marți, 8 martie 2011

8 Martie pagan


Simate doamne, surori, mame, sotii, amante sau tarfe,
Iata ca astazi cineva mi se alatura in demersul de a separa odata pentru totdeauna religia crestina de cultul pagano-consumist venit cu aeroplanu' de peste ocean. Daca nu stiati, ceea ce credeti voi ca astazi este ziua femeii si pe vremea lui Ceasca era ziua mamei, este o inventie feminist socialista scornita de niste desfranate de muncitoare care vroiau program de munca mai scurt.
Cineva este alaturi de mine in aceasta lupta. Aliatul meu este Biserica Ortodoxa Romana, prin Patriarhului Daniel. Cu totii o stim. Aceasta sarbatoare diavoleasca a fost creata ca sa impiedice femeia sa-si uite singura ei datorie, aceea de a isi sluji barbatul. Nu mai vorbim de martisor care este idolatrie pagana cu port de chip cioplit in stare pura. Acest 8 martie este o gogorita.
Cine le-a pus pe muierile din Sankt Petersburg sa munceasca la fabrica si sa iasa la greva in 1917 ca barbatii? Diavolul le-a indemnat prin Internationala Socialista care a propus aceasta sarbatoare in 1910. Dracul a bagat in ele foamea de cadouri, cultul bijuteriilor, goana dupa cumparaturi si visele cu sute de perechi de pantofi.
Iata ce zice Patriarhul Daniel: "Femeia devine mai lenesa in aceste zile, se deda placerilor trupesti, asteapta tot felul de daruri, si chiar ia numele Domnului in desert atunci cand nu le primeste"
Si indrazniti voi barbatilor sa spune-ti ca nu este asa?! Ia duceti-va acasa fara flori si cercei sau macar niste farduri pe post de martisor. Tuna afara, sau e vocea ei?!
-Ma nenorocitule, batute-ar Dumnezeu, luate-ar dracu de plavan nesimtitor, ce mi-ai adus ma de ziua femeii?! Si ce daca mi-ai luat cadou si de Mos Nicolae, Craciun, Revelion, St Valentines, Dragobete si 1 Martie?! Scartarule, sarantocule, nu mai pupi pasarica si mancare calda pana la Paste cand trebuie sa-mi aduca iepurasul cadou dublu ca sa te iert! Mars la bucatarie ca mi-e foame!
Iata ca nu sarbatoarea crestina a sufletului are insemnatate ci partea materiala a “primitului” de nimicuri stralucitoare.
Si uite ca totusi cineva ia atitudine in tara asta. Iata ca Biserica Ortodoxa Romana a cerut interzicerea zilelor de 1 si 8 Martie, sarbatori pagane, care indeamna femeia sa apeleze la diverse accesorii sataniste pentru a iesi in evidenta. "Femeia in loc sa poarte in piept iconite cu chipul Domnului aleg sa poarte unele cu zane, spiridusi, cosari si chiar cu Satana" a spus Patriarhul daniel si a cerut obligarea femeilor de a se spovedi lunar. Credinta vegheaza, oamenii la fel.
Muieri, sunt cu ochiu' pa voi!

3 comentarii:

  1. Prieteneee...., esti misogin, asta esti. Nu pagan, nu crestin ci misogin. Religiile din toate timpurile, sunt inventii ale oamenilor si au tot fost schimbate din interese politice, in primul rand, dar si pentru a manipula "prostimea".PENTRU PUTERE. Ce e greu de inteles, ca doar esti omul modern al mileniului 3, zbori cu avionul, vorbesti pe internet, la telefon mobil si aberezi cu povestile de acum mii de ani... Femeile necinstite si cu pretentii la "bijuuri" sunt creatiile barbatilor, cei care nu se multumesc cu sotiile lor ci "isi cumpara" pitzipoancele. Asa ca...., nu te mai agita, prietene, ca faci valuri degeaba. Nici macar crestin nu te poti numi, pt ca, neavand respect pt femei, nu poti avea nici pt Fecioara Maria. Concret, cine a denigrat FEMEIA, in istoria lumii? Si de ce? Ia sa vedem, stii? Mergi la biblioteca, pt ca, pe internet, vad ca vorbesti prostii

    RăspundețiȘtergere
  2. Dar nu mai astept raspunsul dumitale ci il dau tot eu. Biserica a denigrat femeia, incepand cu Maria Magdalena si nu dezvolt subiectul. Nu vreau sa intru in contradictie cu nimeni, mai ales pe teme religioase, pt ca, din punctul meu de vedere, fiecare e liber sa creada in orice isi doreste,Iisus, zei, sfinti, cai verzi pe pereti, nu conteaza, tot un Creator e, caruia ii spunem Dumnezeu in "n"...spe limbi. Numai ca, domnule draga, misoginismul dumitale nu onoreaza tagma barbatilor moderni ai secoului 21. Nu o lua ca pe ceva personal, pt ca nu am habar cine esti si nu am facut decat sa comentez un text scris de dumneata, asa cum ai cerut.:) Numai bine iti doresc, stimate domn si sa ai parte de o femeie deosebita, poate asa iti vei schimba groaznica parere despre femei.

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Crina,
    asa cum spui si tu, traim in secolul 21, secolul vitezei in care fetele nu sunt fecioare si misoginismul este in floare. Insa te rog sa fii sigura ca postarea mea este un pamflet. Daca erai mai atenta la el si nu-l citeai doar cu un ochi, probabil in timp ce urmareai "Narcisa salbatica" cu celalt, faceai sarmale cu stanga, pandispan cu dreapta, in timp ce, cu piciorul masai umarul sotului, ai fi vazut ca ironizez atitudinea habotinica si consumismul.
    In rest ai absoluta dreptate, nu sunt crestin, n-am gasit inca femeia care sa ma suporte si o sa sfarsesc ca un mosar din cei doi aflati la balconul showlui Mupets!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE