luni, 17 martie 2014

Dobitoaca


Numele dobitoacei este Lucreţia Roşca, frustrată PSD. Pentru astfel de primate ridate, eticheta de om e prea mult, fie și ca să i se alăture măcar.
Uitați-vă bine la moaca ei, să nu risipiți bunătate de flegmă in altă direcție.

Cică de profesie ar fi medic, această Lucreția Borgia-Roşca, treabă de care mă îndoiesc. Medicii de obicei acționează, nu se roagă la nu știu ce dumnezeu ca să le scape pacienții cu viață. Ăia care făceau așa ceva, se numeau șamani, azi se numesc șarlatani.

Deci pitecantroapa asta politician, a spus pe la TV ceva de genul că a avea un copil pe care nu ţi-l dă Dumnezeu, este echivalent cu ați dori o mașină de spălat cu storcător.

"Un copil este un bun de la Dumnezeu. E vorba aceea românească - cine are să-i trăiască, cine nu, să nu-l dorească. Sistemul sanitar şi bugetul pentru sistemul sanitar românesc este atât de mic şi acoperă atât de puţine nevoi"

Pe bune?!
Dar nevoia de proaste bigoate făcute grămadă, doctorese pe bandă rulantă, e acoperită cu brio, nu-i așa madam Lătureția Cloșca?

22 de comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce personalitate "raftuita" ai ! Te miri cum intr-un individe ca dumitale incape o caldare cu piva ,si pe linga ea in calitate de condimente - genuinitate, sarcasm si flegma fara ca sa-si tulbure integritatea efectului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Personalitate cu sertare la care clampane usile ca intr-o casa bantuita amice. Dar tu zi-mi bipolar mai bine...

      Ștergere
    2. Bipolar ? Cind ai dovedit sa devii ? Benghios tertip...

      Ștergere
  3. da' daca ai un copil pe care ti-l da altcineva cum e? e echivalent cu a-ti dori o masina de intins rufe pe sarma sau o masina de spalat cu uscator (ca masina de spalat cu storcator are mai toata lumea)?...:)
    doftoreasa asta nici macar nu seamana a reptilianca...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe bune ca daca nu era doctoreasa nu ma enervam. Politicienii sunt de cacat oricum, asa ca o declarative puturoasa de la un cacat e un odor usor de suportat.

      Ștergere
    2. te cred! ce bine de mine ca nu ma uit la tv, ca tare ma mai enervam si eu pe vremuri! daca iti plac jocurile politice adevarate, iti recomand serialul house of cards. mi-a placut atat de tare, ca am vazut doua sezoane in trei nopti. abia astept sezonul 3.

      Ștergere
    3. Pe mine știrile mă lovesc în piept indirect, prin al internetului rect!

      Ștergere
  4. ce sa-i ceri unei pesediste chipurile doctor... in sine meseria de doctor presupune o invatare continuua, ani de zile. deci nu ai timp de politici bizare prin parlament. pur si simplu daca vrei sa fii foctor bun, inveti de-ti sar capacele ani de zile dupa ce termini faculta, rezidentiatul, specializarea. si oricum ii loveste la scufita meseria, defectul lor, la toti, este ca ne vad ca pe-o bujie sau ca pe-un alternator. in capul lor matematizat sistemul "individ" incepe sa fie bine explicat. dar daca la egoismul asta in a te privi ca pe-o masina adaugi eternul feminin. adaugi prostia de-a fi in partidul lui Ponta ( ooh my god! cat de idiot sa fii sa te intitulezi pesedist si sa-l ai pe Ponta sef .. ) poate iesi o proasta in craci ( doi evident) care (spre jalea lumii) rosteste! vaca trista este si religioasa. cica daca nu-i da Dumnezeu copil" pai mai stoarfa sugatoare de balcinoi, pe-aia in vitro cine-i da mai limba aspra plina de dejectii pesediste? care-i IQ-ul de va ia in partid ponta la el? care-i targetul lui? cat de comunist de prost de idiot si de aiurea sa fii sa spui pe post astea? ce combinatie face doctora crestina cu banii baga-i-as prelungiri totale in abisale pana-i repar privirea! sintetic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Asta a facut 6 ani de facultate degeaba, daca ea crede ca plozii sunt turnati cu lingurita de dumnezeu direct in pizda. Daca ii pui acolo cu o pipeta lunga e de la dracu de parca pula nu tot o pipeta e in esenta ei ca unealta de reproducere.

      Ștergere
  5. Eticheta dobitoaca este un rang mult prea mare atasat unei ...nimeni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vezi ce însemnă antenele? Prinzi posturi străine!
      Bună observație!

      Ștergere
  6. Eu aş adăuga "suflet beznetic de avortoantă cu creierii vrej de fasole bătută-n cap" , dar pentru sunt un om cu frica lui Dumnezeii mă-sii de pesedistă, o să scriu: Această postare este un pamflet şi va fi incriminată ca atare.
    Mi-e frică de tribunale, parol. Sunt acolo unii în robe negre ca_catranul, parc-ar fi corifeii lui Satana!...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. nu "corifeii", "discipolii", scriu în grabă, nu-s chiar nedus la porţile iadului...

      Ștergere
    2. Aș zice că ești ne...Nu știu exact ce, dar e de bine, că aprobi excluderea din specie a "doamnei". :P

      Ștergere
    3. Ai zis vrej? Blasfemie!!!! :))

      Ștergere
  7. pentru ea e un bun ca l-a conceput probil in urma unei betii accidentale a schimbului 3 de la 23 August.

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. M-am gandit si eu la asta. Cred ca se poate daca ai ulcer perforat si suficienta sperma sa parcurga tot tractul.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci de aici ies sarcinile extrauterine. Mereu m-am intrebat...

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE