marți, 1 octombrie 2013

Sfârșitul lumii, comedie în cinci acte

 
   Lumea noastră este bătrână geologic dar umanitatea ce o parazitează este relativ tânără. Cronologic are două trei civilizații suprapuse. Cel puțin asta ultima, pe care unii au convenit să o contorizeze de la personajul Cristos are doar două mii de anișori, dar creștinii cum au apărut ei ca pseudo-civilizație, au și pus-o de o predicție mortală. Asta e ceva lugubru ca un bebeluș care în loc de "mama" la primele vorbe declamă: o tempora o mori!

 
   Săracii creștini nu sunt de condamnat, ei doar au copiat cu două mâini de la tot felul de culturi. Au compilat imagini de eroi și zei, de la Ghilgameș la Tonatiuh și de la Buddha la Shiva. Fără noimă, fără fundament, ca Alchimistul lui Cohelio.

 
   Important este mesajul unic. Pregătiți-vă băi că vine sfârșitul. Stai nene că nici n-am început. Gura vierme, capul în țărâna și pregătește-te! De ce? De aia că zic eu!

Dacă mesajul apocalipsei creștine a avut vreodată ceva legătură cu spiritualul, americanii l-au deturnat complet în planul material.

  
   Americanul cum aude apocalipsă nu face trei cruci, el face trei stocuri. Nu mai au supermarketurile promoții, nu mai sunt depășiri la vânzări?! Iute scapă NASA sau altă agenție vestea cu cometa gata să-i facă un oral domnului Soare, care se va slobozi cu foc pe noi din eter. Fuga la magazine!

 
   Cum, n-a venit sfârșitul lumii în 2012?! Îl amânăm pentru 2014, îl reiterăm în 2018.
Este bine, mai aveți timp să mai săpați un nivel la buncăr să vă schimbați plasma și să vă reîmprospătați rezerva de conserve. Fuga la bancă, cu prilejul apocalipsei BNR recomndă ieftinirea creditelor. Întâmpină apocalipsa cu un iPhone 5!

  
   Din partea mea o limba scoasă în batjocură! Sau mai bine nu, că gesturile pot fi interpretate eronat de proști. Limba scoasă a lui Tonatiuh avatarul celui de-al cincilea soare i-a făcut pe mayași să aducă 15 000 sacrificii umane într-un singur an. Au oprit apocalipsa? Poate, dar nu pentru ei. Proastă interpretare a imaginii zic eu. Toonatiuh era cu limba scoasă în plin extaz cosmic de anticipare a cometei sugătoare de fotoni!

 
   Ieri americanii au anunțat cometa, iar azi că intră în criză. Guvernul lor promite sacrificii bancare pe altarul democrației. Noi ce dracu sacrificăm, cei 64 000 de maidanezi bucureșteni?! Oh nu, o să murim, o să murim!!!!

sursa foto
 

8 comentarii:

  1. Asta e ca aia cu băiețelul care a strigat lupu'. Aș aprofunda cu cel mai recent 21.12.2012, dar nu mai am bere și mi-e lene.

    RăspundețiȘtergere
  2. Apocalipsa e pe drum si tu nu ai stoc de bere? îngrozitor!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da' apocalipsa aia are stoc de bere? Si daca raspunsul e da, cu ce-o cara ?
      Ca lung drum a avut de batut.
      Mayasii aia parca sunt un pic inainte de Nostradamus...

      Ștergere
    2. Nu domnule. Ideea era asta: stii ca vine apocalipsa si nu ti-ai facut deja stoc de bere in debara frigider si pivnita?! Asta il intrebam pe Alki
      Cat despre Mayasi dai in putza mea, ca daca aveau zei facuti din panusi de porumb, sarbatori cu porumb, atunci calendarul lor avea unitatea de precizie la al treilea stiulete, ha?!

      Ștergere
    3. Cu ştiuleţi, cu pănuşi da cică aveau o precizie de se-nverzesc ceasurile alea atomice de ciudă. :)
      N-am auzit de bere la ei dar egiptenii sigur aveau şi până acolo nu-i decât un metru pe hartă!

      Ștergere
    4. Aveau bere sigur. Berea este singura bautura universala si prima inventata.

      Ștergere
  3. "Americanul cum aude apocalipsă nu face trei cruci, el face trei stocuri. Nu mai au supermarketurile promoții, nu mai sunt depășiri la vânzări?! Iute scapă NASA sau altă agenție vestea cu cometa gata să-i facă un oral domnului Soare, care se va slobozi cu foc pe noi din eter. Fuga la magazine!"

    Sfinte Penis, esti genial ! Tre sa-mi cumperi scutece noi, ca m-am cacat pe mine de ras !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La naiba si io m-am scapat pe mine de ras la faza ta cu Santul Penis.
      Iti dau scutece, fara gluma. Am unele XXL marca Seni, de te poti caca o saptamana in ele cu conditia sa nu mananci fructe cu tot cu samburi. Scrie pe prospect ca pot fi reciclate drept compost, deci daca manaci pepene risti sa germineze o samanta si sa te trezesti cu un lastar iesind din dos!
      :))

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE