sâmbătă, 22 septembrie 2012

Audio tortura ardeleneasca


de M.V.
  
   Am luat drumul Timisoarei intr-un microbuz initial aglomerat. Pentru mine cele 4 ore de mers pot fi convertite in ceva ore de somn hipnotic. Gandeam fragmentar, imaginile mi se derulau in cap iar bucati de cuvinte incepeau sa nasca idei din visul meu criogenic. Cu ochii intredeschisi vedeam soferul ce invartea din volan mangaindu-si din cand in cand barba de 3 zile. Deodata in spatele meu aud un "Aloo, ce faci tu?" ce mi-a imprastiat aburii onirici din rarunchi. "Maai, ce sa fac... Uite, cu mama am probleme... Da tuu, probleme deosebite din spectrul medical!"
    "Spectrul" ala m-a ingrozit! Fara voie am inceput sa ascult un halucinant monolog. Cuvintele curgeau fara mila ca niste dalti prin urechile mele adormite.
    "Mai, am fost cu biata mama la un doctor din Deva, un doctoras frumos stii?! Cu picioare musculoase si fund palmuibil, un adevarat "dante" (suspina si respira orgasmic). Mama saraca are 4 pietre la bila de peste 5 cm si n-am ce sa-i fac tu. Nu pot sa-i fac operatie ca are insuficienta cardiaca si eu nu semnez sa o omor. Mai bine cu bile tuu, decat cu mama in mormant. Da daa... Grea alegere tu, mai ales ca a facut si ocluzie intestinala tu. Stii, sunt 3 grade in ocluzia intestinala si ea avea gradul 2 tu. Si trebuia sa o taie sa ii indrepte matele amestecate tu. Si n-a putut tu sa-i faca operatie tu ca are probleme si cu plamanul drept tu. Cica ie atrofiat tu, ca a fumat ca drogata toata viata tu. I-a facut o clisma tu, cu presiune tu, si gata, Dante a reparat-o! Si a fost greu tu ca saraca a scapat pe ea tu. Cum care Dante, doctorul ala dante tu, cu mmm... Cu funduletul ala, tuu... Si i-am luat de la Kaufland tu, pampersi tu. Si saraca are si valvele praf tu. Cum care valve tu?! Alea mitrale tu si curge inapoi tu sange murdar in inima lu biata mama tu. Si i-a mai aparut tu, o eczema mare tu. Pe la pampersi tu."
   Imaginea unei eczeme imense atacand un cur de baba mi-a invadat creierii. Brusc m-am ridicat si m-am rezemat de spatarul scaunului meu fixand cu ochi rai prostia absoluta. Cu surprindere am observat o femeie, ca altfel n-am cum sa-i spun, evident una proasta, ba chiar exagerat de proasta. O privire tampa palpaia din ochii mari, blanzi si tristi de vaca frustrata de monta, iar buzele subtiri de un roz izbitor tremurau. Buzele alea taiate parca cu lama s-au tuguiat obraznic spre mine aruncand un : "Da ce vreti, vreo problema?"
    "Da duduie, am o problema cu faptul ca vorbiti mult, prost si tare! De ce ma chinui cucoana, de ce trebuie eu sa aud cat cacat iese din mama dumitale? De ce trebuie sa stiu ce garoafe are in pampersi, sau ce plamani putrezi are?  Incercati cu sms, nu sa vorbiti, si nu in microbuz! Si inca ceva, Fante nu-i neaparat pluralul de la Fanta iar Dante e ala cu Divina comedie"
    A inchis imediat telefonul si s-a mutat din spatele meu. Dupa ce s-a asezat pe alt scaun precum closca pe oua a suierat rar si lung ca o serpoaica ardeleanca: "Animalule!". Eu asezandu-ma i-am zis: "Ei na, de parca tu oi fi vreo gladiola!"

30 de comentarii:

  1. Sfărşitul îmi aduce aminte de faza aia cu troleul cu un El şi o Ea.
    El-Urâtă esti!
    Ea-Eşti un beţiv!
    El-Da, dar mie-mi trece!

    RăspundețiȘtergere
  2. Si presupun ca dupa aceea a tacut tot drumul! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Trebuia sa te faci doctor. Nici mie nu mi-ar fi stricat. Asistente, rezidente, paciente lesinate dupa statut etc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu. Chirurg estetician. Innebunesc de ciuda acuma.

      Ștergere
    2. Si cine-i M.V. asta? L-am mai vazut pe acilea.

      Ștergere
    3. Un prieten vechi, imi scrie cate o aventura din asta pe mail si eu cu acordul lui o postez aici.

      Ștergere
    4. Vrei sa faci liposuctii la grasance? Bleah, ce joburi viseaza unii!!!

      Ștergere
    5. Neh. As fi avut si eu o specialitate ca toti. Specialitatea mea ar fi fost implanturi de tate. Woah!

      Ștergere
    6. Papilloane Papiloane mi-ai pus patru silicoane!

      Ștergere
  4. Radule, Radule, iubiţi în Cimişoara-ţi trebuiră! Păţăşti!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Duamne femee, povestea e scrisa da M.V. Nu stiu io de ce se ducea el acolo, dar banui ca nu pentru ce zici tu. Io nu m-as duce asa departe pentru sex nici de ar fi poleit cu haur!

      Ștergere
  5. :))) Zi tu Radule, M. V. ăsta e liber, disponibil, se fute? :)) Că văd că din alte puncte de vedere se apropie de masculul ideal :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Clar, da, da! :)) Acus m-a claxonat sa ma intrebe cine-i Oama!!!
      Nu, nu si iara nu! Nu va fac lipeala, ca ies sifonat tot io.

      Ștergere
    2. Dar nici nu tre să faci tu lipeala, numa să ne pui în legătură, de lipit ne-om descurca noi singuri să ne lipim.
      Of, cum în ziua de azi omii stau în calea fericii oamelor doar pentru a nu ieși șifonați! :)))

      Ștergere
  6. Dă un anunţ acilea şi vezi dacă te caută!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE