miercuri, 25 iulie 2012

Anti Radu - Ghinion de bedlac cu neşansă

   Cineva potrivnic mie, pe care aş putea dacă aş fi ranchiunos să-l suspectez ca fiind Duşmanul, a creat o lege mai hidoasă decât legea lui Pareto ăla cu regula 80/20 care zice că în orice problemă, „puţinul” reprezintă esenţialul, iar „multimea” reprezintă partea fără valoare. Să te crăp Pareto, că după tine 80% din mine este vid lipsit de conţinut.
  Dar ia să vezi că am descoperit şi eu o lege. Corect ar fi să spun un mănunchi de legi sau un snop ca să fiu în trend cu rezultatul lor. Am să le numesc  Legea Anti Radu, pentru că scopul acestor reguli pare a fi să mă snopească pe mine, să mă secere, să mă pună la, dacă nu în pământ.
   Legea Anti Radu sună cam aşa:
   "Volumul de muncă, dificultatea şi diversitatea sarcinilor pe care le îndeplinesc uzual se triplează sau chiar se înzeceşte exact şi musai când sunt eu bolnav, extenuat, mahmur sau toate trei la un loc."
Belea, nu?!
   Cineva, care după răutate seamănă cu Dracul programează ba un audit, ba o certificare-recertificare de nuş'ce căcat exact în perioada în care toată gaşca a găsit fereastra perfectă de timp ca să ne petrecem concediul. Acelaş cineva pune şedinţe fix vineri la ora 16.00 sau luni la 9.00 ca sa nu pot eu cu nici un chip avea şansa la un liniştit weekend extins.
   Cineva care după idei seamănă cu Moartea, mă implică fizic în proiecte de genul construit bazine metalice de apă numai iarna între -16 şi -25 ºC pe viscol de minim 70 km/h,  la lucrări de supra înălţat turnuri, decupat acoperişuri sau montat antene pe furtuni cu minim 50 l apă/m2 şi descărcări electrice care taie în două rezervoare din plastic cunoscut de obicei drept izolator.
   Cineva sau ceva complotează neadormit la nefericirea mea.
Aşa că ia mai dă-te-n gatu' mătii băi Cohelio cu fabulaţia ta despre universul binevoitor care e complice la fericirea omului! Atâta vrăjeală ai avut în tine încât o grămadă de proşti te-au halit drept filozof.
   Domnule gargaragiu Cohelio, scoate-ţi capul din cur! Universul nu-i maşină de cusut, croşetat sau făcut laba la şosete. Universul complotează la haos, moarte şi distrugere, iar treaba asta poate fi văzută taman invers numai dacă eşti microbist, jucător de barbut şi idiot.
   Oricum, vreau şi eu ce fumezi tu.

10 comentarii:

 1. Ufff! Da' ghini ca iesti ghini!

  Da' si ti discant di bedlac di-aista.
  Fugi bedlacule di la Raducu' ca ti ie tati dracii daca isi puni mintea cu tini! Vezi ci-o facut cu ghietu' Cohelio, aista!

  Care, intre noi fie vorba, si pe mine, moldoveanca fierbinte, ma lasa rece! Apropo de rece! Daca nu merge descantu' (sigur nu) incercam altfel:
  Fo' trii beri raci si inc-o postare di naduf.
  Ti pup, bre!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Săr'na Irinucă, dar de bere nu nii dor, că mă pup zilnic cu dânsa! Cred că de ceva stele norocoase cu glazură de concediu, am nevoie.

   Ștergere
  2. Am văzut eu pe Descoperă.ro că s-au terminat stelele norocoase!
   Aşa că...

   Ștergere
  3. Scuze.
   Şi pe mine ma cheamă Radu iar precedentul comentariu îmi aparţine.

   Ștergere
  4. Deci legea se aplica si pt tine!

   Ștergere
 2. Și io care credeam că te prăjești la soare pe vreo insulă exotică înconjurat de gagici mișto și alcoale cât cuprinde! :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Pareto e prieten cu mine. Sa nu te legi de el!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Mă dezleg de Pareto, mă lepăd de Pareto, mă lepăd...

   Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE