duminică, 23 septembrie 2012

Basarica blog cu valabilitate limitată

   Scriu aceste rînduri plin de tristeţe prost disimulată sub un zâmbet. Adaug la asta adînca durere şi pioşenie cuvenită la priveghiul unui muribund.
   Dragii mei, scumpii mei (3) cititori, tocmai am realizat că un blog minunat este pe cale să piară. O să spuneţi că asta e viaţa, că blogurile se nasc şi mor, dar nu mă puteţi consola în faţa crudei sorţi care ne va priva în curând de o sursă monomaniacă de umor. Sec dar totuşi umor. Este vorba de Basarica, blog profund anti Băsescu. Din surse sigure am aflat ca Băsescu este la ultimul mandat, fapt care îl trimite pe Basarica în patul de spital al BCVL adică al Blogurilor Cu Valabilitate Limitată.
   Nu pot sa-mi inchipui cum e să aduci pe lume un blog ştiind că are din născare anii număraţi. Câtă cruzime îţi trebuie sa legi viaţa unei pagini plina de vivacitate, de cariera unui singur om?
Ce te faci tu ca autor când obiectul de activitate dispare, când personajul demonizat se retrage din viaţa politica, publică, sau chiar fizic vorbind, dispare? Cred că nimic. Sau poate totuşi există o speranţă pentru el ca la Hollywood. Poate apare un Băsărică resurrection sau un prequel că de sequel(e) nevoie nu mai avem.
   Eh, gata cu retorica. Îmi şterg o lacrimă virtuală şi îi urez lui Basarica rămas bun. Asta e tot.
   Odihneşte ofline Băsărică, Dumnezău să te pixelească!

18 comentarii:

  1. Şi ce dacă e la al doilea mandat? Încă nu a fost condamnat la 20 de ani fără posibilitate de eliberare condiţionată. Deci omul încă mai are de lucru.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar ce sigur esti tu ca e basescu e la al doilea si ultimul mandat !... unii din noi credem ca e posibil sa nu fie asa. Ce te faci, o sa-ti para tare rau ca mai sta 4-5 ani, asa-i ? Adica in ideea ca blogul Basarica o sa existe si el, in paralel cu javra. Ei, noi sa fim sanatosi si sa supravietuim acestor 2 ani crunti pe care mai trebuie sa-i suportam, ca apoi om vedea. LA urma urmei basescu oricum va deveni fie (euro)parlamentar, fie protejat de americani sau de altii printr-un post-cheie pe undeva, bine si caldut... ca doar n-o sa ajunga la puscarie, asa cum ar fi firesc. Asa ca nu te mai framanta aiurea, fii mai bine atent la tot ce te-nconjoara, ca e purceaua moarta in cotet.

    PS macar Basarica nu e platita din bani de la buget, ca matale... pai nu ? ;)

    PPS n-as fi vizitat blogul tau in veci, noroc ca atragi atentia comentand de Basa si astfel iti mai cresti si tu traficul un pic.... macar pe moment, ca a doua oara nu ma mai prinzi prin mucegaiul tau :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cainele moare de drum lung ....

      Ștergere
    2. p.s. jumatatea de proverb avea ca destinatar auorul mucegaiului!

      Ștergere
    3. Anonimule, este mai putin important cat mai are Base de ocarmuit din punctul de vedere al acestei postari care, ar trebui sa iti fie evident, se refera la o idee. Ideea era aia din titlu, blog cu perioada determinata de viata, blog care de altfel ma amuza. Daca purceaua e decedata, mai are rost sa-i sufli in fund?
      PS: Nu stiu. Nu.
      PPS: Tot nu. Imi pare rau, daca te perii putin, revii?! :P

      Ștergere
    4. baselandia, jumatatea a doua a proverbului se inoieste odata cu al tau comentariu, iar finalul devine: ...de grija mucegaiului! :))

      Ștergere
  3. Curios, e prima data cand la cautarea Basaricii apare atasat acest blog obscur. Chiar ca gandesti in rate... dar macar o sa ai vizualizari cat n-ai avut din 2007 pana azi, noroc cu blogul acela cu valabilitate limitata :).
    Limitata o fi, dar tot iti da clasa, basistule ingrijorat.... pfui.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anonimule tu cauti basarica cu lumanarea aprinsa? N-ai simtul gaurii probabil, ca al umorului schioapata oricum. La ce iti mai trebuie cautare cand esti un cititor atat de fidel si de cult? Hai sa te ajut. Tine minte trei cuvinte: http://basarica.wordpress.com/
      Aha, te roade ciuda ca la clasa intai, paraciosule! Hi hi hi!

      Ștergere
    2. Statistica este o curva care te fute dar nu minte. Dupa o scurta privire asupra statisticilor acestui blog declar urmatoare:
      1. Mucegaiuri este un blog obscur care a scris o filipica despre Basarica, alt blog obscur.
      Raportul castig/pierderi vizite, trafic, cititori si ce alti parametri de succes or mai fi: nul/nul=nul
      Buei e grav, din necazul asta (lacrimile siroi in barba) nici Basarica nu ne mai salveaza.
      2. Basarica este un site care are pretentia de a face critica prin umor, dar ultima calitate le lipseste sustinatorilor (2) sai.
      3. Uoo! :))

      Ștergere
  4. Toti anonimii tai au un atat de dezvoltat simt al umorului, Radule?
    Asaaa, spre patima? Ce griji au unii, frate!
    Lasa anonimule, stai listinit, ca traficam noi astia de casa, prin mucegai fara teama.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu credeam sicer ca or sa rada si or sa ma bata pe spate. Partial asa a fost, doar ca partizanii au tendinta de a renunta la palma pentru lopata.

      Ștergere
  5. Am trecut sa-ti spun o vorba pe care ar trebui sa o intelegi : sa ma pupi in cur.

    RăspundețiȘtergere
  6. Parerea mea este ca subiectul asta trebuie evitat. si la lauda si la ura. nu am parere buna despre cei ce-l iubesc si nici despre cei ce-l urasc. este o constructie scarboasa acest individ si nu cred ca tr
    e sa am patima sau iubire fata de el. pur si simplu trebuie ignorat acest subiect. uite ce iese daca nu-l ignori. acest individ a fatat impartirea in 2 a romanilor. cei ce-l iubesc urandu-i pe altii si cei ce-lurasc iubindu-i pe altii. Pur si simplu trebuie ignorat. nu e ok sa facem judecata pe patimi scarboase generate de securist scarbos.

    RăspundețiȘtergere
  7. Si-am zis ca ma feresc de fanatici...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Păi G.C.sMeule ai greşit călcând aici, că e plin de fanatici. În special de gagici, care dacă nu eşti atent tabără pe tine. Pe blog adică.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE