luni, 13 februarie 2012

În realitate eşti nebun


- Ce faci bărbate?
- Bine bărbate, iote pe la cumpărături. Frate ce iarnă!
- Aha, mai ceva ca în '54. I-a zi ai scos-o?!
- Da frate, am transpirat la ea o oră, mi-am paradit şalele dar am scos-o. Partea naşpa ie că n-am fost singurul. Cât m-am muncit la ea, şi-a proptit unu' broasca în curu' meu.
- Aoleu, te-a blocat ăla cu fiatu' verde?
- Da frate, să mor io! Aşa îi apucă dracii pe toţi. N-ar sta unu' acasă pe curul lui sau să circule cu transportul în comun. Când ie zăpada mai mare, ei scot toţi maşinile ca să meargă până la colţ după ţigări. Aştia de la ţară s-au zăpăcit ca dropiile în bărăgan. Cred ca de la turbatu' ăsta de vânt, că în orice direcţie ai merge, tot din faţă suflă. Nu le mai place să circule cu rata sau cu convenţia, s-au boierit.
- Aidi frate că şi tu ai venit cu ea treijdă metri până ici...
- Da, da' io cumpăr un bidon de apă la 5 litri! Ie o chestie de supravieţuire, că fac pietre la rinichi de la aia de robinet. Oricum trebuia să o scoţ, să văz dacă mai porneşte, să îi aud motorul, să mai încarc oaleac' bateria... Şi taman acu' i-a pălit pe ăştia să deszăpezească, istericii dreacului. Mi-a îngropat Fetiţa cu fadroamele şi remorcile lor. Iar ăştilanţii, proştii cu cumpărăturile de criză, cu sinistraţii mamii lor ar putea să stea acasă şi ei. Sinistraţi, ce să spun! Ai văzut cum stă eschimoşi ăia în zăpadă toată viaţa şi nu mai moare. Ce le trebuie să se plimbe cu maşina pentru o pungă de mălai şi o sticlă de ulei? Nu vezi că le aduce ăştia pâinea cu elicopteru' la nas? Să steie acolo că îi dezgroapă Becali cu ninjalăii lui. Nu-i aşa?!
- Îhîmm... Auzi vecine, nu mă ajuţi şi pă mine să o scot? Am nevasta gravidă...
- Da sigur că da fratele meu cel nins, marcă patru bulioane şi te deszăpezesc aşa de artistic că îţi fată nevasta prim miniştri de uimire!
- Aidi bre, glumeşti, unde-ţi este spiritul de omenie? Ştii că la tv zice că ne trebuie doar ocazia potrivită să arătăm că în realitate suntem mai buni...
- În realitate eşti nebun! Asta păţesti dacă te uiţi prea mult la tv.
Unde te duci băh, hai că las la trei jumate că suntem preteni?! A plecat cu lutu'n cur...
Ce să le ceri, neşte ţărani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

COMENTARII MUCEGAITE