duminică, 9 martie 2014

40-44 de pahare - Pretexte mitice de matoleală


 
În primul rând țin să menționez că 9 martie ca semnificație religioasă este o mare brambureală. Probabil sărbătoarea a fost creată de niște popi mahmuri, care au pierdut numărul paharelor și în loc să închine de 40 de ori în onoarea presupușilor martiri creștini, au mai ras 4 ca să fie siguri că sunt peste și nu sub.

În al doilea rând vă atrag atenția că manifestarea în sine este o refulare a obidei suferite de bărbați între 24 februarie și 8 martie. De la căcat-urile pufoase pentru Dragobete la flori și mărțișoare, toate îi sunt bărbatului dragi la fel cum îi este să aibă sub pleoape sare.

În al treilea rând, treaba cu cele 40-44 de pahare nu echilibrează balanța sub nici o formă, atâta timp cât purtătoarele de uter au avut voie să-și aleagă zile/ Babe, au avut atât sărbători comune cât și momente de celebrare individuale.
Pentru bărbați există doar șansa unei singure zile de trozneală urmată de o greață îngrozitoare.

În al patrulea rand, femeile nu stau parcate de 9 martie. Nu, ele coc și fierb Mucenici, adică îneacă, opăresc, pun pe foc, ei da - bărbați!
Și ca să nu cumva sa uite bărbații de ziua precedenta, mucenici au forma de 8. După unele surse cică 8 ar fi o formă antropomorfică, după altele ar reprezinta infinitul, cosmosul. Eu zic că e vrăjeală.

 Vă doresc spor la numărat și anestezie plăcută!

sursa foto

6 comentarii:

 1. Răspunsuri
  1. Mai incet măi, că mă doare capu' !
   noroc (în șoaptă)

   Ștergere
 2. mmm, ce bune-s bucatelele de infinit cu nuca si scortisoara!
  nu mai plange, mai aveti o zi sa va dati pe gheata, pe 5 mai. :)

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Aia este ziua producătorillor de bere și a celor de toalete ecologice!

   Ștergere
  2. bere.da.blonda.da.
   nu mai beau altceva din clasa a cincea.
   iar chestia asta cu 44 e mit. n-am vazut nici un mucenic la mine in casa.

   Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE