miercuri, 29 februarie 2012

4 in 1 sau şase lame-n şase paşi



Prin anii 90 am cumpărat primul şampon 2 in1. Părul tot la fel mi-a căzut. Moda s-a extins apoi la detergenţi şi chimico-sanitare. După asta au apărut produsele 3 în 1 inclusiv la alimente. Acum produsele astea sunt peste tot. Ieri de exemplu mi-am cumpărat un plic de cafea solubila 4 in 1. Deci nici un ness nu mai poţi freca, că se freacă singur. Scapi cafeaua pe tine, se pune ca masturbare. Ca în bancul în care antidotul pentru Viagra este Cocolino pentru că ţi-o face moale şi pufoasă. Combinaţiile au fost după mine bune în electrocasnice. În genere au iesit dispozitive utile ca tv-urile cu player divx, sau roboţii de bucătarie care amestecă, toacă, storc şi frământă. Telefoanele mobile au deja atâtea funcţii că mâine mă tept să apară unul care face Angry Birds rotisate cu cartofi prăjiţi. Progresul tătică, progresul nu poate fi oprit. Dar uneori mă întreb dacă este întradevar progres. Necesitate clar nu este. Aţi văzut reclama la noul dispozitivul de bărbierit cu şase lame? De ce oameni buni, dragi barboşi şi mustăcioase care vă daţi jos blana de pe fălci şi craci? De ce şase lame când aparatele cu una merg bine, alea cu două excelent iar cele cu trei sunt glorioase de-a dreptul? De ce aş vrea să cumpăr unul cu şase? Poate de fraier. Şi imediat ce cumpăr, ei mai adaugă o lamă şi încă una şi încă una... Lama şi pasul tehnologic. Aparatul de ras cu ţâşpe lame, vibrator, gresor, masor şi întinzător de buci o să aibă montate o pereche de mânuţe care să-ţi dea palme după bărbierit. A ajuns numărul de lame o fiţă frate. Musai să-ţi cumperi aparate cu cât mai multe pe cm2 ca să fii cool. Dacă întreabă un şmecher în club cu ce îţi raşchetezi moaca şi tu zici twin iar el mach, pici de fraier?!
Ptiu drace, cred că mă duc sa-mi cumpăr brici!

12 comentarii:

  1. Ei da, un brici, asta e cu totul și cu totul altceva: o super-fiță.
    Haha!

    RăspundețiȘtergere
  2. He he! Faina idee. Chiar daca sunt nebarbierit:-)

    RăspundețiȘtergere
  3. De cand a inceput sa se faca sampon de urzica conform normelor din UE cu M in fata, a inceput sa-mi iasa capu` prin par, de ma intreba lumea daca am fost multi in cuib. Cat despre lame de ras folosesc aparat din ala metalic in care se baga lama cu surub in mijloc.Ma gindisem si eu la brici acu` ceva vreme, aveam un prieten frizer adevarat, folosea briciul la perciuni si pe spinare, adica la ceafa, am zis sa-l incerc si eu sa vad cum taie. Asa ca l-am incercat pe mina, dupa ce s-a infipt in antebrat, am hotarit ca ramin la aparatul meu de ras.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Geniala aia cu mai multi in cuib. Hmm oricum esti cu un pas inaintea mea. Ia incearca inainte de brici sa iei gratarul de la aparatul ala de ras metalic. Aspru! Am zis aspru! :))

      Ștergere
    2. Domnilor, cu ceară ați încercat vreodată?

      Ștergere
    3. Am incercat eu cu lumanarea, dar nu taia deloc!

      Ștergere
  4. Complicat, nene! Ori pe frigul asta, o leaca de barbuta nu strica!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce barbută, barboi de patriarh iti trebuie pentru iarna romaneasca!?

      Ștergere
  5. Mmmm, întotdeauna mi s-a părut că gestul de a folosi briciul poate să se încadreze în categoria gesturilor extrem de sexi şi maxim de masculine pe care le pot face doar bărbaţii. Operaţiune ieşită din uz, din păcate.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE