joi, 11 august 2016

Olimpiada de futut de la Rio


Mi-am propus, înainte să înceapă, să nu scriu nimic despre Olimpiadă. Motivele sunt diverse și reale. Pe scurt, Olimpiada a ajuns sa fie un eveniment politic puternic corupt, o rampă de propagandă, o pârghie de culpabilizare a unor state sau regimuri și prilej de a inventa alte state și regimuri. Scopuri după mine departe de a fi sportive sau olimpice.

Spuneam că nu vroiam sa scriu nimic despre Olimpiadă, dar au scăpat în presa niște treburi foarte nostime. Unul dintre ele este „criza prezervativelor”.

Se pare ca organizatorii au pregătit pentru eveniment cca 550 000 de prezervative. Pana la urma au coborât un pic ștacheta. Matematica meschina a unora zicea ca pentru cei 11 000 (10 500) de membri ai olimpiadei ar fi nevoie nevoie de 450.000 de prezervative.

Calculul presupune că cei 11.000 vor fi acolo tot timpul adică 20 de zile și că nu fac sex între ei (deci fiecare și-a adus de futut de acasă, perechea oficială) și că acești oameni fac sex de două ori pe zi.

Deci 11 000 x 20 x 2 = 440 000.

Aha, atunci, de ce au un stoc de 10 000 de prezervative în plus ?! Perverșii, curvarii dracului, deci de asta s-au dus ei la Rio, să sară pârleazul, să dea cu sulița, să marcheze, să se trântească cu unu și cu altul pe saltele?!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII MUCEGAITE