luni, 13 ianuarie 2014

Câinele moare de drum lung și popa de mers pe apă


 
Mersul pe apa pare a fi o treabă foarte grea. De așa perfomanță au fost puțini în stare. Printre ei se numără: Tom și Jerry, Dinamo, David Coperfield, asiaticii din filmele cu zburători și bineînțeles Isus. Unii sunt personaje din desene animate sau filme, alții iluzioniști, iar ultimul personaj mitologic. Toate categoriile sunt departe de a fi modele reale de inspirație pentru humanoizii rotunzi la cap și buclați la cerebel. Dincolo de inocență, spectacol și magie, toată lumea știe că oamenii nu au capacitatea de a merge pe apă. Sau aproape toată lumea?!

Un pastor din vestul Africii s-a trezit într-o dimineață cu ambiția de a dovedi că el poate merge pe ape. Ba mai mult de atât, domnul Franck Kabele, în vârstă de 35 de ani, a zis că el poate repeta toate minunile lui Hristos. Prin urmare a organizat o demonstrație în fața unui public strâns pe o plajă Gaboneză, ocazie cu care a și murit înecat.
 
Ghinion sau accident?!  Te pomenești că e vorba de alegerea proastă a momentului. Se zice că eroul domnului pastor făcea treburile astea în jurul vârstei de 33 de anișori. Sau o fi fost problemă de antrenament în sensul că mersul pe apă este ca gimnastica și dacă nu te apuci de mic, nu izbutești în carieră?

Oricum popa ăsta nu e primul tâmpit din Africa și pariez că nici ultimul. La o grădină Zoo din Nigeria, un alt profet auto-proclamat a crezut că poate să treacă nevătămat prin groapa cu lei ca Daniel din Biblie. Se pare că leii ăia erau păgâni sau sataniști pentru că în câteva secunde i-au cojit profetului carnea de pe oase.

Prin urmare Biblia ar trebui să fie etichetată cu: „Nerecomandat copiilor între 3 și 35 de ani”, „Efecte halucinogene mai puternice la lecturare decât la fumare„,“Conține pasaje și părți nedigerabile” și mai ales, "Nu încercați asta acasă!"
 
PS: după vizionarea pozei de sus, se trage concluzia că mersul pe apă face pula mică!
 

10 comentarii:

  1. Ba Bilbia este foarte mișto. Mult mai bună decât multe cărți de-și zic de război, mister, thriller ori mai știu io ce din ziua de azi. Și-i și groasă, iară io am o pasiune pentru cărți groase. Alea ne-groase au prea multe idei într-un spațiu restrâns, iară io n-am creier de procesat așa ceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am zis că nu e mișto?! Am zis că trebuie etichetată si pusă pe raftul corespunzător: literatura SF, horror, thriller; a nu se citi cu lumina aprinsă a nu se lăsa la îndemâna copiilor, etc.

      Ștergere
  2. Ce e asa de complicat sa umbli pe apa? Tu n-ai umblat niciodata? Si crezi ca ala e unu cu pula mica? Eu zic ca e una tunsa scurt si fara tate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu știu doar să calc apa, dar asta imi reușetse perfect când sunt ud peste 85% din corp.
      Daca domnul acela cu pula mica este una, ne-am dat dracului. Urâte femei mai calcă apa zilele astea

      Ștergere
  3. daca nu incercau, n-aveau de unde sa stie cat sunt de prosti. dar morti fiind, ce mai conteaza...

    RăspundețiȘtergere
  4. Dacă pui folie transparentă pe o apă nemişcată şi te mişti repede ai şanse să-ţi iasă.
    Deh, forţele de tensiune superficiale! Dar ce te faci dacă bate vântul?

    RăspundețiȘtergere
  5. Măi să știi că până la urmă știrea este chiar grozavă. Fiindcă se poate înscrie la 100 de metode de autoanihilare a prostiei.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE