marți, 5 noiembrie 2013

Cireșe pe sân


Disprețuiesc cireșii. Da, disprețuiesc cireșii, în special pe cei de mai. Floarea le este prea delicată, fructul trufanda efemeră iar frunza lor doare ca poza unui proaspăt defunct.
Rodul lor tot atât de puțin durabil ca și gloria lumii este dătător de lungă frustrare. Nu poți ține cireșele peste an cum ții merele, pentru că viața li se măsoară în zile. De asta nu-mi plac cireșii, pentru că sunt grăbiți. Prea devreme rodesc și sunt culeși, uciși.
După cules fac umbră de pomană pământului, sterpi, jumuliți, ca niște cloști cărora li s-au furat ouăle din cuibar și ele tot cotcodăcesc așa, anapoda, până în următorul an. După cules cireșii sunt morți vii.
Cireșii sunt patetici și triști. Cireșii sunt demni de milă. Un singur lucru le face cinste, și anume lemnul. O mobilă bună din lemn de cireș pe care să-ți plimbi mâinile și ochii este supremul confort.
Apoi cireșii sunt frumoși doar în poveștile cu copii bălai, fructe roșii în sân, pe sân. Cireșe pe sân. Cireșe pe un anume sân și o gură flămândă întrebând:
Dacă în loc de cireașă, te mușc de sfârc, ai putea să-mi spui unde să scuip sâmburele?”
La naiba, cred că plâng!

sursa foto


 

20 de comentarii:

 1. Dacă vine Papailonu p-aci și vede ce țâță ai pus pe blog, o să se întindă cu gura în ecran să o muște de sfârc :lol:

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ba e posibil ca Papillon sa zica ceva ca cireasa este defecta, ca se vede prea putin din sfarc, etc. Il stii cat e de pretentios.

   Ștergere
  2. Prea mica pentru mine. Titlul corect ar trebui sa fie "Cirese pe o buba".

   Ștergere
  3. Mica dar frageda. Pocneste intre dinti!

   Ștergere
  4. Mica dar frageda. Pocneste intre dinti!

   Ștergere
  5. Aoleu Papi, da la ce-ți trebe muică o țâță mare? Să te cațeri pe ea?

   Ștergere
  6. Tatele mari imi dau inspiratie. De cate ori vorbesc cu o tatoasa simt ca pot sa o inteleg mai bine. Sa-i inteleg dorintele, pasiunile, visele, supararile, problemele de zi cu zi. Si ma stii ca sunt un mare sustinator al emanciparii femeilor.
   Tatele mici imi fac rau la stomac si la ficat si imi provoaca stari de voma. Ugh!

   Ștergere
  7. Nu țâța e mică Papilloane, cireașa e prea mare!

   Ștergere
 2. Măi da când sunt cireșii înfloriți, nu-ți plac?
  Că pe mine mă înnebunește o imagine plină cu cireși înfloriți.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Cine-i apuca? Asa repede se trec ca nu merita mentionati! :P

   Ștergere
 3. bre,cireșii îs de menționat tocma' pentru că înfloresc și se trec la fel de repede
  sfârcurile-s de mușcat dacă se merită și dacă nu rămâi cu sâmburele în gât

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Să facem totusi precizarea ca nu toata lumea inghite. Samburi, da?

   Ștergere
 4. Aproape poetic! :) Nu stiu de ce, dar m-a dus gandul la japonezi care au un adevarat cult pentru ciresii in floare.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Dă-i în țâța mă-sii de constipați, că ăi admiră puritatea florii de cireș după care se intorc în laborator la creat gudzile.

   Ștergere
 5. M-as plimba printr-o livada de ciresi in floare. sa fiu inmarmurit de petalele roz ce curg efemer peste o carne efemera. sa simt mirosul dulceag si sa vad particule de floare roz ce curg ritmic. dar mai bine as bea o berula sa pice peste mine aburi de alcool si fumuri de tzigara. livada cu ciresi poate naste o piesa de teatru superba, dar crashma de berule va naste fericiri simple , dureri de cap dupa si burta maricica in timp. ciresul e fascinant ca (') copac, prin fragilitatea lui, dar o cireasa pe un tort de frisca are efecte bizare, mult mai tari ca bombonelele cip pe coliva.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ai baut deja bere din flori de cires bulgarule! Altfel ti-ai aminti ca livada era de visini si ca de la rusi vine ploaia iar de la japonezi radiatia!

   Ștergere
 6. Eu iubesc cireșele! In mai cand apar primele cireșe e asa frumos, sunt asa gustoase ca am tot timpul senzația ca nu ma satur. Plus ca in mai sunt si teii înfloririi. Ador luna mai , mirosuri si gusturi speciale. Si apar si primele căpșuni. Deh, pofte! :) Arina

  RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE