vineri, 8 august 2014

Islam contra Israel, sau Alien vs. Predator


Pentru cei care n-au văzut filmul „AVP: Alien vs. Predator” măcar “Transformers” ați văzut?

Expresia “războiul lor în lumea noastră”, vă spune ceva? Nu, păcat. Mai multe filme SF vizionate v-ar scoate puțin din ceața în care va scufundă manipularea media.

Acum dacă tot am fătat ditamai parabola, hai să o îmbrac în ceva carne.
Dacă nu era evident prin eficacitate și tehnologia din dotare, Predatorul este șovinul Sion (Zion) tras în exoscheletul Israel. De partea cealaltă a baricadei, Islamul este redutabila specie Alien care se multiplica exponențial și paradoxal deși membrii săi se ucid frecvent între ei. Aceștia se caracterizează prin număr și acidul din vene, ucid sau contaminează tot ce prind, cu unicul scop de a se înmulți.

Deosebirea între a te uita la filmul menționat și a înțelege ce se petrece în el este atitudinea. Doar la film poți sparge semințe liniștit în fotoliul tău de spectator. Nu mă leg deocamdată nici de taberele pro-semite nici de cele sufocate de antisemitism. Apropo știe cineva de ce editorul meu de text are în predicție cuvântul antisemitism dar nu are și anti-islamism ori anticristianism? Nu știți stați jos, nota trei! Pentru că generatorul meu de text e sponsorizat de evrei, cei mai mari antisemiți care exista, de aia.

Cum spuneam la măcelul care are loc în orientul Mijlociu e bine să te uiți dar nu ca la meci ci ascuțind sabia și turnând plumbi în pușcoci, dând brânci cunoscuților să-și revină din adormirea simțului autoconservării, dar nu cu laic pe feisbuc.

 În cazul în care în mod greșit simpatizați sau Trompă ferească, sunteți de partea uneia dintre cele două specii, faceți vă rog un pas înapoi. Lăsați monștrii să se bată și dacă nu reușesc să se anihileze reciproc, când învingătorul încă mai gâfâie, prindeți-l și judecați-l ca pe un xenocid nu ca pe un criminal de război. Ideal ar fi ca Predatorul să scape bombardeaua, ca să le taie pe 50 de ani minim cheful de hagialâc idioților.

Știu cât de nebunește pare paragraful de mai sus, dar acolo nu se înfruntă oameni oricât v-ar părea că sunt eu de nebun. Acolo se înfruntă două specii criminale, ambele puse pe exterminarea și înrobirea speciei umane. Se bat cu turbare pentru dreptul final de a decide ce fac din noi. Indiferent care specie câștigă va mușca din noi, ăștia civilizații, care le plângem de milă, pentru că deși antagonice, ambele specii au un codex de bază primitiv și violent care se aseamănă suspect de mult. Una are Sharia cealaltă acționează după Talmud. Ambele sunt religii ale morții, distrugerii și își îndeamnă supușii la anihilarea totală a adversarilor. Soluția optimă pentru lumea occidentală, ar fi ca învingător să iasă Islamul, care e mult mai ușor de identificat drept inamic al civilizației umane. Acțiunile Islamului sunt brutale, vizibile in timp ce invazia sioniștilor se produce prin infiltrarea in modul invizibil a structurilor statale si erodarea din interior a politicului și financiarului.

Cine are chef de aprofundat motivațiile acestei agresivități este invitat să citească cele două cărți. Din păcate în cursul traducerii, atât Coranul cat și Talmudul au suferit cenzurări și cosmetizări. Dar nu va îngrijorați, tot a rămas suficient să înțelegeți de ce nu o să fie niciodată pace între ei și noi.

Nu va lăsați păcăliți de sintagma civilizație iudeo-creștină, cratima lipește forțat ceva ce n-ar trebui să stea alăturea. Există cultură musulmano-creștină? Nu. Vă spun că nici prima nu există decât în mintea creștinilor spălați pe creieri. Băgați la cap odată pentru totdeauna că la fel cum pentru extratereștrii nu suntem ființe umane sau persoane ci tofee, sclavi sau hrană, pentru evrei toți ne-evreii sunt goimi, pentru musulmani toți ceilalți sunt kofiri.

Treaba cu umanismul, progresismul și toleranța merge până apune banul și se sclipește sabia. Sau cum ar spune biblia mea:
„Oi fi fost tu un bun contrabandist... dar acum ești bun de hrană pentru Bantha”!




13 comentarii:

  1. Faina privire ! Ai dreptate când spui ca evreii sunt popor dominant ce încearcă sa-și imprime civilizata și cultura întregii lumi! Dar ce e rău în ăsta? Genialitatea unei nații sta tocmai în puterea lor mesianica! Sa se impună și sa-și impună valorile altor nații. Ca Iisus nu era din Fălticeni. Nici Moise al nostru și al lor. Și o fac tăcut și eficient. Partea cealaltă a lucrurilor o consider abjecta. O nație araba necultivata cu valori penibile și îngrozitoare ce e mânată cu arma și cu coranul ciuntit și adaugit pana la pierderea valorilor unei religii normale. O religie care nu radiază liniște ci război nu e religie. Islamul a murit demult. Islamul este mort pentru ca era prea tolerant. Islamul accepta ambele religii monoteiste și le înglobează continuându-le. Acum Noul coran este un manifest al clasei dominante arabe ce vrea sa se impună propovăduind ura si crima ca stindard. In numele lor mi-au omorât cel mai bun prieten. Dar eu nu-i urăsc. Ei se definesc ca o mare punga de răutate. Niște Aliens ce se bazează pe crima îndoctrinați de mici.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am vești pentru tine, Talmudul e mai nasol decât Coranul. În Coran mai scapă niște chestii umaniste exact pe unde suna mai rău.
      Coran. “versetul sabiei”:
      "După ce lunile sfinte se vor fi scurs, ucideţi-i pe închinătorii la idoli oriunde îi veţi afla, capturaţi-i, încercuiţi-i, puneţi-le capcane! Dacă se căiesc însă, dacă îşi săvârşesc rugăciunea, dacă dau milostenie, daţi-le drumul. Alah este Iertător, Milostiv. (Sura 9:5)

      Talmud:
      -Hilkkoth Akum XI: „Nu salva Goyim in pericol de moarte.”
      -Kilkhoth Akum X1: „Nu arata nici o mila la Goyim.”
      -Kiddushin 66c: „Cei mai buni dintre non-evrei… omoara-i.”
      -Iore Dea 337, 1: „Asa cum inlocuiesti vite si magari, tot asa inlocuiesti si non-evreii morti.”
      -Libbre David 37: „Sa comunici orice unui Goy despre relatiile noastre religioase ar fi egal cu omorarea tuturor evreilor, pentru ca daca goyim ar stii ce invatam noi despre ei, ne-ar omora in mod deschis.”


      Ștergere
  2. Orice ai zice, aplicarea aberațiilor este doar la o Parte. E o mare deosebirei, esențială. Am citit despre pasajele asttea din Talmud dar am dubii ca așa ar fi! Oricum, marea masa de evrei n-ar aplica aberațiile astea chiar de ar fi reale. Și nu le aplica. În schimb aia pun bombe pe copii. Deci....

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci propagandă mai eficientă la evrei.

    RăspundețiȘtergere
  4. nu am vazut niciunul din filmele/ cacaturile parabolizate ,dara le permit predatorilor si extraterestrilor cu inima deschisa sa se ucida mai departe ... Sa se faca un campionat la sfartecat gatlejuri pentru ramplasarea celui de fotbal.

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi pare rau dar nu pot comenta pe tema asta. Shalom!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi pare rau, ar fi fost un comentariu interesant sunt sigur! :D

      Ștergere
    2. Unele subiecte sunt foarte delicate chiar si pentru persoane importante darmite pentru amarasteni. Eu, ditamai general American, am vrut sa fac una si alta dar m-au ciuruit. Un fleac cum zicea presedintele vostru T.Basescu.

      Citeste cat mai mult (nu din surse oficiale) despre moartea mea foarte suspecta si sper sa intelegi. Si te rog nu mai aborda subiecte de astea periculoase. Multumesc anticipat.

      Cu stima
      Gen. George S. Patton (1885-1945)
      American Patriot

      Ștergere
    3. Generale, as arde mesajul tau dupa citire, dar in era digitala chiar nu pot. Informatia a difuzat deja...

      Ștergere
  6. Uite unde se ascundea evreul. Pai bine mah, holocausticule ;) De obicei cand comentariile implica "pizde" sau sa te lauzi cat de maret esti esti primul. cand e vorba de atrocitati in care sunt implicati israelienii, o arzi cu shalom. mai du-te de-aici de ipocrit infect...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hei, nu o lua chiar la obiect. Exista oameni care nu au parerei si oameni care nu au voie sa si le exprime liber. Daca tu te nasteai evreu acum te spanzurai, sau ce?!

      Ștergere
  7. Nu e ok Anonime! Dacă tot dai cu sudalme semneaza-te, identifica-te în spațiu! În zona aia blestemata unde crima e la ordinea zilei, omul simplu devine rasist! Ca mătăluță! Fără discuție ca este o crima ce se întâmplă în Gaza dar crima sau mai mult de-atat este ce se intampla cu crestinii kurzi. Unde copiii sunt taiati pe jumate in numele unei rămășițe dereligie . Zona araba este o zona ce nu poate justifica ura unui Anonim fata de poporul lui Iisus. Ca oameni ca mătăluță "ipocriti infecti" (ca sa te citez) i-as pune sa scuipe în biserici unde sunt pictați evrei la greu. sa-si exercite ura ancestrala fata de ce nu pot intelege. Ca Iisus și Maria nu erau din Tecuci! cat priveste manifestarile de catalogare a oamenilor care se nasc intr-o cultura sau alta drept "ipocriti infecti" arata nivelul unui anume Anonim ce se semneaza ca Anonim Pana nu te semnezi ramai Anonime un simplu labar al cărui neuron obosit își caută în colonul de pe gat jumătatea. DE 3 ORI SHALOM!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE