miercuri, 18 iunie 2014

ComiCulturalul față-n spate cu Scrisorile Nigeriene

Deși știam demult despre problemă azi mi-a zis o prietenă la ureche, că a primit scrisoarea asta de la ComiCultural aka M. Comănescu:
 
"De la: Mihai Comănescu <blogtotum@gmail.com>
Data: 2 iunie 2014, 09:34
Subiect: Buna ziua! Ajutor!
Către: plm ce esti curios?
Sper ca a ajuns la tine la timp. Am facut o excursie la Newcastle, United Kingdom si poseta mea a fost furata cu pasaportul meu international si cu cartile mele de credit inauntru. Ambasada incearca sa ma ajute lasandu-ma sa imi iau bilet de avion fara pasaport doar atat am de platit biletul de avion si taxele de hotel. Spre dezamagirea mea nu imi pot accesa banii fata cartile de credit banca are nevoie de mai mult timp pentru a imi trimite un card nou. In aceasta neplacuta situatie am nevoie de un rapid imprumut care v-a fi inapoiat imediat ce ma intorc. am nevoie de aproape 1000 de euro ca sa imi acopar cheltuielile. Am nevoie urgenta sa prind urmatorul zbor. Daca tu poti sa ma ajuti cu imprumutul trimite-l prin moneygram v-a fi foarte bine aceasta este cea mai buna optiune pe care o am. Mi-ai dat un pasaport temporar la ambasada asa ca asta nu o sa fie o problema daca trimiti banii prin moneygram si in 20 de minute o sa ii avem aici. Este mult mai bine pentru mine.imi pare rau pentru toate neplacerile. Multumesc frumos Pot sa iti trimit detaliile Cum sa fac?
 
 Astept un raspuns.

Multumesc,
MC"
 
Nu știa prietena mea ce să facă. Să-i dea să nu-i dea...Că ea nu prea dă bani cu împrumut, dar pe maestru Controversetelor-satanietzsche, parcă nu l-ar lasa să doarmă în Heathrow.
 
Dragii mei deși nu-l cunosc personal pe Comănescu, la cât de fițos l-am simțit eu dăn scris, pun pariu că niciodată, dar niciodată nu ar purta o poșetă... așa ieftină.
Să fim serioși, la cât de prețios este ComiCulturelul în exprimare, ar purta minim un flecușeț de LouisVuitton, adică de la 5000 de euro în sus. Și în așa poșetă ar avea un smartfeon cu Petre Varzovsky de la Vertu, adică iar ceva de la 5000 de euro în sus.
Acum vă e clar că nu e el, da? Nu trimiteți nimic, că ăia care cer mărunțiș de alde 1000 de euro sunt niște infractori nigerieni minori care i-au hakerit omului blogul cu tot cu punctul G+. pardon, contul G+. Să nu ziceți că nu v-am spus!
 
PS: Dacă Dl. Comănescu ar scrie așa agramat, și-ar da cu poșeta nevesti-sii în cap.

 

10 comentarii:

  1. stiam ca scrisorile acelea nigeriene sunt in engleza. ma rog, asta o fi avut traducator...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. L-au acoperit astia de la edu.ro ,ca era prea literat

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc subiectul dar mi s-a parut interesant la faza cu blogul furat.

      Ștergere
  3. pacat. ma convinsese la fraza aia "Este mult mai bine pentru mine"

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine, chiar as fi dat...Ce noroc pe mine ca sunt sarac!

      Ștergere
  4. De cand poarta barbatii poseta??? Cred ca emailul e de la Conchita...

    RăspundețiȘtergere
  5. No, că mă-ntorsei și-ncepui să te iau la puricat, post cu post.
    Daaa, fură 19 zile de surghiun, terminate cu hepiend, forciunetăli!
    Mi-am recăpătat adresa de mail, blogul e intact, ca și conturile bancare ale celor contactați de hacker, sper.
    Dar am scris atât de mult pe tema asta, încât tre să mă opresc și să-mi văd de viața mea. Și de ControVersete, merci de precizare!....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Să fie primit. Sper că te-ai amuzat și ca nu o să mă poșetezi dacă mă vezi pe stradă! :P

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE