vineri, 6 iunie 2014

Tenisul și penisul


Băi, cine a zis că soarele și tenisul întărește penisul nu s-a înșelat. În fapt tenisul singur, ba chiar numai sunetul de tenis, face bine la penis.

Se pare ca acesta este suficient de sexy ca să ai erecție. Ieri citeam la Oama cum se încinge ea uitându-se la tenis, azi vin cu mărturisirea că mi se scoală când ascult tenis. E devărat că în timp ce ascultam semifinala dintre Bouchard și Sharapova, am lins și niște beri, dar nu cred că berea ridică ștanga, așa, de una singură.

Fraților are Sharapova asta niște gemete guturale, de mi s-a sculat interesul sportiv instant. Cred că n-am mai fost așa ațâțat de pe vremea când eram îndrăgostit de Sonya Blade din Mortal Kombat. Chiar așa, nu vi se pare că Sharapova seamănă cu Sonya? Ai de cucu lu' Ridiche Iglesias! Dacă se supără asta pe el, îi face fatalitate strângându-l între craci!



Concluzie: Roland Garros îți face parul gros.

foto1: Sportal
foto2: BRejects

27 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Bună Halep, ca în banc:
      Tarzan merge prin padure, vede o bâtă o ia de jos și spune:
      -Bună bâtă!
      -Buna Tarzan, zice bâta!

      Ștergere
  2. bai am neste nelamuriri:Iglesias nu e gay? si daca n-ari fi, nu e cu Anna Kournikova? mai bine banc:Se uita Ion peste gard si il vede pe Vasile jucand tenis cu Agassi. Batea Vasile la Agassi de nu-i venea sa creada. - Ba Vasile domnu ala nu-i Agassi? - Ba da mai Ioane. - Si tu stii tenis, ma? - Stiu ma Ioane, mai bine n-as sti. No ia ca iara l-am batut. -Apoi cum sa face ma, ca nu te-am vazut niciodata. -Du-te in fundu' gradinii, acolo-i un broscoi, ala-ti indeplineste orice dorinta, numa vezi de vorbeste mai tare cu el ca-i cam surd. Se duce Ion la broasca si ii spune ca vrea mult aur. Cand ajunge acasa constata ca in batatura avea un taur. Se plange la Vasile: - Surda tare broscuta ta, am vrut mult aur si mi-a dat un taur. - Si tu crezi ca eu am vrut sa fiu tare-n tenis?!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De unde sa stiu eu daca Ridiche e gay? Dar să știi că poate o fi, dacă zici că îi place Cur...Nicova. Auzi Kurnicova asta nu e sora lu' Ala Pugaciova?

      Ștergere
    2. Am uitat sa zic"
      Bancul e vechi bun si mi-a placut. Daca mai stii din astea tari in tenis sa mai vii pe aici!

      Ștergere
  3. Sharapova e urmașa Monicăi Szeles. Monica țipa scurt și ascuțit din laringe, Sharapova e mai profundă, o ia mai din plex. Poate găsește Halep niște poigne-uri potrivite pentru plexul ei.

    Altfel, comicultural.blogspot.com a murit. Mi-a hackerit cineva adresa de mail și mi-a facut harcea-parcea și blogul. M-am mutat pe wordpress. Trădător de blogspot. Avantaj: dacă îmi mai fură cineva adresa de mail, măcar blogul e mai greu de distrus, nu e legat de mail.
    Și la vară caniculă!.... Că rimează cu ulă.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imi pare tare rau de blogul tau. Oare cine-i ticalosul, cine a avut interesul sa distruga cultura comica? Da-l mort in mana mea dupa ce-l afli! Sa vezi ce-i fac...

      Ștergere
    2. S-a dusără, afacerea-i moartă. Eu renasc în wordpress, că am toate postările salvate. Le republic în versiuni actualizate și îmbunătățite calitativ, să nu-i fie rușine lui fiu-meu când le-o citi peste 40 de ani, când eu voi fi de mult mutat pe alzheimer.wordpress.com .

      Ștergere
    3. Ouch, acum văd că domeniul e luat. Dar http://decrepit.wordpress.com/ e liber. Îl fur io, premonitoriu.

      Ștergere
    4. Bai, chiar ai luat decrepit.wordpress.com? I vroiam io...

      Ștergere
  4. Dar sharapova e muiere țipătoare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. D-apăi să știi că io nu m-aprind la orice penis-tenis, ci dar la Gulbisinho!
    De Șarapova ce să zic, și io când mă uit la ea trebe ori căști ori sunetul dat încet că altfel cred vecinii că mă uit la pornache. Iar eu nu mă uit niciodată la filme d-alea! Și să știi că știe rusoaica ce știe, la cum urlă pe teren și-a găsit castravețar tinerel s-o ție bine: e cu Grigor Dimitrov, un penisman bulgar ce-o câștigat anul ăsta turneul de la București și care-i mai mic decât ea cu niscai ani.

    RăspundețiȘtergere
  6. ia uite cum niste lucruri trezesc energiile...

    RăspundețiȘtergere
  7. Si de ce privesc abatut snooker, poate-s gay convertit si nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate ca esti astrofizician si filozof preocupat de teoria gaurilor negre. A multor gauri...Mda, tacurile alea ma deruteaza pa mine...

      Ștergere
    2. Ce tine de gauri negre si profesie ... Cica omul care sta toata ziua cu mana in cur si face bani se numeste proctolog.

      Ștergere
  8. Bai, berea o coboara, de ridicat erau altii sau alta si Ridica Romania, adica la majoritatea romanilor...din generatia in blugi...:)))
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Domnu Florentin, fiecare cu inspiratia, erectia sau cricul lui. Mie blugii nu mi-o scoala, sau ma rog, depinde cu ce sunt plini! :))

      Ștergere
  9. Stii tu ceva, dar esti prost documentat... Pe Iglesias il strange intre craci Anna Kournikova.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mi-a zis prietena mea Iluzia, da' n-am vrut sa crezut! :P

      Ștergere
  10. un pic de mucegai pe penisul tau si va fi cel mai tare penis din lume :))))))

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE