vineri, 14 martie 2014

Poarta fără poartă


   Poarta fără porți mă așteaptă. Existența ei nu reprezintă nimic față de mesajul ce îl transmite. Este locul unde are loc transcenderea, iluminarea sau întunecarea, trezirea sau anestezia. Poarta fără bariere este locul nepăzit de cerberi, neferecat de cifruri sau zăvoare, locul de care nu pot să trec pentru că îmi este frică de schimbare. Contrar așteptărilor, acumularea experienței de viață nu te face de o sută de ori mai înțelept cat de o mie de ori mai temător.
 
   Poarta este acolo, nepăzită de altceva decât de propriile-mi preconcepții Și pentru a face mai dificilă penetrarea ei, poarta asta veșnic deschisă în așteptare, este ascunsă înlăuntrul meu, nici aproape, dar nici adânc, la distanță de o zbatere de pleoape. Porta fără poartă este accesul în matrice, locul unde îți poți descarca informația sau îți poți uni sufletul cu codul sursa. Poarta asta negăsită, nepăzită, este răspunsul la întrebările care ne bântuie mintea.
 
   Caut de o viața poarta asta țesută din vise sau coșmaruri, poarta lumii posibile, poarta lumii virtuale unde realul se creează prin eu. Nu o găsesc pentru că încă șovăi pe calea către întuneric. Într-o zi am să o găsesc și am să trec prin ea cu orice risc, am să o parcurg în toate direcțiile în care se deschide și când va fi posibil, am să-mi trimit sporii după voi.
Așteptați-mă!

susrsa foto: LostCoin

12 comentarii:

  1. n-am gasit nimic despre tuica in text si creca d-aia n-am inteles nimic. :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un sfat prietenesc: LSD.

    RăspundețiȘtergere
  3. Un om înţelept (tata) mi-a zis odată că am fi o specie tare norocoasă dacă am reuşi să ne depăşim barierele de dinăuntru. Căutăm împrejurul nostru certitudini când noi înşine ne suntem cea mai apropiată şi certă realitate. Mereu vrem să câştigăm încrederea altora, uitând să credem în noi. Ştia tata multe şi s-a dus cu ele. Şi avea cea mai mică doză de egoism posibilă în el.
    Nu-ş ce să-ţi zic. Decât că aştept să mă "imeiluieşti" dacă dai de poarta asta. Ceva mă face să cred că e şi a mea pe undeva prin zonă. Să mă duc şi eu.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt agentul Smith si te provoc la o piva . Pun pariu ca nu o sa te feresti de ea daca arunc in tine :D

    RăspundețiȘtergere
  5. ...oare ce doruri solare
    si salbatice atrag
    milioane de-albine in spatiul
    cald, incarcat de parfum si nesatiu?...:)

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE