luni, 10 septembrie 2012

Seminţe şi sânge la Coşereni.


   Ce face românul când se produce un accident pe Bucureşti - Urziceni, iar circulaţia se blochează pe 10 km în ambele sensuri?! Normal, face poze pe care le urcă pe feisbuc, apoi o ia cu maşina pe tarla ca să nu stea la rând.  Şi pentru că tot a pus palancă la pământ câteva rânduri de floarea soarelui, se apucă de jumulit alt rând ca să poată sparge seminţe blocând circulaţia fraierilor ce încercau ca şi el să scape din ambuteiaj.
   Asta se petrecea ieri pe la 5 jumate la intrarea în Coşereni. N-am pozat sămânţarul pentru că şoferului nostru de maxi taxi i se zbătea o venă la tâmplă destul de suspect. Apoi ce tupeu aş fi avut să scriu asta, dacă mă transformam în paparazzi morbid şi eu?! Poza e făcută înainte să aflu că s-a lăsat cu mortăciuni.
   Este clar că ne tragem din romani, că prea ne comportăm asemenea publicului din Coloseum acum 2000 si ceva de ani. Dacă n-avem coloseum, nici viaducte, nici măcar un vomitorium amărât, jumulim o paleaşcă de răsărită şi aplaudăm elicopterul SMURD decolând!

23 de comentarii:

  1. Cand traim intr-o perioada in care violenta si nenorocirile sunt promovate si discutate la tot pasul, astfel de evenimente tind sa fie privite ca ceva banal, ba chiar normal.

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu credeam că trebuie să lucrezi la morgă ca să poţi manca ceva liniştit in prezenţa unor creieri risipiţi. Asta e, sunt eu anormal! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Imi doresc! iti dai seama cati oameni ar fi in jurul meu care m-ar enerva la culme? si atunci ce fac? dau drumul la ciocane! pe unii ii bat asa la misto cu o floarea-soarelui, altora le fac praf masinile, altii vor avea direct de-a face furia ciocanelor. 8, 9, 10. KO >>> Dumitru "fuckiiiiiiiiiiiing" Continent! APLAUZE!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Respiră, inspiră...numără până la 10! Aşa, acum spune-mi ce era cu prima propoziţie, că ultimile sunt oricum fără sens.

      Ștergere
  4. n-ai ce sa faci, men. daca vrei sa fim prieteni, trebuie sa ma accepti asa cum sunt.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare că nu am incotro, ar fi nebunie să-mi alung singurul trol.

      Ștergere
  5. normal ca sunt fara sens, ca eram singur!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigurătatea anulează sensul şi direcţia. Am reţinut. :P

      Ștergere
    2. nu, men. sens nu era cu mine, e simplu.

      Ștergere
  6. stii ce mie se pare mie lipsit de sens? cum se prefac oamenii atunci cand stiu ca sunt priviti de ochi necunoscuti. parca ar...juca intr-un serial sau la steaua :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu joc cel mai bine când cunosc publicul. Bănuiesc că ştii.

      Ștergere
  7. Foarte interesanta postarea. Si eu am patit odata asa si nu a fost frumos. Postarile cu tarani din jurul Bucurestiului sunt preferatele mele. Multumesc pentru ca existi.

    E bine asa?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc că mă trolezi, fără Dimitri viaţa ie pustiu!
      :D

      Ștergere
  8. de cacat ba, toti is de cacat, in afara de aia care observa cat de de cacat e si imprastie mai mult cacat pe cacat ca poate asa scapa de cacat. da' am ras putin, ceea ce face cacatul destul de moale si mai putin agresiv.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eşti molceluş azi, dar fuarte creativ. Scatologic de creativ.

      Ștergere
  9. Chick fight, fetelor :))) Hai, sa va vad.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buiei ics, când ţi-o creşte păr la puţă atunci ai voie la lupte între cocoşi. Aia cu bătaia intre fete (fese)se petrece la tine-n (mansardă) dormitor şi vezi că pernele deşi nu lasă răni, tot dor.

      Ștergere
  10. =)) vorbesti din proprie experienta, prietena mea? :))) sa nu intindem coarda, zic! nu lua o gluma ca pe un afront si nu riposta suburban pentru ca nu e cazul, printesa mica ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atât! Prinţesă e clar un grav afront, dar MICĂ!? Dacă ai vedea ce burtă de bere am ai retracta pe loc!

      Ștergere
  11. Nu ma intreci, Radule. Pe doua Ursus? :)))))

    RăspundețiȘtergere
  12. Răspunsuri
    1. De ce, tati? Ti-e teama ca trebuie sa sari cu alcoholu? :))

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE