miercuri, 19 octombrie 2011

Strălucitorul şi Placidul

Totă lumea ştie că dincolo de pupăceli, zâmbete şi amabilităţi, între marii artişti există la fel de mari rivalităţi. Se spune că la un pahar de şampanie în plus, după un concert de binefacere, Placido Domingo şi Luciano Pavarotti au început să se tachineze. Se pare că Placido a fost acuzat că ar fi prea veros în afaceri de către un Pavarotti deloc placid. După mai multe replici caustice neutralizate cu bule de şampanie, Pavarotti a zis:
- Ştiţi cu toţii că am concertat la Vatican chiar în basilica San Pietro. Am cântat aşa de bine, că statuia Fecioarei Maria a început să lăcrimeze! Papa a zis: „Brava, asta voce puternică nu ca a sfrijtului de Domingo.”
- Păi sigur ştii să întristezi lumea, a replicat Placido. Slab domnule, slab! Eu am cântat la Rio De Janeiro la inaugurarea statuii lui Cristos. Aşa de bine am cântat încât gigantica statuie a desfacut braţele şi a spus: „Brava, asta da muzica, asta da cântareţ, nu ca grasu' ăla de a făcut-o pe mama să plângă!”


Aşa cum scrie şi la etichetă, acesta este un banc reşapat

2 comentarii:

  1. Vezi tu Radule, ce a raspuns Placido Domingo este ceea ce se numeste "STIL" ! Nu prea mai gasim astazi asa ceva la semenii nostri...

    RăspundețiȘtergere
  2. Stil in bancuri, mai mitica. Pe dedesupt toti suntem oameni.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE