luni, 9 aprilie 2012

Portofelul burlacului

Din categoria defectul la control, astăzi vă prezint portofelul. Nu poci să exprim ce jale mă cuprinde când mă uit la dânsul! Uşor, nu vă înghesuiţi vă rog că aveţi loc toţi. Respectiva chele de vita cu 2 spaţii pentru bancnote, 2 pentru cartele sau CI şi 3 fante pentru carduri fiind aproape goală în acest moment, trebuie să fiţi precauţi când priviţi înăuntru. Portofelul meu este un fel de gaură cu adevărat neagră dar cu efect invers. Deschid portofelul numai ca banii să fugă din el. Misterioasa dispariţie a salariului mă transformă brusc în credincios. Mă holbez în portofel ca cioara în nucă, ridic sprâncenele la cer şi exclam: Dumnezeule, iar nu mai am un chior!
Criza mistică se repetă jenant,  neaşteptat dar totuşi lunar, aşa cum prinde menstra blonda fără tampoane sau iarna pe primari .
Aş putea să mă scuz şi să spun că este un inconvenient trecător. Aş putea da vina pe criză, să mă mint pe mine pentru că pe voi ar fi prea uşor. Din păcate situaţia este perenă. Singura perioadă când portofelul meu avea suficient lipici cât să menţină ceva bancnote pe fund, a fost aia în care finanţele îmi erau administrate de consoartă. Slavă Netului că am scăpat! Mai bine sărac şi burlac decât cu banii calculaţi şi femeia cloşcă în cap!

15 comentarii:

  1. Io am o groaza de carduri de farmacie...cand deschid portofelul ies astea la vedere, ca mi-e sa nu ma trezesc ca imi da vreunu in cap sa imi fure banii, cica!

    RăspundețiȘtergere
  2. esti pierdut! incepi sa te dezvalui. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Aşa, de dimineaţă, ca să mă laud. www.lacul.ro e noul meu loc de joacă.


    Radule, hăsta e misoginism curat curat! Adică decât om hospodar la casa fomeii, mai bine lefter şi neatârnat?

    RăspundețiȘtergere
  4. Grea sarcina au bietele portofele. Mai flamande decat poporu'. Cat le-ai da, nu se vad satule. Cred ca la leafa ma despart si eu de credinciosul meu portofel, generos compartimentat, fiindca vad ca mai degraba are loc pentru facturi si tot felul de alte hartii, decat pentru bani. Banii sunt ca ciorile. Si o sa imi iau unul mai mititel, asortat la criza. Ce convenabila scuza, criza asta.
    Suna intr-un mare fel ultima fraza, nu o sa o uit devreme! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ultima ta fraza, a postarii tale, nu cea din cometariul meu!
      M-am balbait putintel...

      Ștergere
    2. Sa-ti iei unul din alea care se prinde si la curea. Maruntisul in exces iti poate deforma coloana. :P

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE