sâmbătă, 30 noiembrie 2013

Black Friday - Vinerea bleagă

Uite că nu o să zic nimic de rău, nimic despre consumerism, nimic negativ despre buluc, false reduceri și saituri blocate. Doar o să mă vaiet despre cum am serbat vinerea neagră poftind. Am scris corect, nu postind ci poftind, mi-am petrecut ziua de ieri. Ba chiar am bălit în fața ecranului calculatorului, apoi  mi-am mutat balta de bale în fața televizorului.

Oamenii au cumpărat frenetic, au cumpărat mult. Pe lângă pofte ca ale mele ei au avut și forța financiară de a le potoli. Nu știu dacă au fost mulți, statistica e o târfă mai ales când se dă virgină la știri. Nu știu dacă au cumpărat din plăcere, din prostie dacă au făcut-o să epateze sau să fie în trend. Important este că ei au putut iar eu nu. Luni or să mă întrebe dacă mi-am luat ceva la reduceri, eu o să recunosc că nu și o să mă simt prost. Ei or să-și etaleze, telefoanele reduse, ceasurile reduse, hainele reduse. Eu o să rămân cu pofta și cu ochii umezi pentru că sunt un falit și un bleg.

Asta da vinere neagră!

4 comentarii:

  1. bine ai venit in club! nici eu n-am fost la cumparaturi, da' nu m-as numi "bleaga", caci cred ca am luat o decizie inteleapta. soselele erau aglomerate maxim. pierdere de timp. si stii ce? pofta ne e tot timpul, nu cred ca rezolvam ceva intr-o zi...:)

    RăspundețiȘtergere
  2. întrebarea la modă e ”ce ți-ai luat de black friday?” :l
    nici eu - nimic, că-mi iau când vreau eu, nu când zice eticheta

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate tu, dar vroiam şi eu să fiu în pas isteric cu lumea în care supravieţuiesc.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE