joi, 5 septembrie 2013

Nazism în blugi


Băi s-a gătat cu gluma. Vânătoarea de naziști a ajuns în Buzău. Mă aștept în orice moment să văd găști de inglorious basterds snopind profele de germană cu bâta de baseball pe stradă. Și foarte probabi că treaba asta se va face cu justiția buzoiană de mână.

"Parchetul Judecătoriei Buzău s-a sesizat din oficiu şi a întocmit dosar penal în cazul unui buzoian care a postat pe o reţea de socializare o fotografie în care apare îmbrăcat într-o uniformă nazistă şi având pe cap o caschetă de ofiţer german din timpul celui de-al Doilea Război Mondial."
sursa Adevarul

Tot din Adevarul aflăm că pe "nazist" îl cheamă Cornel, e baiatul cuiva, face Politehnica la Bucale și teoretic îl pasc niște ani de pârnaie.
Până să mă uit la poză zâmbeam stâmb cu gandul la prințu' UK-ului și la Mr. Mazăre, condamnați la ocnă grea pentru purtarea însemnelor naziste. Dar când l-am văzut pe Corneluș cu tunica la care asortase șic adidași și blugi, am izbucnit în hohote.
Parchetu' Buzău, du-te mă!
sursa foto

16 comentarii:

 1. încep să mă-ntreb dacă și tricoul meu cu hello kitler e plauzibil de-nchisoare

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. O să-ți putrezească tricoul în inchisoare, kitlerito ce ești!!!
   :))

   Ștergere
  2. Ia-ți tricoiu cu metalica, inox daca ai, ca să nu rugineasca la bulău!

   Ștergere
  3. un tricou c-o lingură. inox 100%!

   Ștergere
  4. N-ai voie, că tunelele pentru evadare cică se sapă cu așa ceva. Tricoul trece lingura se confisca!

   Ștergere
 2. holy cow! din ce in ce mai multi beau in loc de bere apa cainelui...
  poate era costumul pentru spectacolul "sunetul muzicii". ai vazut filmul "the pacifier"? :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ăla micu a băut, n-a băut, dar Autosesizatul a băut din teica porcului clar. Cu Marceluș filmul, da sigur că l-am văzut!

   Ștergere
  2. Marceluş era ofiţer nazist în Rîzboiul lui Tom Hart, în The Peacemaker (că "pacifier" înseamnă suzetă!) era un bosniac amărât :)

   Ștergere
  3. Da băi, câtă dreptate poți să ai! Sau era sârb?

   Ștergere
 3. da, du-te mă parchetule!
  du-te pân-la hotel Coroana, că-i aproape, şi ia-mi şi mie nişte prăjituri indiene de la cofetăria de la parter, că tare bune erau şi n-am mâncat demult :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Sunt bune și acum, mă rog anul trecut erau. Dar înghețată de la ei ai gustat?

   Ștergere
  2. îngheţată nu, doar indiene şi saleuri. am trecut de vreo 5-6 ori p-acolo între 2006 şi 2011, fosta nevastă era buzoiancă.

   Ștergere
 4. Noa, deci acuma nimeni n-are voie să tușească pe nemțească să nu fie nazist!
  Adevărul e că naziștii aveau țoale mișto! Chiar erau faine uniformele și picau ghini așa pe omi. Îs curioasă dacă scotea zvastica aia d-acolo dacă mai era scandal. Nu de alta, dară mi-ar plăcea și mie așa hăinuță.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Era mişto exact cât a îmbrăcat Corneluş. Pantaloni însă erau porecliţi besencizme, pentru croiala lor prea stransă pe pulpaă şi prea largă sus. astfel că turul atingea tureaca cizmei.

   Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE