vineri, 21 octombrie 2011

Gadhafi este mort, Alah să-l iepure!

Gadhafi este mort. Măcelul din Libia poate continua fără scop. Cel puţin fără scopul uciderii dictatorului. Alte interese vor muta pionii însângeraţi pe harta de nisip, petrol şi foc.
Acum cateva ore AP anunţa că în urma unui pont, luptătorii revoluţionari l-au hăituit pe jos pe Gadhafi şi gărzile sale de corp pâna când i-au încolţit în coductele de drenaj a unei autostrăzi de lângă Sirte. L-au smuls din gaură ca pe un şobolan în timp ce moşul urla: „Fii mei, nu mă omorâţi!”.
Se pare că milogeala nu i-a folosit la nimic. În scurt timp cu trupul însângerat era plimbat drept trofeu pe capota unui camion în uralele revoluţionarilor victoriosi. O oră mai târziu apăreau în mediul online primele veşti despre moartea sa.
Alte agentii de ştiri mai cumpătate afirmă ca Gadhafi ar fi murit în ambulanţă în urma rănilor de gloanţe suferite în lupte. După filmuleţele si pozele de pe net aş zice că a murit de ruşine în urma păruielii aplicate de revoluţionari. Toată lumea ştie cât ţinea Moammar la coafura sa. Tătucul Libiei a murit. Dracu să-l pieptene!

8 comentarii:

  1. L-au prins ca pe Saddam, numai ca a avut noroc, a murit repede...

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde. Toata haituiala, paruiala si bataia banuiesc ca i-au parut o vesnicie! Ceea ce si merita. Alti dictatori mai smecheri s-au sinucis dupa o viata de huzur si i-a durut drept la 3 metri in spate. Eu zic ca astia ca si Ceausescu n-au avut clasa!

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce nu mi-a placut mie a fost salbaticia imaginilor transmise din Libia..nu vreau sa comentez felul in care a muritadhafi, insa aveam impresia ca sunt la o adunare de triburi cu dansurile lor specifice.. va mai trece mult timp pana cand civilizatia va ajunge si in aceasta parte a lumii!

    RăspundețiȘtergere
  4. a fost un vis fromos si viatza lui. sa fii jupan 47 ani intr-o tzara extrem de bogata, sa te "iubeasca" boborul in aclamatzii si alte alea-alea, si sa sfarsesti ca un guzgan, linshat de revoltati! nu stiu ce a facut el rau sau bine, stiu ca oricine se cocoatza a prost crezandu-se salvatorul natziei sau trimisul lui Alah (cazul lor) pe pamant, sfarsese aberant. oricum imi lasa un gust amar cum a fost linshat. brr!! in lumea banilor si in lumea actuala a lipsei de bani se acutizeaza dorintza de control pe tot ce inseamna resurse naturale. Rosia Montana, Libia, Irak, next Iran. practic nimik nu conteaza, doar atzatzarea maselor sprijinite de aviatzia "aliata" iar regii de mucava pusi tot de Ei ca garantzie demolabila se sfarama unul cate unul. si la noi se da un razboi economic pe aurul apusenilor si baselu urla de mama focului sa-l dam degeaba! insa nu realizeaza ca si el este un printzisor de lut. cand nu va mai fi interesant.... lucrurile vor lua alta turnura!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ana Maria,
    te miri ca la violenta oamenii reactioneaza animalic?! Daca nu stii recent l-au mancat canibalii pe unul.

    RăspundețiȘtergere
  6. Mircea,
    astia nu ie oameni bre. Deci daca nu ie oameni...nu trebuie tratati ca atare.

    RăspundețiȘtergere
  7. Daca Libia nu avea petrol, alta era povestea!
    Nu ar fi pasat nimanui, cu atat mai putin americanilor, de o tara in care unul ar fi dictator peste un trib de arabi bogati in... nisip si camile.
    Razboaiele, conspiratiile, dorinta de a lua in stapanire resursele altor tari arata ca omul, desi evoluat tehnologic, are tot mentalitate de hoarda. Cu ce sunt mai buni decat cel ucis, cei care l-au ucis?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Supravietuitorii sunt intotdeauna mai buni decat mortii. Tu al cui urmas esti anonimule? Al celor care au supravietuit. Sa nu uiti asta.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE