vineri, 23 septembrie 2011

Kenza Drider temniţa ambulantă

sursa foto

"Libertatea mea se termină acolo unde începe libertatea celuilalt"
John Stuart Mill


După şase luni de când a întrat în vigoare, legea franceză care interzice acoperirea completă a feţei în public, încă nu se aplică. Nimeni nu a fost amendat, iar poliţia spune că legea va fi imposibil de pus în practică. Deşi au fost suficient de atenţi în formularea legii toată lumea ştie ce au avut creatorii ei în cap. Ţinta a fost interdicţia purtării vălului islamic în locurile publice, de către femeile musulmane şi amendarea celor care nu vor să renunţe la burka sau niqab. Ei bine, nimic de genul ăsta nu întamplat, în schimb tot nasoalele au ieşit la atac.
Cum era de aşteptat de la nişte muieri care au trăit toată viaţa cu pătura în cap, musulmanele au început sa bocească pe la tv şi ziare că nu sunt lăsate sa se urce în tramvaie şi că sunt trase de hanţe pe stradă. Cică li se încalcă dreptul de a practica o religie şi or să se plângă la Strasbourg.
Mai nou, ieri una mai tare decât toate şi-a anunţat intenţia de a candida la preşedenţia Franţei anul viitor.
Kenza Drider, marocanca trasă în sac zice că a fost ambalată de la treişpe ani şi că-i place aşa de tare încât o să lupte până în pânzele albe, pentru ca toate femeile franceze să-şi tragă câte unul pe meclă.
Obiectiv care nu pare imposibil dacă ne uităm cum s-a schimbat populaţia Franţei în ultimul deceniu. Ţară latină, hai nu zău?! In alţi zece ani o să fie ţară arabă şi or să crescă minarete la Notre Dame.
De ce mă oftic eu? Pai cum sa vă zic, am fost în Franţa şi mi-a cam placut. Aş vrea ca data viitoare când mă mai plimb pe “la rue", să nu mă văd împresurat de momâi fără chip, eventual purtătoare de bombe între buci. Mi-ar plăcea ca la plajă să văd tâţe şi craci nu pisici zbătându-se ude în saci.
Nu am nici o problemă cu islamul cum nu am nici cu creştinismul. Treaba lor în ce cred, dar să o facă dracului mai discret, că nici eu nu umblu cu cocarda de agnostic în piept.
De unde puii lui hector, au ajuns maimuţele astea la concluzia că trebuie să te înveleşti într-un cocon monstruos ca să dovedeşti că-i eşti lui Alah credincios? După câte am citit, însăşi islamiştii admit că nu scrie în Coran asta. Cum nici în Biblie nu scrie că babele ortododoxe trebuie să poarte trei broboade, două rochii şi budigăi sub ştrampii care put a pişat.
În consecinţă, jos Kenza Drider! Jos valul. Sigur sub el se ascunde o mustăcioasă cu o şaorma în chiloţi şi merdenele în sutien. Dacă nu-i aşa, dă jos textilă până în campania electorală, să vedem şi noi dacă eşti femeie sau puşcărie ambulantă!

2 comentarii:

  1. O..dar emeile astea ar trebui inainte sa sa tipe de asa ceva...sa mearga la ele acasa si sa desfinteze polita religioasa...care politie interzice mersul pe strada descoperita - nu conteaza ca femeia e din europa si ea nu suporta sac pe cap, ba mai mult ea ar vrea sa aiba si picioarele la vedere...
    http://standdowncafe.wordpress.com/2011/05/06/naframa/

    Uite ca Franta mi-a ascultat intrebarile :)

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Standdowncafe,
    Ce hater esti ma! Adica mersul pe jos nu face pricorul frumos iar tenisul nu intareste penisul?!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE