miercuri, 7 august 2013

Nu Morare, te rog, nu!


Dragă prietene,
Dacă azi aveai chef de o plimbare prin pădure te sfătuiesc să te răzgândești. Lumea întreagă este un loc primejdios, dar pădurile României bat la cur junglele de pe Amazon. Așa s-ar putea trage concluzia din ceea ce scrie Mihai Morar pe Facebook. Cică ar fi bătaie pe locuri în avioanele din toată Străinezia care aterizează direct la România în pădurea de conuri și foi. Vânători din toate colțurile globului (?!) vin să împuște urși la noi. Bineînțeles, noi ținem cu ursul și-l protejăm cu like-uri.
Morare, ia mai du-te mă! Du-te tare, dar nu în pădure că strici dracului fauna și flora și tot!
Ah și dacă din întâmplare mă citești și pui postarea asta pe feisbuc, să știi că nu-mi trebui nici link nici drept de copiere. Lustruiește-o puțin și zi că ești autor. Numai nu te du în pădure.
Nu, te rog, nu!
sursa foto

25 de comentarii:

  1. Numai la vanatoarea anuala organizata de Tiriac vin boierii, mai mult in interes de afaceri...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bineinteles ca e un motiv de a intalni alti afaceristi. Odata ce vanatoare ca sursa de hrana a disparut, plus favorizarea anumitor specii de catre om, s-a modificat echilibrul natural. Ursi si porci se pare sunt destui.

      Ștergere
  2. Totul a plecat de la un gigel care a pus o poza la oha cu un urs si le-a dat-o peste bot romanasilor spunandu-le ca intr-o tara nedezvoltata si corupta pana in maduva oaselor poate sa vaneze cat si ce vrea muschiu' lui. Bineinteles ca s-a umflat iar tarata patriotului de carton si s-a lasat cu porcaieli, vartej mediatic si doritoari de salvat moliile cu cliku' la petitie. Ursii au fost doar motivul pentru a atrage pe cei carora le pisa ochii repede. Dar in principiu, chiar daca a fost o facatura de doi bani pe care au muscat-o jurnalistii copy/paste, omul avea perfecta dreptate. Pe principiul "opreste-ma daca poti!".

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Absolut, de altfel povestea de la tine o știu. Nu aveam ce asezona la poză. Păi per gigel nu vrem să-l oprim ci să râdem puțin de el. În rest punem unguroaica cu arbaleta sa păzească pădurea de uscături. :))

      Ștergere
  3. zau, ce ai cu retina noastra,mai radu ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aide măi redfire, ce n-ai mai vazut costum de Eva șifonat?!

      Ștergere
    2. aaaa (cu caciulita)...NU, nu am vazut ! sau cel putin nu atat de sifonata !

      Ștergere
    3. Pe mine nu costumul ma sperie ci vulturul ala...

      Ștergere
    4. vultur? care vultur? te referi la tatuaj? ( tocmai am marit poza, si te declar VINOVAT pentru efectul acesteia asupra superbilor mei ochi ! )
      daca te referi la tatuaj, mie acesta imi pare a ilustra o "zana", ceva de genul....poate doamna sifonata a fost bunaciune la viata ei :)

      Ștergere
    5. Uoff, ma refeream la oratania dintre cracii "Dianei", pentru ca pasarica nu-i puteam spune. Trebuie sa admiti ca e rapitoare!

      Ștergere
  4. omg...te poti intalni cu asaaa ceva prin padure? :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu, deobicei prin padure te poti intalni cu Cornel. Cerbul.

      Ștergere
  5. Io nu-mi aduc aminte să mă fi plimbat goală prin păduri cu arbaleta după mine, dar e clar că am făcut-o din moment ce apar într-o poză! Hm, dar e clar photoshopată: io am altă culoare la păr!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parca erai oama citadina nu Oama Padurii. In plus vezi ca madam are un tatuaj. Deci clar nu esti tu.

      Ștergere
  6. Hai, coaie, ca ai zice merci daca s-ar una si una ca asta la tine, nu mai manca cacat.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă mai vorbești așa o asmut pe tine! Coae, da?

      Ștergere
    2. Bun. Deci recunosti ca o cunosti! :) Hai coae, ca-ti plac hamburgerii, recunoaste, nu fi bagabont. Noi stim ca da...

      Ștergere
    3. Nu recunosc nimic. Cin' s-a fript cu ciorba sulfa si-n iaurt.
      Voi? Adica iestetzi mai multi?!
      Me rau...

      Ștergere
  7. NU, suntem unul cu mai mai multe personalitati. Zi-i Artemis, ca suna mai bine... Asa o alinti in private, nu? :))) Vulturasul ala te-a rapit, nu? e rapitor? te-a atras precum atrag curentii marini :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bre Anonime lasă dracului mitologia că îmi moare jucăria!
      Nu m-a răpit nici Vulture nici Marin, nu vezi că sunt pe baricadă?

      Ștergere
  8. Bine, lasam mitologia. Vrei sa vorbim despe BDSM involving fatuglybitches? :)Aici banuiesc ca esti pe domeniu.

    RăspundețiȘtergere
  9. Soeaking of... cere-i ajutor uamei de tinichea. ca si aia are neste probleme cu secsul opus. :)) macar tu nu te lauzi pe-aici ca ai pula mare. aia isi etaleaza tatele. in fine, pizda nefututa, n-ai ce sa-i ceri. viseaza mult si ramane doar cu tanga umectati....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oama e probabil ocupată cu ceva concert hardcore sau campionat de penis pe iarbă sau în zgură. Eu n-am nici o problema cu sexul opus, nici cu sexul alăturat. Nici cu cel suprapus n-am o problemă. De fapt n-am nici sex. Eu sunt un blog. Cine naiba a auzit de blog cu pula mare?!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE