luni, 1 decembrie 2014

Epidemia, o șarlatanie criminală


Azi medicina a ajuns o religie mondială și astfel preoții ei, sensibili la corupție la fel ca și cei în odăjdii deja dovediți a vinde iluzii, promovează dogme medicale periculoase vizând profitul propriu și al instituțiilor care îi creditează.

În afara unor progrese remarcabile și greu dubitabile în chirurgie, restul ramurilor medicale s-au axat exclusiv pe tratarea simptomelor și nu al cauzelor. Mai mult decât atât, cauzele au fost mistificate sau redenumite în zeci de feluri pentru a li se putea găsi un "tratament", de preferința cât mai bogat, îndelungat, dacă nu și foarte costisitor. Cele odios de costisitoare au fost puse în cârcă contribuabililor prin subvenționarea guvernamentală a "leacurilor" unor maladii inexistente.

Probabil vă aduceți aminte de hoaxurile numite gripă aviară, porcină, SARS. Ca să vă imaginați un pic dimensiunile excrocheriei, căutați pe net momentul în care OMS a declarat gripa porcina drept pandemie (epidemie globală). Era după vestea „teribilă” că în Mexico City ar fi murit 23 sau 40 de persoane, răpuse de „cumplita maladie”.

Acum, trezirea vă rog! Mexico City are peste 22 milioane de locuitori adică o populație mai mare decât România. Terra are 7,1 miliarde locuitori umani. Pandemie credibilă, da?!

Și fix atunci au început negocierile cu guvernul român pentru un vaccin care, a dracului coincidență (ca și în cazul SARS, în aviară și iată mai nou în EBOLA) apar concomitent cu „epidemia” căreia i se adresează.

Am văzut că se fac reclame la vaccinul antigripal anual, dar cel mai tare am văzut în aeroporturi avertismente la gripa aviară (la noi) și EBOLA (la nemți).

Apropo domnilor epidemiologi ce pula mea a fost în capul vostru când ați afișat în Henry Coandă afișe de genul:

"Nu lăsați copii nesupravegheați să se joace cu păsările moarte" ?!?!?

WTF? Cați dintre voi s-au jucat în copilăria lor cu mortăciuni? Si de ce, nu v-a ținut mama voastră în brațe, n-ați avut alte jucării? Dar supravegheați au voie copii să se joace cu păsărica moartă? Dacă da, cu a cui păsărică?! Bolnavilor, huo!

EBOLA? Circul e așa fals că mă mir cum nu vă dați palme singuri. Ce dracu e spectacolul ăla cu costume de cosmonauți când boala cică se transmite prin sânge vomă, excremente... rahat cu perje? Le pute la africani gura de foamete așa-i? De aia purtați măști. Nu dragi europeni, voi nu știți că privarea gravă de hrană determină schimbări fiziologice așa de dramatice că puți a hoit de viu.

Oamenii mor pentru că OMS cu complicitatea guvernelor africane închide bolnavii (probabil de malnutriție, dizenterie, enterocolite, etc) cu suspecți. Îi concentrează în spitale improvizate, în corturi și staule ca pe animale și apoi sub pază armată se uita la ei și le fac poze când mor. Iar când îi îngroapă le dau numere. Da, în secolul XXI africanii sunt tratați fix ca la Auschwitz.

Domnilor imunologi și epidemiologi, mi se face rușine că sunt om și că împart specia cu voi. Cu satisfacție vă spun că pășiți pe o gheață extrem de subțire. Sper să vă duceți la fund cu bolile voastre false de gât. În acest moment meseria voastră are cam 50/50 șanse să semene la credibilitatea științifică cu ghicitul în zaț de cafea. Procentul credibilității abia a început să scadă.

Da știu, ați învățat ce v-au transmis alții, dar este imposibil să nu fi observat până acum că ceva e putred în scolastica respectivă.

Înapoi la școală, la aia de bun simt față de specie mai întâi!
 

6 comentarii:

  1. se declara pandemie nu in functie de nr. populatiei afectate ci de gravitatea manifestarilor bolii eventuale la individ , cu toate definitia spune alta. In rest e circ cu subtilitati economice ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Că bine spui, mestere. Eu întotdeauna te-am suspectat ca ai pe undeva pe dedesupt un ecuson cu biohazard.

      Ștergere
    2. Asta in caz ca maninc fasule, in rest sunt biochimizd neafiliat.

      Ștergere
  2. Ideea a fost exprimată genial de un englez nebun, Mathus care a ajuns la concluzia că pământul nu poate să suporte o populaţie ”ca nisipul mării” şi a propus programe de eugenie socială care să prevină o criză alimentară/ a apei atât de dure încât vom ajunge să recurgem la canibalism.
    Tăte drăciile astea de boli şi vaccinuri au ca scop decimarea ”umană” a populaţiei. Iar Africa încă e un continent de mâna a 3-a fiindcă se ştie, Ham a râs când tac-su Noe fiind beat a stat în curul gol şi astfel şi-a atras asupra lui şi a urmaşilor lui blestemele părinteşti. A căror manifestare e sclavia.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE