marți, 6 septembrie 2011

Mi se potriveşte pula

Am citit pe blogul lui Eldur că penisul nu este suficient utilizat. Că lumea abuzează de pulă. Omul ne indeamnă să folosim penisul că este mai curat. A scris domnul o pledoarie pro-penis lunguţă care chiar m-a mişcat. I-am votat articolul, pe fain dar nu-i aprob punctul de vedere. Drept urmare fară să ţin cont de puncte şi subpuncte o să-i iau...penisul la demontat.

Din start vă spun că penisul nu-i deloc amuzant. Adică este motiv de râs numai când se găseşte în acelaş banc cu pula. Ca de exemplu:

Inspecţie sanitară la stână.
- Bace Ghio, te speli pe maini după ce pui mana pe penis?
Omul zice da, că ălora de la sanepid le place când speli. După plecarea mosafirilor întreabă repede:
- Mă Ioane da' ce-i penisu' mă?
- Mă Ghio, e tot un fel de pulă, numa ca mult mai mică!
Qed

Pula este virilă chiar şi cand este moartă. Moartea pulii are un anume tragism. Un penis flasc este doar trist. Dar şi când învie...Pula fute, penisul...face sex.

Penisul nu este compatibil cu dragostea. Să fim sinceri, nu prea se foloseste penisul în poveştile de amor. În dormitor nu te aud spunând: dragă, te rog sa-mi efectuezi o felaţie, că penisului meu erect îi este dor de epiglota ta.

Pula este aia cu care mergi la curve. Când spui penis, este clar că te referi jenat la bucata de carne pe care o pui pe masa dermatologului ca pe bască.

Pentru că pula este “feminină” propun să o derivăm şi să-i spunem pulete. Sună bine, nu? Parcă nici nu mai pare vulgar. Un pulete, doi puleţi. Misoginii, elitistii, şi puritanii, se pot ţine cu mâna de testicole linistiti.

Pentru posesorii de bloguri, am un singur sfat. Scrieti cu pula sau cu ce va trece prin cap, cum vi se potriveşte. Inspiraţie să aveţi şi consecvenţă. Este o chestie de stil.

Mi se potriveşte pula. Nu zic că este decentă, nu spun că pula ar fi cultă, că o poţi folosi când ţii prelegeri la catedră sau când prezinţi pe ecrane vre-un top. O foloseşti când ţi se scoală dacă ai...coae. Dacă nu, nu!

Poate că este vulgară, poate o arăta (în scris) murdară si grosolană, dar este adevarată, sinceră. Aş zice că este chiar cea mai bună prietenă a mea. Şi nu uitaţi vă rog că vulgar înseamnă popular.

Mi se potriveşte pula. De mic mi-am dorit să port pulă. N-as schimba-o cu un penis nici mort!
Mi se potriveşte pula şi o port!

6 comentarii:

  1. Hallelujah, traiasca pula.Penisul sa se duca la doctor .

    RăspundețiȘtergere
  2. @ vasile,
    traiasca si...atat! Daca zic infloreasca, o fi de bine, sau devine penis si trebe pusa in brate doctorului?

    RăspundețiȘtergere
  3. @ sonia raus,
    normol, manusa cu 5 prezervative pe degete!

    RăspundețiȘtergere
  4. =)). faina idee! dragoste = sentiment anihilant de circuite neuronale corecte. a face dragoste transforma ditamai pula intrun motanel bland, indelung miaunitor prea frumos curgator de limpezimi ca cristalul, a face sex redeseneaza conturul penisului transformandu-l intr-o pula numai buna sa arunce hormoneii pe parchete si pe tavane. @vasile, pula in orice stadiu al ei nu tre dusa la doctor. in nici un chip. nu la doctor!=))

    RăspundețiȘtergere
  5. @ mircea,
    bre iar dai perdaf la camasile de pe balconul vecin? Si lasa omu in pace sa se duca cu penisul la doctor daca nu are ce sa-i dea altceva plocon.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE