luni, 16 septembrie 2013

10 000 roși spontănei versus 33 mâneri blocăței

  

   Este greu de dovedit că numărul demonstranților din seara de 15.09.2013 este exact acesta și nici nu-mi propun asta. Dar dacă este dat de presa care până acum cică ar fi fost aservită RMCG, ar trebui să credem că numărul real ori a fost mai mare și presa l-a micșorat să scadă din impact, ori a fost mult mai mic dar gonflat prin inerțiala tendință a presei de a exagera.
   Până una alta cei "peste 10 000 de manifestanți" au ieșit în stradă aproape simultan cu ieșirea celor 33 de mineri blocați în mină la Roșia Montană. Adică ăia abandonau
protestul și ăștia îl începeau. Superbă sincronizare! O altă coincidență ciudată, manifestanții erau 10 000 ca cei din Ungaria iar minerii erau taman 33 bucăți ca ăia din Chile! Cifre magice, nu-i așa?
   Ce păpușar talentat poate să gândească o asemenea rocadă și cum naiba reușește să scoată în stradă atâtea marionete
duminică
seara, nu pot pricepe. Este oare dovada că miza este importantă sau doar confirmarea că manifestanții nu fac parte din cei care se scoală luni la 6.00 dimineața?!
Eu din deformație de om cu program fix aș fi programat manifestațiile "spontane" sâmbătă seara, să pot dormi
duminică până
la prânz.
   După comuniștii de la Critic Atac, manifestanții sunt ba hipsteri culți, ba aripa tânără a stângii politice locale. După mine stânga asta a lor este aberantă. Ea face politică socialistă în timp ce fumează la bong sau la joint banii lui papa - patronul de en gros. Exact genul de politică de stânga practicată de raperii miliardari. După blocurile gri facem milioane pe spinarea unora ca tine, ar suna corect
refrenul conectat la încasările "băieților
buni".
   Despre componenta masculină nu zic mai multe de atât, și accept ajutorul vostru pentru o viitoare portretizare, dar despre parte feminină a demonstranților anti RMCG, am o revelație barbară.
  
Majoritatea (gin)ecologistelor este formată din blatul de grase nefutute care apără maidanezii cu like, plus o cremă grețoasă de întreținute și fane ale stângiștilor sus menționați, glazurată cu muieri tip Diva TV.
Ce este acestă ultimă categorie se vede citind grila de programe a postului respectiv: Soția perfectă, Neveste disperate, Soții de militari etc.
   Nu înțelegeți unde bat? Muierile astea se cacă pe ele de plictiseală acasă, singura lor calitate fiind aceea de atârnătoare/toarte ale unui bărbat muncitor, genul de mămici care lasă plozii cu bona ca să meargă la prezentări MLM. De meserie ele sunt pizde, actualmente la penultima calificare, aceea de pizde (electro)casnic-revoluționare, fix
înainte
de a deveni pizde pensionare.
   Ele nu vin la demonstrație cu șorțul și sucitorul ci cu mașina de frământat muienplex și telecomanda smartT
V
-ului, iar drept armă supremă bagă la înaintare ca pirandele din Țiganiada, superbebelul!
   Oamenii ăștia au drept modele de viață un Steve Jobs semianalfabet care caligrafia frumos și o grămadă de turci eco-hipioți. Ce să le ceri?!
   Militanți, salvați flora spontană, dați-vă-n spirt!

sursa foto: Daniel Vrăbioiu/Facebook

19 comentarii:

  1. Crezi ca blonda plata si cu chistoc in mana e maritata sau inca asteapta barbatul perfect?

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt adepta activismului, iar activewatch-ul, activia si alte astfel de lăpturi nu sunt deloc pe gustul meu, dar cu mici diferențe ce țin de formă si parfum, descrierea ta se potrivește, in aceeași masură, și soțiilor de miner.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sotiile de miner sunt toarte sau consoarte? Normal ca li se potriveste perfect. Ele stau acasa (vizuina) si fata plozi, ei dau cu tarnacopul pana la moarte sau pensie. In ambele variante ele iau bani fara sa ridice un pai toata viata.

      Ștergere
    2. ce frustrat esti :D
      ti-ar placea ca barbatul sa cuibareasca si femeia sa vaneze? :)) mie da!

      Ștergere
    3. Si mie, sa n-am grija de nimic, cat furia a iesit după pradă. :))

      Ștergere
  3. Am citit 10.000 de roșii, și mă gândeam ce pula mea caută una cu Roșia Montana, la festivalul ăla tâmpit din Spania...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bai tu ai idei geniale! O bataie cu rosii la Rosia Spontana! Mama ce ar mai vui ziarele. Maraviliosa!!!!

      Ștergere
  4. Deci prin lipsa măritișului și a plodului aferent se justifică faptul că, deși îs cu timp berechet, nu dau pe la proteste? De aci aș trage și concluzia că io nu-s de meserie pizdă...să mă bucur, să-mi pară rău?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu zic sa te bucuri, sa nu te mariti decat daca nu-ti gasesti alta banca unde sa lucri si sa faci plod numai daca simti ca viata n-are sens fara ei. Nu ceda presiunii sociale ca ai sa regreti.
      La proteste musai sa mergi, ca vorba lui Papillon, numai sterpe pe acolo.

      Ștergere
  5. Bai, nu stiu ce e cu ei acolo si daca ii aduce cineva de lesa ori i-a lovit iluminarea civica. Si jur ca nu ma deranjeaza cu nimic, din partea mea s-o dea in samba d-asta in fiecare zi! Dar cand ii vad cat sunt de agresvi cand le spui ca te doare in basceti de salvarile lor pe facebook si ca habar n-au despre ce dracu striga acolo, ma apuca spumele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multimile tind sa devina agresive cand sunt contrazise, deci fi atent!

      Ștergere
  6. Domnilor, pe mine m-a blocat sustinerea doctoritei de ochi, Pop, care in primainstanta a spus ca si cainii sunt la fel de importanti ca si oamenii. Apoi, in alta seara a vrut sa o dreaga, revenind la sentimente mai bune, sustinand ca oamenii sunt pe primul loc. Asta ca urmare a sutelor de injuraturi luate pe net si telefon.. Dar porumbelul din gura i-a zburat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine nu ma blocheaza, cunosc cativa oameni din jurul meu care sunt convinsi ca prietenii lor patrupezi au intaietate inaintea semenilor umani. Si eu sunt de acord cu ei intr-o privinta. La o eventuala executie intai as impusca cainii si la urma de oamenii.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE