miercuri, 30 noiembrie 2011

Doru Gheorghiade şi obuzul ruşinos

Sinuciderea poliţaiului Florin Cojocaru scoate artileria grea a presei buzoiene la bătaie. Pare că în desluşirea misterioasei sinucideri au început să se facă progrese. Anchetatorii au găsit obuzul lipsă la apel. Da mă prietene, fără caterincă! Citeşte Şansa Buzoiană de luni 28 noiembrie, ca să vezi cum pentru ziaristul Doru Gheorghiade glonte = obuz!!! Probabil de asta nu găseau poliţaii piesa lipsă din puzzle. Bieţii oameni căutau un obiect de câtiva mm şi ce să vezi, în spatele unui fişet (sic) au găsit ditamai proiectilul de artilerie de câtiva zeci de cm! Cred că se ascunsese acolo de ruşine că n-a reuşit să-l dea gata pe sinucigaş după ce a trecut prin trupul lui. Cu o enciclopedie ceva în braţe ar trebui să se ascundă îmbujorat de jenă şi domnul Doru Gheorghiade. Nu cred să o facă pentru că îmi pare obtuz, nu obuz.

9 comentarii:

  1. Nici eu nu stiu exact daca exista si tanc antitun si tun antitanc!
    Dar nu fac valuri!

    RăspundețiȘtergere
  2. La Fee, frumos din partea ta. Numai ca tu nu te dai ziarista. Domnul Doru are antecedente si pe tarlaua spinoasa a gramaticii romane. Ce era sa dea si el un google search inainte sa-si traga cu obuzul in Sansa?!

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca ai sti ce parinti jurnalisti am avut eu pe la clase si ce agramati si ce agresivi, cu cate ifose si talente, doamne, Radu, m-ai compatimi. Unul are si emisiune saptamanala la o televiziune locala! Se adevereste vorba ca unii nu trebuie lasati slobozi prin targ.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-l imaginez taraind dupa el ditai obuzu' prin oras, inchipuindu-si ce profesionist vede lumea in el. Eu cred ca el e mandru, nevoie-mare. Mai bine il lasa ascuns. Obuzu'.

    RăspundețiȘtergere
  5. Irina, cred ca nu prea s-a jucat cu pistoale si soldatei de plumb cand a fost mic. Cred ca facea analize politice si exersa arta scrierii de articole fara informatii coerente.

    RăspundețiȘtergere
  6. La Fee, mai bine ca nu-i cunosc. Prostii ma enerveaza, dar prostii fuduli ma incita la violenta.

    RăspundețiȘtergere
  7. Offtopic : cu dedicatie speciala http://www.claudiu-savu.info/2011/12/scrisoare-pentru-mosu-de-1-decembrie.html

    RăspundețiȘtergere
  8. La multi ani!
    http://www.youtube.com/watch?v=RZMZziF4Rgs&feature=related

    RăspundețiȘtergere
  9. Bun articol de 1 dec. Claudiu.
    Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE