sâmbătă, 9 august 2014

Hai să aplaudăm!


A băgat Eugenia la chioșc, hai să aplaudăm!

A aterizat avionul, hai să aplaudăm!

L-a condamnat justiția pe Dan Voiculescu, hai să aplaudăm!

În România anului 2014, secolul XXI, se aplaudă normalul. Pentru că români.

Ce facem cu extraordinarul, pe ăla cum îl salutăm fraților?! Chiar ați ajuns toți niște foci de circ? Nu vedeți că e logic și normal ca la alimentara sa fie Eugenia, că un avion care decolează trebuie să și aterizeze de fiecare dată, că o sentință dată unui infractor este ceva firesc? Nu?Atunci sunteți demni de țara asta.

Jurnaliști ca Angela Tocilă ar trebui trimiși la școală din nou sau la reciclare. Pentru că numele judecătoarei care a dat sentința nu trebuia rostit niciodată, iar ea o știe prea bine.


18 comentarii:

 1. băiatu băiatu, nu te grabi sa spui ca aplaudatul e doar un gest oligfreno-gregar, poate fi si gregaro-oligofren.

  RăspundețiȘtergere
 2. Nu mi-a placut niciodata individa (Angela Tocila), inca de cand impartea arogante "jurnalistice" prin Polimedia, poate iti amintesti. O OTV-ista reciclata... Cahh...

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Scrie cu nerv uneori, nu-mi place in mod deosebit, dar are talent si la zbarcit. Cu satisfactia si "mutenia" ce a cuprins-o la condamnarea lui Dan Varan, m-a lovit neplacut.
   E ca si cum te-ai duce cu masina la service si la urma pui pe feisbuc "aplauze pt nea Ion ca mi-a pus carburator" . Nea Ion ala nu punea nimic daca nu exista sistemul care sa-l sustina.

   Ștergere
 3. Daca îți spun ca-mi pare rau pt el ma crezi ?
  Sper ca nu !!!
  😄
  Faptul ca face pușcărie ma bucura mai putin pe langa bucuria provocată de faptul ca i-au confiscat cam tot 😁

  RăspundețiȘtergere
 4. pen` că românu` a văzut în filmele americane că acolo, de fiecare dată, lumea aplaudă. se ridică unu` în picioare, începe lent, pe un ritm specific, să bată din palme și, după 2 secunde, toată lumea e în picioare, aplaudând.
  și cum românul are ideea asta, că america e pământul făgăduinței, s-a gândit să pornească schimbarea cu chestia cea mai evidentă, aplauzele. reale, sau în scris. nu contează.
  sau e reminescență de la congresele de partid.

  RăspundețiȘtergere
 5. ma gandeam acum recitind postarea ta, ca nu-s de acord intru-totul.
  da, ar fi frumos sa fie asa cum spui tu. ca normalul sa fie normal si nu WOW sau SOC SI GROAZA.
  dar totusi, nu suntem in masura sa ne dam ceva ce nu suntem.
  astia suntem.
  da, aplaudam eugenia si magura si condamnarea lui voiculescu.
  vrei sa pretindem ca suntem ceea ce nu suntem ca si natie?
  n-ai vazut cine face trenuletul in urma lui gadea? mosi, babe si alti oligofreni, care nu au ce face acasa. toti astia ies si la vot, pentru ca noi astia mai tineri, suntem prea ocupati sa supravietuim, nu mai avem chef de vot. abia daca mai avem chef sa ne-o tragem seara cu cearceaful tras in cap si cu becul economic stins.


  nu suntem in masura sa ne comparam cu americanii sau mai stiu eu ce natii.
  suntem....mici, mult prea mici. si nu comparativ cu americanii ci cu multi altii.
  justitia poate chiar are nevoie de laude atunci cand face un lucru normal, iar infractorul poate chiar are nevoie de huiduieli.
  da, e ridicol sa spui "bravo" cand cineva face ceva ce este firesc, dar pana si bucatarul primeste bucuros felicitarile unui preparat reusit :D
  termeni precum "libertate", "independenta", "civilizatie", "justitie", "dreptate", "bun simt" au sensuri gresite pentru multi dintre noi.
  vrei sa facem o alta revolutie? hai ! eu ma bag. unde ne vedem? la universitate ? cine mai vine?  RăspundețiȘtergere
 6. Unde? La universitate ? Vrei sa dai cu el de pământ, ca sa înspăimânti ? :)))

  Parca il auzi pe Gâdea : " un individ dubios, dar arătos ce-i drept, s-a asezat in poziția Lotus , in mijlocul pieții, si sparge becuri economice !! Economice oameni buni !!! Becurile economice nu sunt deloc economice daca le spargi !!! Haideti sa face ceva! Haideti sa marsaluim împotriva acestei acțiuni !"

  RăspundețiȘtergere
 7. Ce bine suna! :)
  https://www.youtube.com/watch?v=ANbVBuYw9sY

  RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE