcâie de două ori în camera ce nu părea să aibă mai mult de 25 mp.


Se agață de gâtul lui să-l sărute. El este rece ca întotdeauna. Buzele insuficient relaxate, limba pierdută pe undeva prin tavanul palatin și zâmbetul ușor viclean sunt semne că nu are chef de săruturi, vrea doar s-o fută. Evident, o trimite la duș. Deși tocmai ce a ieșit din dușul ei impecabil, se supune și pășește în baia infectă.
Nici nu se obosește sa închidă ușa, cu siguranță el nu o să vină după ea s-o lipească de pereți. Nu e genul, clar nu. Asta cere pasiune, iar el e doar tehnic. Inginer. Pășește în cadă și lasă apa sa curgă încet în gol. Scurgerea e defectă. Ca să nu se ude se trage înapoi, se înalță pe vârfuri. Deși apa nu o ajunge, simte cum calcă pe grăsimea și jegul tuturor clienților care au făcut duș, sex sau chiar au urinat în cada aia acrilică înaintea ei. Se abține. Nu poate să vomite, nu acum exact înainte să-i simtă pula adânc în gât.
Își scoate din geantă rochița din material de dress. Partea de sus îi îmbracă perfect sânii, continuându-se cu x-uri ce-i dezgolesc întregul trup. Se alătură în pat așezându-se în genunchi, privindu-l în timp ce vorbește la telefon.

Continuarea a devenit rutină deja. Începe sa se întrebe dacă nu cumva s-a plictisit de el, de groapa sexy din bărbia lui, de felul brutal în care o fute, de vânătăile pe care i le lasă mereu pe fund, de palmele usturătoare pe care i le aplica peste față, de pofta cu care o scuipa atunci când îi suge pula, de durerea sfârcurilor pe care o resimte câteva zile după întâlnirile cu el.

Urmează două reprize de sex. Sex la greu. Sex oral, sex normal, sex anal, sex cât cuprinde. Se contorizează prin ejaculările lui. Ale ei nu se numără, nici măcar nu contează pentru el.
Răvășită, abia ținându-se pe picioare, se bagă sub dușul jegos cât să-și dezmorțească mușchii și pielea încinsă. Acum ar putea să vomite. Nu are ce. Nu a mâncat de ieri. Se întinde lângă el.


Soneria telefonului îl anunță ca a primit un mesaj. Îl citește sub privirea ei.
"ne vedem mâine, sau ești ocupat ? :( "
Numele expeditorului este o prescurtare ciudată care nu-i spune nimic. Moaca trista din mesaj o face însă să simtă o scânteie usturătoare de gelozie în stomac.
El e un tip serios. Are o vârstă. Nu folosește emoticonuri în mesaje.
Îl vede cum scrie răspunsul fără nicio jena.
"ne vedem.ok"
După câteva ceasuri de lenevit în pat lângă el, dezmierdându-l, deși meritul lipsește cu desăvârșire, îl înțeapă subtil cu privire la mesaj.
- La ce ora pleci mâine? Avem timp sa ne mai vedem, sau te vezi cu doamna din mesaj?
El îi răspunde sec:
- Doamna din mesaj a plătit camera asta, e ceva strict business, dar dacă vrei o invit la una dintre întâlnirile noastre.

Ea tace, nu mai zice nimic, dar se gândește la doamna din mesaj. Ar fi cazul să părăsească scena pe ziua de azi, dar se oprește în fața peretelui ce dorea să imite ieftin o zugrăveală tip stucco, unde stă atârnat un tablou imens ce înfățișează moartea și cenușa ce o învăluie.

El o întreabă ce fel de tablou este.
Ușor nedumerita de întrebare, îi răspunde indiferenta cu gândurile rătăcind printre petalele de trandafiri la fel de morți ca și sufletul ei.
- Gotic.
El râde zgomotos și o trage de braț.
- E abstract, reprezintă o femeie goală. Uite. Aici este sânul drept, aici pântecele, aici coapsele, iar aici fundul și părul lăsat peste el.

Ea râde inocent.
Râde ca să-și mascheze dezgustul. Tace ca să nu urle. Pleacă să nu rămână. Privește înainte ca să uite ce e înapoi. Pentru că înapoi este el și doamna lui serioasă care nu suge pula, dar plătește camere de hotel și zâmbește amar în emoticoane.


Se întreabă plină de dezgust, cum de poate încăpea într-o singura persoana atât de multe euri?

Unde ea vede capul unui rege care a murit prin sufocare, trist și singur, el vede femei goale! Scârbos.

În timp ce se apropie de ieșire se întrebă dacă pe lângă furie, frică și grabă, o ușă poate fi trântită în urmă cu dezgust.

40 de comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Deci cum, a inceput sa iti placa siropelul?! Uluitor!

   Ștergere
  2. Meh, nu-i chiar siropul clasic, îi mai nediluat așa. Adică după ăla din scriere parcă m-aș topi și perpeli și io oleacă. Și nu pentru că-i măgar, ci pentru că pare ceva mai altfel.

   Ștergere
  3. El este clar deosebit. Dar ea cum e? Sa nu zici culta ca lesin aici.

   Ștergere
 2. Știi ce nu înțeleg eu? Femeia proastă din iubire de pulă.
  Ok, poți să iubești, nimic de zis. Dar la naiba, nu iubi până la frustrare și umilință. Aia nu e dragoste, este masochism.
  În rest....aleluia.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Miță, tu mi-ai dat idee de-un articol pentru când oi avea chef. Eu o înțeleg pe muierea asta, deși am orgoliul cât casa. Și da, îi o formă de masochism (atunci când nu-i prostie) pentru că recunosc că e o senzație aparte atunci când ești subjugat în așa hal încât nu mai știi de capul tău. Nu-i fain să fie un mod de viață, cu asta îs de acord.

   Ștergere
  2. Adica Mitz, Oama are dreptate sa tanjeaca exact dupa acel tratament pe care cateodata are ocazia sa-l impuna cu straponul. Si e umilinta poate si masochism dar joaca incepe si se termina la marginea patului intre oamenii inteligenti.

   Ștergere
  3. E vorba clar de patima sexuala nu de amor.

   Ștergere
  4. Mi-am dat seama că nu-i vorba de amor. Totuși.... a face sex nu e ca și cum ai merge la piață (deși poate că pentru unii chiar asta înseamnă)
   Hmmm poate și unde am văzut o paralelă între mizeria inevitabilă a traseismului existent prin definiție într-un hotel și mizeria traseismului uman.
   Ideea este că nu am vrut să credeți că am ceva cu patima sexuală, dimpotrivă.

   Ștergere
  5. eu il vad ca pe fiind amor.
   amor in stare bruta.
   dar depinde ce inseamna amorul pentru fiecare, nu ?
   si radu, de ce trebuie ca patima sexuala sa fie diferita de amor? care este elementul ce le desparte ? si nu-mi spune ca iubirea, poti face glume mai bune de atat.
   cred ca aici este problema compatibilitatii sexuale intre un el si o ea. nu privesc amandoi actul in sine asa cum ar trebui.
   cand el are chef de joaca ea vrea sa fie mangaiata, iar cand el e tandru ea vrea palme.
   nu poti fi mereu pe placul partenerului. trebuie sa inveti sa te bucuri de ce ti se ofera in orice clipa.
   barbosul din text avea chef de sex. ea probabil voia sa fie si sarutata. iar cum femeile tind sa exagereze in ORICE, a transformat totul intr-un mare dezgust.
   de aici din unghiul meu asa se vede, nu-mi dati in cap :)
   Blue
   Ștergere
 3. Așa cum spune oama, bărbatul asta cu barba lui sexi chiar este altfel .
  Îți serveste una calda si zece reci. Face in așa fel încât sa merite suportat chinul asta de gheata , pentru un strop de infern fierbinte . La un moment dat ajunge sa îți placa si chinul de gheata.
  El este genul indiferent, rece, deloc sentimental, posedat de pofte carnale.
  Ea fierbinte, calma si pasionala.
  Nu se potrivesc. Dar, cu toate astea, se contopesc intr-o maniera cel puțin interesantă.
  Îmi place ultima fraza ;)
  Blue

  RăspundețiȘtergere
 4. nu stiu daca barbatul acela chiar este altfel dar cu siguranta este altfel decat cel de zi cu zi...
  in schimb ea este cea reala, cea de fiecare zi.
  ceea ce nu putem controla ne tine legati...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. punct ochit, pandhora !
   "altfel" are nevoie de un reper, trebuie raportat la ceva.
   "altfel" suntem cu totii.
   in contextul dat, acest "altfel" are nevoie de caracteristici si comparatii, in caz contrar, nu defineste nimic.
   poti spune la fel de bine despre "cel de zi cu zi" ca este altfel fata de celalalt.
   Blue

   Ștergere
  2. Sunt amândoi ireali deci clar deosebiţi de omul de zi cu zi.

   Ștergere
  3. zici tu ?
   blue

   Ștergere
  4. ntz !
   eu zic altceva.
   blue

   Ștergere
 5. acum ce sa zic, suntem ca cei doi privind tabloul, fiecare vede ceva, altceva :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. din primul moment, privind tabloul, gandul meu s-a dus catre American Beauty peste care a trecut timpul...

   Ștergere
  2. Frumusete Americana mucegaita?

   Ștergere
 6. amorul asta in stare bruta este superb si la fel cum e pacat sa pangaresti o iubire de poveste cu o partida scurta in gara, la fel de pacat este sa strici pasiunea bruta, carnala cu pitzi-mitzi inainte sau dupa. Toata lumea mai devreme sau mai tarziu a iubit mai mult sau mai putini dar sunt extrem de rari cei care POT sa traiasca sexul prin sex. Mai ales femei. Sex si nimic mai mult. Apoi, sa se ridice si sa plece din hotel golite pe interior dar nici pe departe dezgustate, pana la urmatoarea revedere. Si hotelul are farmecul lui aici, promiscuitatea unei camere luate "cu ora" intareste ideea de carnal, de abandon de fizic pur. Cand te duci pentru saruturi si trandafiri camerele nu-s naspa. Eu iti dau nota 11 la postul asta. Doar pentru connaisseuri.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să înțeleg că ție îți plac futaiurile în hotelurile insalubre?
   Connaisseureaso! :))))

   Ștergere
  2. foarte bine punctat si iluzia.
   doar cu lipsa dezgustului nu sunt de acord
   camera aia de hotel este mediul prielnic pentru dezvoltarea. dezgustului. e la mama lui acasa, lasa-l sa existe.
   daca nici intr-o camera de hotel, unde mirosul de amor neslefuit pluteste in aer, nu-ti permiti sa fii liber si sa simti orice, atunci unde?
   dezgustul nu-i ceva rau. dezgustul te invaluie pe moment.are farmecul lui. te pune in echilibru cu pofta carnala in exces.
   te remonteaza pentru urmatoarea intalnire ;)
   blue

   Ștergere
  3. Sarut mana pentru nota. Nu merit.

   Ștergere
  4. Futai in scarab... Suna bine pentru cine vrea sex fara floricele.

   Ștergere
 7. floricelele au si ele farmecul lor.
  fie pe campie, fie la cinema, fie in alte "n" cazuri.
  in momente pur sexuale nu-si au locul. decat daca.....la mijloc sunt ceva fetishuri :)))
  blue

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Iecsact! Ai pus caciulitza pe preputz, red.
   A se vedea margareta in cur din Underground-ul lui Kusturica.

   Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE