vineri, 3 ianuarie 2014

Servicii BCR gratis cu bani

La mulți ani și la mulți bani, că cine să vă jecmănească de ei există! În afara statului, hoților, comercianților necinstiți și a tâlharilor la drumul mare, există o categorie de coțcari internaționali care nu fură la cântar ci la comision, pe față. Aceștia sunt bancherii, adică echivalentul "jidanilor" cum sunt percepuți de gloatele ortodoxe. Dacă "evreii" l-au omorât pe Cristos, bancherii au pus pe cruce economia mondială. Nu vă neliniștiți, tot ei or să o bage și în groapă, că nu mai rezistă mult așa atârnată.
 
Exemplu șmecherie bancară:
La BCR avem una bucată Mașină Multifuncțională care lasă pe drumuri cinci casieri și doi consilieri de credite la bancă. Cică respectiva mașină calcă, coase, țese spală și albește monetarul, îți regulează nevasta, îți plimbă motanul și îți bate puradeii dacă nu învață abecedarul.
 

 
Mai face această Mașină Multifuncțională tot felul de depuneri, retrageri, sau parcări laterale cu banul tău, în contul tău, și pe muzica ta. Toate aste servicii le prestează Mașina Minune gratis, că asta înțelege inginerul de mine prin 0% comision și așa scrie pe fantastica reclamă. Comision 0 (o fi litera o?)
 

 
Hop și așa, nu vă grăbiți și-un disclaimer îmi citiți!
Da, pe coala aia mică mică, lipită în stânga sus pe reclamă (poza 1), scrie că toate serviciile lăudate drept gratuite sunt de fapt cu bani, adică contra unui comision de 0,2 RON.
 

 
Cică momentan numai!
Momentan îi anunț pe cei de la Erste Bank BCR, că în matematică și alte științe 0 este diferit de 0,2 iar RON acela nu mai există, de fapt nici nu a existat ca monedă, el fiind un termen apărut la denominarea leului. Da, aia de s-a facut în 2005. Cu ocazia asta, poate le intră  și altor dobitoci în cap că moneda națională, așa pricăjită și inflamată cum este ea, se numește LEU !
 


15 comentarii:

  1. Si eu am avut niste divergente recent cu aceasta banca. Super destepti baietii. Cine-o mai lucra cu ei.

    RăspundețiȘtergere
  2. Citeşte mai atent Radule.
    Depunerea de bani, schimbul valutar, plăţile (de facturi şi rate) NU se taxează. Toate celelalte funcţii pe care le are un bancomat normal sunt taxate exact cum sunt taxate că ei sunt jmecheri

    Belle

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, este rea credinta ce fac ei. Banerul are 1.80 m inaltime si 1.10 latime pe putin iar explicatia cu comisionul este tiparita pe un A4 cu caracatere de 12. Ce naiba?!

      Ștergere
  3. Fix ce zice Belle voiam a zice și eu: îi moka să depui, să schimbi valută, să plătești factură. Nu-i moka să-ți interoghezi soldul, bănuiesc că e același comision ca la ATM la interogarea soldului.
    Oricum, nenii îs ieftini cu 0.2 lei la interogare sold, ăia la care am lucrat eu făceau în așa fel încât dispărea jumate din salariu după 3 interogări :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aia de I-ai parasit tu pentru... banci mai calde imi administreaza mie contul unde mi se livreaza salariul. Mancatori de iepuri de acoperis finantisti!

      Ștergere
  4. Mai incet ma cu atatea postari ca abia apuc sa-mi trag rerspiratia.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai inspiratia mea vine cu cocoloase si n-am tinere de minte.

      Ștergere
  5. Foarte bine va face bancile. Numai parlitii isi tin banii in banci. Boerii ii tin acasa sub saltea.

    RăspundețiȘtergere
  6. http://youtu.be/xhJKujvSIBs

    poate ai vazut documentarul. daca nu, sper sa-ti faca placere sa-l vezi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu il stiam. Sper sa resist la doua ore de bancheri!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu degeaba i-a bombardat ben-laden. dar e un amanunt. erste bank are in sigla S pronuntat rosu si cu un punct deasupra. S de la Satana :P. institutie ciudata plina de mincinosi si minciuni ce-au daramat cu niste virgule o groaza de oameni facandu-i sclavii lor. asa cum ai observat si tu. 0 e diferit de 0.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Of, speram ca macar unul sa ma contrazica. Credeam ca tu ai o relatie pozitiva cu bancile de vreme ce nu mai ai datorii. Ma rog Oama si Belle m-au facut atent la detalii dar nu se pune ca ele vin din system.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE