miercuri, 11 ianuarie 2012

Bani de dat la buci

Mediafax a preluat sec (ei ştiu de unde) ştirea că un englez a descoperit o monedă romană ciudată pe malurile Tamisei. Moneda prezintă un număr roman pe o faţă şi pe revers un act sexual.
Vai ce surpriză, la Londra s-a descoperit o monedă romană utilizată la cumpărat sex! Mare brânză. Nu moneda este ciudată ci locul şi mai ales apetitul romanilor pentru britani. Ţinând cont că este prima monedă de acest fel descoperita pe insulă, cred că a ajuns acolo din întamplare şi nu or să mai găseasca altele.
Nu de alta dar legionarii romani aveau gusturi în materie de sex. Şi aveau monezi pentru asta, chiar mai bune decât (proastă comparaţie) bonurile noastre de masă. Moneda era destul de micuţă ca dimensiuni şi se numea sprintia.
Sprintia era special emisă pentru a uşura cumpărarea şi vânzarea de sex întrun imperiu în care prostituţia era bine legiferată şi taxată de stat. Cum prostituatele şi prostituaţii erau luaţi cu japca din cele mai exotice margini ale imperiului, legionarul bine afumat cu mied sau vin nu le putea explica ce poziţie preferă (janes romanes sclavule?). Aşa că pe o faţă a monedei era poziţia iar pe cealaltă numărul de monezi ce trebuiau plătite pentru o partidă în postura respectivă. Sau poate sprintiile erau jetoane.
Romanii n-aveau tv, internet şi multiplex. Romanii aveau talent - făceau poduri şi mult sex. Ceea ce înseamnă că monedele alea nu erau deloc rare şi nici sărace în poziţii.
Să facem o mică excursie prin preferinţele sexuale ale strămoşilor noştri (ăia de cred că se trag numai din daci sunt rugaţi să părăseasca pagina).
Cu o singură monedă se plătea bănuiesc în mod uzual poziţia misionarului. După cum observaţi în pozele de mai jos orice poziţie pe la spate în care ăla de transpira era clientul, gen capra sau lingura, costa între 3 şi 6 monezi, excepţie prestaţiile homo care costau 12. Scumpă bulangeala la romani, nu?! Penetrările laterale în funcţie de dificultate variau între 4 şi 5 monezi. Poziţiile mai speciale în care clientul putea sparge seminţe stând pe spate în timp ce curva se chinuia să parcheze şareta cu spatele în carul roman intrau la categoria lux şi costau 13 sprintii. O muie bine făcută (felatium in integrum) era cam 7 coco, iar un umeri craci 12.
Se preţuia şi se nota cu 10 o labă artistică la 1 - 2 mâini în funcţie de câte îi mai ramăseseră sclavei prin mila stăpânului plătitor de taxe. Am zărit şi un 14 dar n-am văzut reversul medaliei. Vă las pe voi să fantazaţi dacă reprezenta plata pentru sex în 3 - 4 sau pentru chestii BDSM.
Bonus pentru iubitorii de animale, se pare că existau monezi şi pentru asta. Erau pentru monta animalelor, sau plăteau plăceri zoofile?! Nero ştie.
Şi încă un bonus pentru fanii “robotzi". Sula zburătoare din fier cu luminiţe exista încă de pe vremea romanilor numai ca era din bronz, în loc de motor avea aripioare şi mirosea a lumânare.
O ultimă chestie. Se zice că moneda găsita la Londra are numarul 14 pe verso la poziţia misionarului! Ăsta da şoc. Înseamnă ca era vreo ediţie limitată specială pentru britanici aflaţi şi astăzi în topul bărbaţilor cu cele mai mari penisuri din lume. Cum funcţia creează organul, gagicile lor trebuie că au în loc de păsărică ditamai acvila imperială. Aquila non capit muscas (sic). Treabă riscantă să te dai la ele, că... Uite legionarul, nu e legionarul! Ipoteza numărul doi: poziţia misionarului, aia de-ţi sufla sprintii la greu, era gay!




sursa foto

7 comentarii:

  1. Uite ca nici asta nu stiam. Adica treaba cu monezile pentru serviciile sexuale de pe vremea romanilor. Interesanta lectie! Da, anul asta se pare ca m-am pus pe invatat, un pic de la tine, un pic de la altii...
    E clar ca stramosii nostri nu erau deloc lipsiti de imaginatie, de fantezie sau de apetit sexual.
    Dar am o nedumerire, ce faceau cei ( cele) platiti cu acele monezi, ca nu as crede ca faceau colectie? Cumva gaseau o modalitate sa le valorifice, nu?

    RăspundețiȘtergere
  2. Stramosii erau ei isasi. Nu aveau prea multe de regretat. Si daca aveau, responsabilitatea se impartea la mai multi zei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ca sa vezi, draga, manufactura era mai pretuita inca decat felatium, cat ar fi fost el de integrum, nu mi-as fi imaginat lucrul asta :D
    D'acolo o fi plecat zicala "ce-i in mana nu-i minciuna"?

    RăspundețiȘtergere
  4. Ing draga, felatium in integrum, integrala complet integrata in muia primordiala...sau era supa?!
    Din varf la oua, din sculare pana la culcare. Si totusi mai slab cotata ca o manuela. Cred eu ca legionarilor le placeau manevrele asa de tare ca le preferau si sub cearceaf. Sau luatul la palme a maimutei se punea ca masaj?!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Irina, monezile ajungeau la stapani care le schimbau in alte monede probabil. Ti-am spus eu ca banuiesc ca erau ca bonurile de masa sau jetoanele de la cazinouri.

    RăspundețiȘtergere
  6. Daca aveai o moneda din clasa premium, se primea restul la ea?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, restul se primea in papirusuri porno, falusuri de marmura si vulve din ciment ca tot il inventasera taman ei romanii. Pentru clientii mai de seama ca rest se dadea o gonflabila din piele de vaca. Cu parul pe dinauntru ca sa dea sezatii mai tari.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE