joi, 2 august 2012

Nu mai fut nasoale

   De fapt, dacă stau să socotesc, cred că pluralul ăla de sus e nedrept pentru că doar o singură nasoală am futut la viaţa mea dar las titlul drept avertisment. Deci nu, nu discut. Una mi-a fost deajuns.
   Tipa era aşa naşpa că legiuni de bunăciuni nu or să-mi şteargă amintirea ei. Totul a pornit de la o ladă de bere şi de la Fănel fi-i-ar căsnicia de oţel că multe gagici a dus în cap, până a pus una curu' pe el. Io şi cu Fănică am fost patru ani colegi de cameră şi o vreme chiar de pat. Nu se mai putea omul căţăra în al lui când venea beat, aşa că se vâra lângă mine. Dacă iniţial am protestat, am cedat rapid la argumentul forte numit precizie. Eram mai liniştit ştiind că vomită în lighean, că de la nivelul unu al patului supraetajat greşea des ţinta. Omul mi-a devenit rapid un prieten atât de bun încât l-am avut cavaler de onoare iar în noaptea nunţii tot cu mine a dormit. Dar asta este altă istorie.
   Povestea asta este despre un pariu pe care l-am făcut cu Fănică stând la o halbă de Gambrinus pe terasa La Matolu'. Vorbeam de femei, domeniu în care mnealui era expert, iar eu admirator. Ne-am pus întrebarea cheie: dacă toţi aleargă după modele şi frumuseţi, pe alea nasoale cine le fute?!
Şi pac, pariul! Care fute a mai nasoală gagică ia premiul ăl mare, adică o ladă de bere, îar cine pierde dă lada. Termen o zi.
   In timp ce el îşi storcea creierii să găsească o nasoală printre prietenele bunăciunilor cu care şi-o punea, eu aveam deja una în minte, care bătea orice record. Pe tipă o chema... Aoleu mamă ce greu este sa scriu "tipă" când mă gândesc la ea. Pe urâta aia cu flăcări o chema Mona dar toată lumea îi spunea Ara, din cauza imensului cioc pe care îl avea în locul unde restul umanilor au nasul. Era absolut incredibil că nu cădea din picioare şi nu se înfigea cu capul în asfalt din cauza siluetei târnăcop. Ei bine Ara mă sorbea din ochi din anul 1. Zilnic abia scăpam de ea. Ha ha ha, berea era deja a mea! Cu curajul beţivului am purces la treabă.
    Vă rog să mă credeţi că mintea mea a încercat din răsputeri să uite cât de multe din fazele parcurse de la prima vorbă la ultima contră. Amintirile dor.
Vă jur că în momentul în care ne-am băgat în pat cu lumina stinsă, m-am umplut instant de vânătai. Parcă era făcută din unghiuri ascuţite toată. M-am întins lângă ea si am început să o mângai ca pe un câine plin de căpuşe şi noroi pe care l-a călcat tirul. Nu ştiu exact unde o mângâiam, că avea pielea şmirghel şi ceea ce iniţial am crezut a fi sfârcuri erau două aluniţe monstruoase pe omoplaţii creaturii. Erau probabil un fel de senzori că în momentul în care am atinso acolo imediat şi-a pus plapuma în cap.
   Jizăs, cum să vă explic senzaţia?!....Întrebare de întrebare, ati dat muie la ascuţitoare? Dar maşinii de tocat nucă? Ei cam aşa ceva simţeam eu. Nu ştiu cate perechi de dinţi avea dar erau ascuţiţi sau ciobiţi şi orientati către gât ca la stiucă.
   Am smuls cu greu ce mi-a mai rămas din pulă şi am reuşit să îngaim un hai să... Ea a sărit pe mine şi...Horror show! Ara era mai uscată între craci decât o mumie pierdută între dune şi cred că în loc de labii avea coji de nuci, sau valve ca scoicile, că mă tăia pişarea când se mişca. În afara de durerea în sulă, la fiecare contră bazinul ei mi se ciocnea de simfiza pubiană, pe care cred că mi-a fisurato.
   Noroc că era stătută de multă vreme şi a inceput rapid să chiţăie şi să chelalăie cu capul rabatat aşa tare pe spate, că am putut să-i văd amigdalele prin nari. Deodată mi-a înfipt o gheara în piept şi una în coaie şi a urlat demonic:
   - UMPLE-MĂ!
De aici încolo restul sunt amintiri. Mărunţişuri de tipul: vodcă, duşuri interminabile, creme, dezinfectante, calmante, iarbă, psihoterapie prin regresie hipnotică... Prostii! Am câştigat lada aia de bere?! La dracu, da! Dar clar alta nu mai vreau.
Nu mai fut nasoale, staţi departe!

36 de comentarii:

  1. Bine le faci! Nasoalelor, adica!
    Ca omul daca vrea bere si-o mai cumpara si singur, nu trebe sa aiba cosmarul-cosmarurilor pana la adanci batraneti. Dar pariu' e pariu.
    M-ai facut sa imi aduc aminte de personajul Ace Ventura, in Detectivu' lu' Peste, cand a realizat ca gagica era barbat, si ce chin a fost pe el sa isi " spele" urmele unui sarut pe care i l-a dat!
    Faza cu ascutitoarea a fost bestiala, si sper, sper spre binele patitului sa nu fi fost adevarata!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce nostime sperante mai ai si tu Irino?! :P

      Ștergere
    2. Incerc sa ma mentin in limita bunului simt!
      Ca daca spuneam ca stiu ca nu mi-s o nasoala, cum suna? Si nici a masina de tocat nuca nu seman. :P
      Dar m-ai pus pe ganduri cumva. Asta o fi explicatia pentru faptul ca e tot mai greu sa dai de baieti buni, pierd pariuri si se fut cu nasoale. Vezi cum ridici probleme existentiale cititoarelor?

      Ștergere
    3. Cat timp le ridic ie de bine. Bine zic?!

      Ștergere
  2. Deci io zic mersi că nu toți bărbații își propun să nu mai fută nasoale! Că dacă ar fi așa aș rămâne fără mătărângă!

    RăspundețiȘtergere
  3. =)) lool =))
    esti tare, ce sa mai... :))

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))povestesti de parca ti s-ar fi intamplat ieri, ai ramas cu traume fizice si psihice. iti recomand o psiholoaga buna. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa nu fie nasoala, ca nu mai conteaza cata pisicologie haleste!!!

      Ștergere
  5. nasol moment la firma Qent! te-ai intrebat, oare, cum s-o simţit "Ara" cu tine ?!poate că şi tu, pentru ea, eşti tot un pariu ! un pariu pierdut, ce zici ?
    nu te supăra, zic şi io !

    RăspundețiȘtergere
  6. Naspa sa ai imaginatia bogata, iti imaginezi orice detaliu cand citesti povestirea :)) Parca iti impart durerea dupa ce am "vazut filmul" in capul meu !!

    RăspundețiȘtergere
  7. Terifiant. Și amuzant. Dar ch iar și psihoterapie prin regresie hipnotică ???
    Beton! Beton armat!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. N-am povestit tot. Sunt anumite chestii, care nu trebuie spuse.

      Ștergere
  8. Țăcănitu' tăt țăcănit :))))))))))))))))))

    RăspundețiȘtergere
  9. te-a ars Ara cu tigara
    tu ca para focului
    ai pus-o norocului
    pentr-o de-aia de muiere
    castigasi lada cu bere
    insa ai ramas olog
    bun de dus la psiholog
    iti imaginai ca sluta
    te va duce iar cu pluta
    dar urata dracului
    ti-a pus pielea chiar in cui
    nu mai cauta nasoale
    .... tu ceva mai moale
    sa ramai c-o votca buna
    si in brate cu o bruna
    parfumata si-aratoasa
    hai...mai pleaca de acasa...
    ...............
    citii si ma amuzai, frate
    anna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te-a batut norocul
      Si-ai descoperit aici
      Cum se face trocul
      Cu beri multe si gagici
      Numai una sa intelegi
      Toti barbatii-s niste blegi
      De ii scapi la bautura
      Iti dau femeia din pula

      Ștergere
  10. Nasoalele iti coboara self-esteem-ul. Trebuia sa stii asta. In plus, nasoalele nu au neaparat mai putine fite ca bunoacele. E o legenda urbana asta ca naspetele sunt mai putin fitoase.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Doboara nu coboara. Si clar nasoalele au fitze mult mai perverse decat bunoacele.

      Ștergere
  11. :)
    Trebuia sa bei lada de bere dinainte si..o vedeai campioana:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu există femei urâte, doar prea puţină beutură!?
      Să ştii că delirius tremens naşte monştri şi ciroze nu modele!

      Ștergere
  12. bai tu sigur nu ter-ai futat cu predator???

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiu, ca am stins lumina. Nu eram suficient de tare sa o fac cu lumina aprinsa. Daca imi deschideam accidental ochii?!?!?

      Ștergere
  13. Cre'ca Ara ii promisese lui Fanel doua lazi de bere daca te convinge sa te culci cu ea :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Jizas, si eu care i-am prins ditamai floarea de cavaler in chept! Porcu!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE