joi, 30 ianuarie 2014

Încredere înșelată

Da, mi-a fost înșelată încrederea, motiv pentru care aveți voie să-mi dați o scatoalcă virtuală după ceafă ca să mă satur de scris prostii contra dictonului "crede și nu cerceta".
Dacă eram deștept nu mă încredeam în tehnologie în asemenea măsură.

Am fost trădat de widget-ul pentru blogroll pe care îl vedeți în coloana din dreapta. Pentru că funcționează corect în 99% din cazuri, nu m-am obosit sa verific dacă gălățeanca de Cami a mai publicat ceva. Ce naiba, widgetul spune clar că ultima ei postare este aia în care povestea "Cum a fost la Smokie".

Ei bine, nu e! Trebuia să mă prind că e ceva necurat în mațele interneților și că nu poate moldoveanca să tacă patru săptămâni. Abia azi mi-am zis, ia să dau o tură pe Erase Rewind să-i derulez fetei caseta, ori să-i frec ridichea pentru lenea accentuată de care dă dovadă.
Si ce sa vezi, blogul plin viață, articole noi și bune, lume nouă la comentarii, numai eu pe la gard ca cioara pe sârmă!

Dar gata cu lamentarea și indignarea. Să trecem la fapte. Știe careva care este defecțiunea și cum se repară widgetul cu ultimele postări ale omilor/oamelor din blogroll?!

14 comentarii:

  1. Cel mai simplu îl scoţi şi-l instalezi din nou!

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) 4 săptămâni? și 4 ore e cam mult :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfuai ce nervi am. Am incercat sa reinstalez widgetul. Nu merge, tot "Cum a fost la Smokie" apare ca fiind ultimul tau post.
      Blegspot, fa ceva ba!

      Ștergere
    2. încearcă cu link la feed, nu la blog. s-ar putea chiar să meargă ;)

      Ștergere
    3. Daca imi dai feed-ul te rezolv cat ai zice acid dezoxiribonucleic.

      Ștergere
    4. am rezolvat fără acizi :D
      ia uite-te tu acolo, în dreapta, în listă, cine-ți zâmbește actualizat?

      Ștergere
    5. Da Cami, sar' mana, se vede bine ultimul titlu postat!

      Ștergere
    6. Dinule, tradu in limba araba sa pricepa toata lumea ce e aia "fap"!

      Ștergere
  3. Singurul lucru ce-mi pare rau dupa Blogspot e widgetul ala de blogroll (care oricum trebuie pus ca nu era automat). Pe WP inca nu stiu dac se poate pune.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE