marți, 9 august 2011

Revoltele din Londra: De grija cui moare românul?!

Aţi auzit de tămbălăul din UK? Eu fiind retard din fire am deschis tv-ul azi după ce mi-a învelit ţaţa Floarea la piaţă ouăle în Daily Tribune. Mi-au căzut ochii pe ştirea zilei depre un tip arestat în timp ce se mastuba în faţa unei cladiri unde de la geam se holba una. Şi cum încercam eu să aflu cine-i Julieta aia de inspiră fierbinte pasiune onanistului, văd o ştire mică, mică într-un colţ care zicea despre “a treia noapte de violenţă continua în Totenham.” Caut înfrigurat ştirea propriu zisă şi dau de...
Revoltă în Marea Britanie!: “Milioane de persoane nemulţumite că Libia a primit bilete pentru Jocurile Olimpice!”
Ce naiba, unde-s mulţimile, unde sunt bătăile?! Am aruncat ziarul şi am deschis tembelizorul. Trei benzi de text cu revolte londoneze pe Realitatea, patru pe OTV şi la toate jurnalele Tv româneşti: sfârşit de lume la Londra tăticu'!
Ce aberez eu aici?! Revoltele alea sunt reale. La cât pot eu să văd, aia dau foc la magazine după ce le golesc, deci sunt jafuri reale. Şi incendierile sunt adevarate. Dar se petrec în UK, unde britanicul cu ştaif nu se cacă pe el de frica a 100 de huligani arestati care au târît alţi 1000 după ei. Pentru londonezi, cei care ard maşini sub pretextul că îl răzbuna pe "taximetristul" Mark Duggan, minunatul cap de familie de meserie narco dealler, este o ştire secundară.
Asta face diferenţa reală între ei şi noi. Pe ei îi rode că SUA intră în recesiune, că JO bat la usa şi Libia primeşte moca bilete. Iar pe noi ne doare sufletul de ei.
Câinele moare de drum lung şi prostul de grija altuia.
Cam atât!

6 comentarii:

  1. dar cum poţi să nu fii îngrijorat de soarta bieţilor londonezi terorizaţi de găştile de huligani care militează pentru ...pentru ceva, nu ştiu exact, dar nu asta contează. e şi un lucru bun în toată treaba asta, îşi demonstrează vitalitatea, nu ar sta ca fraierii să li se facă autostrăzi îngropate şi să li se pună borduri suspendate, la o adică. acu pun pariu că lorzii ăia caută înfriguraţi un teritoriu ca să mai facă o Australie.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ignoranta mai sunt! Fac o cura drastica de dezintoxicare de tv, media, presa, scandal mediatic, etc... Iaca nu stiam de drama englezeasca. Noroc de postarea ta, Radule! Parere n-am, decat ca nu am vazut caine sa moara de drum lung ( ca ala cand oboseste se opreste si doarme) si nici prost mort de grija altuia. Unde nu s-ar intampla?
    Calmul englezesc se vede si in astfel de intamplari, cat de incendiare ar fi ele.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ oretarzii,
    La cat sange rece au in ei or sa devina lorzii zapezilor prin antarctica.

    RăspundețiȘtergere
  4. @ sonia rauss,
    Imi poti spune frate, ca nici eu nu ma uit la tv decat involuntar. N-as spune ca am devenit mai destept dar macar ma prind mai usor cand tranforma media basina porcului in montgolfier!

    RăspundețiȘtergere
  5. Exact! Si detasarea asta nu are cum produce efecte negative, dimpotriva.
    Si multam, Frate!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE