miercuri, 5 septembrie 2012

Facebook mă hărţuieşte


Alo 112, am nevoie de ajutor, mă hărţuieşte cineva! Numele şi adresa mea? Notaţi vă rog: Mucegai Ales, mucegaiales@gmail.com, www.mucegai.blogspot.com, la balcon. Vă rog să vă grabiţi că nu ştiu cât mai rezist. Facebook m-a împresurat, vântul suflă laicuri, mailurile dor. Nu pot descărca o poză, nu pot căuta o melodie pe youtube că acţiunea este imediat urmată de o invitaţie să-mi fac cont. Oameni necunoscuţi mor de nerăbdare să se conecteze cu mine. E musai să-mi fac cont, e obligatoriu, e mai urgent decât tratamentul la o boală fatală. Colegii, rudele, copii de pe stradă mă invită să imi fac cont. Constituţia României atârnă de un like.
Nu e o glumă, Facebook mă urmăreşte, mă hărţuieste şi este foarte insistent!
"X vrea să fie prietenul tău pe Facebook. Indiferent cât de departe vă sunt prietenii şi familia, Facebook vă ajută să rămâneţi conectat.
Alte persoane au cerut să fie prietenii tăi pe Facebook. Accepta această invitaţie pentru a vedea cererile anterioare."

Cum nu este nimic ameninţător?! Cucoană tu n-ai văzut Matrix?
Nu vezi că s-a infiltrat peste tot, de nu mai pot citi o ştire, nu mai poţi comenta pe un forum sau blog fără să ţi se ceară să te conectezi cu contul de Facebook?!
Nu vreau să mă conectez şi să rămân conectat, nu vreau să fiu parte din marea comuniune pe post de baterie. Mă tem că agentul Smith, n-a apărut încă doar pentru că-i mai lipseşte un laic.
Alo, cum adică să rămân calm, Facebook mă hărţuieşte! Alo da, notez. Gata, am băgat Facebook la spam. Mai rămâne să rezolv cu mama, fraţii, colegii. Cel puţin ăştia sunt reali!

sursă foto

6 comentarii:

  1. Nu mai ţine linia 112 ocupată, că am o urgenţă!
    Ma hărţuie, prin solicitare, nişte ăştia pe tuităr.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite ce e, MG sună americăneşte, aşa că ia de sună tu la 911.
      Şi ai grijă ce ciripeşti, că ştiu unde stai!

      Ștergere
  2. Fugi si pune o reclamatie si la OPC! :P
    Eu m-am debarasat de el rapid dupa ce ma puse necuratu'-nespalatu' sa imi fac cont. Facusem urticarie de la Like, o ganganie paroasa, gen miriapod. I-am dat cu Kiltox, cu sapun cu sulf, n-a mers nimic, gangania rezista stoic. Si mai si ranjea cu cei peste 32 de dinti.
    Abia cand mi-am inchis contu' ( in prealabil mi-au pusara astia de la feisbuc intrebari ca la securitate), am scapat si de ganganie.
    Si de mancarime.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci ca să ieşi e mai complicat decât să intri? Eu credeam că doar apeşi un buton, den dislike.

      Ștergere
  3. Hi hi hi ce vremuri! Si nu credeam ca nu ai vrut fb! Ce noroc ca te-ai răzgândit ca altfel nu mai descopeream eu asa scrieri frumoase! Trăiască fb-ul! :)))) Madi

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE