joi, 24 noiembrie 2011

Paraziţii beau izopropanol

Mi-e rău. La naiba în tubii mei, ce prost mă simt. Dar ce zic prost, mă simt de-a dreptul locuit. De la Net mi se trage. Printre mormanele de e-mailuri cu conspiraţii, scurgeri, Ponta, diete, premii, viagra, măriri de salariu, de viaţă, de sâni, am primit şi mailul cu paraziţii.
Nu, nu e vorba de celebrii hiphopări pe care nu i-aş găzdui la mine nici măcar pe balcon (că prea înjură). E vorba de toate jigăniile, viermii, insectele şi alte scârboşenii de care, zice articolul respectiv am fi cu toţii plini.
Adică nu două-trei boli ar fi cauzate de paraziţi dintre ăi mai periculoşi ci cam toate. Cică Hulda Clark (nu ştiu cine e nenea sau tanti asta, dar nici nu cred să regret dacă nu aflu) a concluzionat că paraziţii reprezinta “componenta esenţială în producerea a 90% din bolile cu care oamenii se confruntă în ziua de astăzi”.
Şi să vezi lista tatică. Cu boli, cu simptome şi paraziţii acuzati că le-ar provoca.
Frate, nu-i aşa că citind despre gângănii care mişună sub pe şi în păr sau piele simţi cum te gâdilă, cum te mănâncă atroce în cap, în cur, în nas, în buric, în prispă? Eu simt pe dinlăuntru. Simt fratele meu întru parazitare, simt că mi-e naturelu' simţitor şi uşor sugestionabil. Fir-ar mama ei de viaţă, să ştii că am belit tenia şi am căcat oxiuru. Musai trebe să scăpăm de paraziţi. Trebuie să ne detoxifiem.
Stop, stoop! Ia stai aşa, parcă operaţiunea de îndepartare a paraziţilor se numea deparazitare?! Atunci ăştia de ce jderu' meu îi tot dau cu detoxifierea? Bulică vere, cică toate gângăniile astea sunt dependente de un singur lucru - alcoolul izopropilic.
Apăi de beau şi ele tot etanol ca mine cu ceva mitilc, cred că se chiauneau şi cădeau bete-oarbe de pe om. Da da da...deci paraziţii beau izopropanol. Da' de unde cârtiţa mea iau ei izopropanol? Aoleu muica, zice că de peste tot, din şampoane, creme, deodorante, şerveţele umede. Nasulie mare. Ascunde prostea mailul, că şi aşa e plin de nespălaţi prin autobuze, trenuri şi scări de bloc. În fine, nu mă pot lipsi de şampon şi gel de duş, iar de pasta de dinţi nici nu mai socot. Ce e de făcut? Ah da, detoxifierea!
Aoleo, păi pentru asta trebe să sug usturoi în loc de acadea, să clefăi propolis în loc de ciungă. Tre să beau jdemii de leşii băloase din buruieni pişate de câini. Ah, şi multă vitamina C. Şi căpiţa de fibre şi extract din untură de muscă văduvă şi vitamina... Ce, am mai zis?! Aşa îmi trebe. Să mă acresc de viaţă şi să mă satur de ea definitv. Păi frate dacă respect tot ce zice nenea ăsta pe blog la capitolul detoxifiere o să fiu curat şi inocent ca lacrima Băsescului. Adică mort dracului de plictiseală cu atâtea chestii de dat pe gât, de făcut şi mai ales de nefăcut. Mort în viaţa socială, că nu ştiu care Romeo Detoxifiatu merge la curve duhnind a usturoi macerat cu tinctură de cuc. Mort de oboseala de a rumega tot timpul grăunţe integrate ca să balotez căruţa de fibre necesară curăţării colonului. Ia stai frate, ce să curăţ?! Pai eu mi-l curăţ frăţioru. Zilnic, ba chiar de două ori pe zi - mă cac. Uite că nu mă mai simt aşa rău. Şi ce dacă sunt locuit. Ce dacă rahatul îmi pute. A lu' Hulda Clark te pomeni că miroase a capşuni?! Ia gata! Mă duc să beau o bere cu limbricii. Vedem noi care pe care. Paraziţii pot să mă sugă dacă dau de băut. Hai noroc, să auzim de clisme!

20 de comentarii:

  1. Ce cartita mea... stiam de minunile astea de ceva vreme dar nu pot exprima pe gura asa frumos ca bombitza.

    RăspundețiȘtergere
  2. Hulda Clark s-a uitat prea mult la haus, paremise.

    RăspundețiȘtergere
  3. Tine gura la genunchi anonimule sa iasa marele vierme la pascut din tine. :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Soseta,
    cred ca s-a uitat si la six feet under prea mult.

    RăspundețiȘtergere
  5. Copii, eu cred ca astia nu ne mai dau de la anul bani nici sa ne luam un sampon si ne pregatesc sufleteste si trupeste de pe acum, adica, "bai care va mai spalati! renuntati, ca dauneaza! De aia nu va mai dam salarii, ca sa fim grijulii cu sanatatea voastra!"

    RăspundețiȘtergere
  6. Clar La Fee, trebuie sa faca cineva ceva, ca noi tot continuam sa ne spalam din inertie.

    RăspundețiȘtergere
  7. Iti dai seama, Radu, eu, o zana, plina de acarieni, pureci, paduchi si alte spurcaciuni! Pai nici nu voi mai putea levita! Dar am aflat ca pe langa balti creste o planta numita sapunul calului si ca face macar clabuc. Nu stiu daca si spala.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://plantemedicinale.felicitari-virtuale.ro/sapunarita.php
    am vrut sa iti spun ca am fost deja pe balta sa o caut.

    RăspundețiȘtergere
  9. Deci de la aia cu nu i-ai găzdui pe balcon că înjură n-am mai citit. Și io înjur și dacă tu nu lași pe cineva care înjură sub acoperișul balconului tău, apăi îți dai seama că omii normali îs în stare să-i linșeze pe cei ca mine? Pfff, uite-așa pornește vânătoarea de oame, de la unul ca tine!

    RăspundețiȘtergere
  10. Sa fac clabuc de ma spal cu buruiena asta madame La Fee. Uite si tu cum se mai numeste poporal:
    Sapunarita mai este cunoscuta si sub denumirea de: odogaci, ciulin rosu, sapunul calului, asudul calului, floarea calugarului, floare de sapun, flori albe, sapunul popii.
    Adica sudoare de cal, ciulini roshi si jumeri de popi imi propui tu in loc de Nivea body and head?

    RăspundețiȘtergere
  11. Oamo, faci paraziti in blogoree de canci. Cu femeile de injura n-am nimic. Mai bine trage cada aproape si fa niste valuri cu spuma cat mai e sapun pe piata.

    RăspundețiȘtergere
  12. Bunule domn, eu o sa ma spal cu buruiana. Ca daca fac cinci purici nu ma mai pot ridica. Si daca fac paduchi in cosita lunga de zana, nu ma mai scapa nici regina Mab!

    RăspundețiȘtergere
  13. Mda, ca un gat de vodca n-o fi bun?!... Ce buruieni, ce vraja-marii? Mi-aduc aminte cand eram de vreo 8 ani, o matusa de-a mea avea doi tanci, verii mei, gemeni. Maaai, si mi ti-i tinea intr-un puf si intr-un paf. Mereu spalati, frecati pana ieseau ca racii, urland de usturime. Pastile nu-s de care inainte si dupa. Si ce ma soca cel mai rau era ca dezinfecta tacamurile lor cu spirt. Apoi abia ii aseza la masa. Instinctiv, cand ajungeam la matusa-mea ascundeam mainile la spate. Si pana plecam ma tot uitam dupa microbii aia uriasi pe sub toate paturile lor si prin dulapuri.

    RăspundețiȘtergere
  14. Irino, vodca curata tot. Te curata chiar si de matze ! :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu sunt precauta cu un gat de orice!
    Cand eram mica am fost invitata la tara unor copii sa ne jucam. Si acolo m-am pricopsit cu streptococul hemolitic. Gazdele mi-au dat un gat de gaz(petrol) cu zahar, de mi s-a umflat gatul de nu mai puteam racni sa vina mama sa ma ia acasa!

    RăspundețiȘtergere
  16. Neata, Radu. Pai spuneai de detoxifiere. Ori asta nu se face zilnic, decat daca vrei sa te desparti de ficat ( mate) cat mai repede.
    Zic sa las specialistii sa se pronunte, ce stiu eu?
    Eu stiu doar ca am o imunitate neasteptat de buna, deci mai putina teama pe linia asta.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ahaha La Fee, recunosti ca ai baut gaz!!!

    RăspundețiȘtergere
  18. Irina ia o gura de gaz si tu ca sa scapi de imunitatea aia :P

    RăspundețiȘtergere
  19. Divagaţi, divagaţi, divagaţi...
    Ce atâta spălat cu şampoane, cu... aia-a-calului de prin bălţi? N-auziţi ca aci e vorba de băuturică???
    Ia zii Radule, o dăm pe izopro... d-aia , cum îi ziseşi? Am eu vreo două kile, de prună... Îţi scot eu şi tenia, şi oxiurii şi toţi lăţeii care or mai fi, după capul ăluia care ţi-a trimis bazaconiile alea! Hai noroc!

    RăspundețiȘtergere
  20. miticadebucuresti
    Deci de pruna nu, dar daca ai ceva zama de struguri naturel fermentati parca m-as spala cu ea si pe cap. Si sa stii ca nenea ala are un site f aranjat care se numeste www.vindecator.com. Atata ca dupa ce da leacuri pentru orice boala, in subsolul paginii iti zice ca daca ti-e rau, sa te duci la doctor ca el nu e.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE