joi, 20 iunie 2013

Pantalonii scurți

Ca oricare om, am și eu o ciudățenie. Am de fapt mai multe, dar prefer să vorbesc despre alea nevinovate, că nu vrea nimeni să citească pe un blog despre perversiuni, mutilări, execuții sumare și altele. Revenim la ciudățenia aia benignă de am pomenit-o la inceput. Să nu râdeți de mine, dar eu nu port pantaloni scurți. Uff, chiar a fost greu să mărturisesc asta.

Nu port pantaloni scurți și gata. În casă stau cu trening, sau ceva blugi mai obosiți și dacă e foarte cald, în chiloți sau chiar fără. La muncă merg cu pantaloni ori blugi, toate perechile având cracii până jos, la rama pantofului. Până și când mă duc cu gunoiul mă îmbrac cu pantaloni lungi, iau un adibas ceva în picioare că am uitat să vă zic, nici cu papucii nu mă prea împac.

Dacă  nu port pantaloni scurți, înseamnă că nici nu am. Adică am eu niște răpciuge de ițari de pe vremea când se purtau blugii pre(ne)spălați piramid, dar pe aia îi țin pentru cazul in care mă rod chiloții și vreau ceva ventilație la clocitoare. Cu ăia chiar nu pot ieși pe stradă și oricum pentru mine orice pantalon scurt este oribil și de nepurtat în public.

Ei și acum problemul. Cică o să merg la mare și acolo pantalonul scurt este uniformă, ținută obligatorie. Dacă te plimbi pe faleză cu pantaloni lungi riști să dea lumea cu scoici în tine. Din această cauză de luni am început să caut pantaloni scurți. Este oare incredibil că nu-mi găsesc?

Adică în puii mei, pantaloni există dar este foarte complicat să-i cumpăr, în special din cauza vânzătoarelor. Băi vorbesc astea de parcă toate au doctorate în pantaloni scurți iar eu sunt un profan, o victimă a modei, un plebeu, un retard:
-Nu ăștia, carourile vă fac scund;
-Exclus, dungile verticale vă deformează conturul femurului;
-Mmnu, ia aplecați-vă, băgați pumnul în talie la spate. Vă puteți atinge noada, dar scărpina?! Da, cu câte degete?! Nu e bine;
-Poate ar trebui să alegeți un număr mai mare. Nu simțiți că vă, hm... sugrumă? Adică după părerea mea, un pantalon care vă taie scrotul în două poate deveni o adevărată barieră socială.
-Sugeți burta, burtaaa am spus! Așa, acum puteți să o lăsați să se reverse. Mdea, vă trebuie o curea, una lată sau mai bine un brâu ori chimir.

-Uăă, mă scuzați, pardon, am primit un telefon, dar poate trec mâine să îi probez pe cei beș sau crim cum le zice domnișoara.
Uite așa am zis ieri, ieșind de-a-ndăratelea din ultimul magazin. Mai încerc azi și dacă nu găsesc unii frumoși, cumpăr ceva, ce o fi. Nădrag scurt sa fie, cu vedere la pulpă cu păr. Trebuie și dacă trebuie, pot!

19 comentarii:

  1. Mortule... "riști să de-a lumea cu scoici în tine".
    Sa DE-A? Lol.

    RăspundețiȘtergere
  2. Mult succes!
    Si eu cred ca ecru ti-ar veni foarte bine! Sau "crim"!
    La Zara erau unii nostimi!
    http://www.zara.com/ro/en/man/bermudas-c381001.html

    RăspundețiȘtergere
  3. Poate ai noroc!
    Acestia imi par potriviti! Nici prea deschisi la culoare, nici inchisi. Totusi si varianta indigo pare buna. Daca te uiti pe imaginea marita vezi detalii de finisaje. Cusaturile par impecabile!
    http://www.zara.com/ro/en/man/bermudas/bermuda-shorts-with-patterned-waistband-c381001p1268013.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tu vorbesti serios tanti? Nici mort nu pun itarii aia suflecati pe mine!

      Ștergere
  4. sacrifică o pereche de blugi, bagă lama în ei și-ai scăpat și de căutat, și de vânzătoare

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa știi că la asta mă gândeam. Dar care, care să fie victima?!

      Ștergere
    2. iei toate perechile, le așezi frumos pe pat și alegi prin eliminare; sau folosești metoda de la ascunselea :P

      Ștergere
  5. chiloti porti? sau si aia sunt lungi? :-P:-P

    RăspundețiȘtergere
  6. Poti sa-i ceri un sfat lui Mazare ! :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Auzi drăguță? Dacă nu-ți plac pantalonii scurți, nu-ți plac și gata.
    Nu trebuie să te chinui ca să te simți apoi inconfortabil.
    Drept să-ți spun, la câte știu eu despre tine, și știu nu foarte multe, nici că te văd în pantaloni scurți.
    Aș zice că mai degrabă te văd în pantaloni lungi și moi de in.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE