marți, 15 martie 2011

Sarpele si blonda


A fost odata pe cand fata gaina mierle si papucii damigene,
a fost un un june politic. Era mandru la boi ca penele paunului, nalt la stat cat borta din asfalt si potrivit la vorba mai ceva ca zaharul in ciorba. Era o minunatie de baiet cu toptan de calitati printre care burta mare, sula mica si chelia deasa ocupau locurile de cinste. Atata cusur avea, ca-i fugeau ochii dupa mandre precum purecii pe vulpe. De atata patinat unu' dintre ochi s-a cracanat, ramanandu-i intre sprancene ca Mircea Badea in spagat. Dar de holbat dupa muieri ochiu' cela tot nu s-a lasat. Si nu la orice mandra ci numai la fecioare crude balea tinerelul nostru. Pentru fiecare muierusca avea alta culoare la meclean si alta dunga la vipusca. Desvirgina partidele si apoi le lasa care triste si suicide, care putin bortoase, care numai coaste si afise. Il pusesera la acatiste nu numai fetele, dar si parintii si tote rubedeniile lor. De atatea blesteme cate si-a capatat de la bietele sale victimi, intr-o zi tanarul cazu in boala si dupa scurta vreme se transforma in sarpe. Nu-i fu greu ca si inainte ierea lunecos ca meduza, veninos ca vaduva neagra si agil ca brazilianca la samba.
Ei, daca-l lovi blastemul asta, junele-sarpe incepu a merge pe la ghicitoare. Se duse la Nana Omidana, Baba Rama, Matusa Capusa, dar nici una nu-i dezlega afurisenia. A platit la ele mii de garnituri cu tampoane, zeci de coaste cu vase si cateva vile cu lac. Fara nici un rezultat.
Numa una de-si zicea Mama Urania ii citi in stelele de pe eticheta de coniac si alea de pe steagul UE ca are-un leac legat de tate si muie. I-a zis baba ca la zodii spune ca pentru serpii veninosi un singur medicament este din mosi stramosi. Trebuie sa gaseasca o fata frumoasa care sa-l iubeasca asa cum este. Fata sa-i cante, la sanul ei sa-l culce si apoi ocrotitoare din tata rotunjoara sa-i dea doar lapte dulce.
In fiecare an sarpele rapea cate o fecioara pe care o sugea pana ajungea din sirena botoxata scrumbie afumata, dar leac nu avea. Numa iaca deodata ii iesi in cale o blonda tunata dar tare demodata. Avea fata asta trasaturi sexuale rubensiene si calitati intectuale venusiene. Era clar cazuta din alta lume, ca imediat ce vazu nurii ei, serpele nostru deveni peltic si incepu a face spume ca mentosana la Cola.
Blonda il cuprinse dragastos in brate si ii infipse o mana in clopotei de i se aburira ochelarii sarpelui ca in ziua in care-l prinsese masa apretand chilotii sub plapuma. Ii canta blonda la cimpoi si flaut cu gusa pana sarpele nostru tuguie buzele suierand pecum curentul pe sub usa. Se intinse catre sfarcul ademenitor sa-l suga dar naravul serpesc il trada si isi infipse coltii in dalbul san.
Asa ca in loc sa se faca din sarpe om, cazu la pamant in spasme si fu rapus de al mortii somn.
Pasamite am uitat sa va spui ca blonda era din Romania, mama curvelor virgine de la sanul careia serpii au supt tot sangele laptele si mierea, iar pentru junele nostru n-a mai ramas decat siliconul din implant amar ca fierea. Si uite asa muri rusinos rapus de-o tata falsa un sarpe foarte prost.
Si-am incalecat pe-o canula cu rulment si snur sa va fac clisma orala si bucsa la cur!
Si-am incalecat pe-un ciomag cu trese, sa va largesc la mat si sa va spui poveste!

Un comentariu:

COMENTARII MUCEGAITE