luni, 26 septembrie 2011

Cine se teme de Sonia Rauss?!

Dacă am vazut eu la Mircea cum îşi face reclamă faină cu Bogdan carele vinde karmă, ce m-am gîndit?! Ia să fac şi eu ceva popularitate pe spatele Soniei! Când colo ce să vezi? Popescul publicase deja un tiltlu conţinând „Sonia” la o postare despre topul blogurilor. De fapt în articol despre Sonia nu scria nimic. Mare pişicher M.P.-ul asta. La trei postări cate pune el pe zi, este logic să dea şi dume. Da, da, stiu sunt un hater, un fals blogăr ranchiunos, un bârfitor, un gargaragiu.
Nu săriti mai la mine, ca prezenta postare este o gluma, o impunsătura! Fainii sunt nişte domni. Fainele şi mai şi. Sonia Rauss este o doamnă. Nu poate nimeni să o folosească aşa...doar ca să-şi vânture pe net o reclamă. Sau poate?
Şarpele bănuielii mi se se strecoară peste grumaz mai ceva ca metrul de croitorie cu care s-a măsurat în vorbe Mitza Biciclista cu domnul media-referent.
De când sapă la traducerea integramelor wikyleaks, MP a prins alură constipativă. O fi de la dietă. Banui că dincolo de fascinantul personagiu care este, MP-ul este si el o persoana. Adicătele om. Persoană despre care nu ştiu ce fumează ce bea şi ce trage pe ştangă, dar din ce pune în oală ne-a împărtăşit cate un pic. Slavă Netului că nu ne-a dat mai multe reţete, că închideau ăştia blogurile de bucătăreala şi se mutau în state.
Uite aşa m-am gândit eu că trilematicul puls magnetic şi drept împârţitor de karmă pe fain suferă. De lipsă de scos, că de băgat se laudă că o face zilnic. Este clar. Cineva trebuie să-l scoată din spatele ecranelor şi serverelor la o cină sau prânz. Sau ce o fi. Oricum le încurcă între ele, că doar nu după ciclul noapte zi şi-o petrece bossul al vieţii sale parcurs.
La naiba, de fapt mi-e dor de porculdeyork! Doamnelor salvaţi Fainul, salvaţi Trilema! Scoateţi-l pe Popescu la o ciorbă!

10 comentarii:

  1. Ce-mi facusi, Radule?
    Vin ca femeia acasa de la munca, deschid netu', deschid si Fainu' hotarata sa votez si ce nu e de votat, doar sa creasca nitelus karma mea zgribulita.
    Si Raducu meu ma face vedeta. Sa ametesc si nu alta! Dimineata Mircea, pe seara tu...
    Fiti fara grija, nu mi se urca la cap vedetismul!
    Radu, ti pupa Sonia, da' stii cum?
    Tari di tat!

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Sonia,
    Am ras cat am scris, am ras cand l-am postat si inca mai rad candt te pup. M-a starnit MP cu titlul lui!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci mie omul ăsta mi se pare deștept rău. Mi-e simpatic pentru asta, recunosc. Da-mi transmite și aroganța aia tipică. Genul de aroganță care nu cere o înjurătură, ci să i-o dai peste nas de să țină minte. E genul de bărbat pe care-ți vine să-l fuți și, când mai are oleacă și termină, te ridici, te îmbraci și pleci :))))
    În rest numai de bine, și eu am râs când am scris comentariul ăsta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Voiai sa zici scoateti-l pe popescu din ciorba? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Oama de Tinichea,
    Vai de mine fata, dar cum sa lasi omul asa neterminat. Macar o vorba buna. Eventual te ridici si spui: continua singur ca m-am plictisit; ma duc sa beau o bere cu Gulia si daca-mi revine cheful sper sa fii usor de gasit!
    Si pisi, poate gatesti si tu altceva in afara de fleica de somon putrezit!
    :))

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Diana,
    Vroiam sa zic exact ce-am zis. Ca ma tem sa interpretez cu tine prin preajma! :P

    RăspundețiȘtergere
  7. aoleu Radule, îţi sunară vorbele celea precum o biciuşcă cu capătul în nouăzecişinouă de noduri din limboace de şerpe :P

    RăspundețiȘtergere
  8. @ MitzaBeciuclista,
    'Te-te la ea! Lasa ca stim noi...blandete intruchipata ce esti! :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Unde ma duc si ma rasucesc Sonia peste tot si totusi nu ma mai satur de Sonia.....

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE