marți, 25 iunie 2013

Căcat tartinabil cu smegma 3


Mă mir și mă bucur că în sfârșit cineva din media a zis de rău despre căcatul ăla tartinabil cu omega 3, fie și la modul mârlănesc. Nu-mi pasă că este vorba despre Rama, Becel, Wiessana ori Oloifrecățel, pentru că toate sunt la fel. Chimicale.
Îmi pare rău de Nadia, că a trebuit să recepționeze mesajul în această formă dar bănuiesc că de la margarină este mai lunecoasă decât atunci cand se zbenguia pe bârnă pudrată cu talc pe tălpi. Ăsta este un risc asumat să ți se întâmple atunci când promovezi drept aliment ceea ce amatoarele de fisting își bagă deobicei în cur sau fofo, pentru gresare. Lasă că se descurcă ea.
Mă mai miră cât de cunoscători sunt Turcescu și tandemul Badea/Ciutacu, atât în hidrogenarea grăsimiilor cât și în perversiunile sexuale limită. Adică Turcescu pare cunoscător practicant de feeting, de vreme ce-i propune fostei gimnaste zece șuturi pline de margarină în cur. Pe partea cealaltă Badea&Ciutacu o ard sportolitic, că Băsescu e de vină.
Mă mir și iar mă bucur. În fine, cineva și-a dat seama și în România, la ce este bună largarina tartinabilă.
Cei care pot să zgârie mai mult decât sfincterul acestui scandal local de toată jena, sigur știu că margarina a fost inventată de Procter & Gamble.
Exact prieteni, chimiștii ăia de te scapă de mătreață l-au folosit ca bază pentru săpun ori lumânări și din aceiaș componentă modificată îți dau să papi. Sănător, evident!
sursa foto
 

8 comentarii:

  1. Greşeşti. Margarina a fost inventată de chimiştii lui Napoleon, ca să suplinească lipsa de unt.

    Belle

    RăspundețiȘtergere
  2. asa este, margarina a fost descoperita de un chimist francez...:)
    rahatul asta e foarte nociv, discutiile referitoare la el sunt interminabile, pentru ca e vorba de o intreaga industrie care trebuie sa traiasca. mai bine o sa-l numesc "cacat tartinabil" cum ai facut-o tu, pentru ca nu este nici pe departe un aliment. scopul afacerii este doar profitul, nicidecum binefacerea. toata lumea stie ca nu e nimic natural in el, il consuma, e treaba fiecaruia, dar ma intriga la culme faptul ca cei mai multi parinti isi hranesc copiii cu el sau cu produse care il contin...
    ma intreb totodata ce inseamna unt cu grasimi 65 sau 80 % sau mai bine spus ce anume este in acea diferenta de pana la 100 %...

    RăspundețiȘtergere
  3. Sunt de acord cu ideea de nocivitate a margarinei, dar acel "cineva" din media care a coborat limbajul la un nivel de labeunu si-a dat margarina pe fatza. sau pe maini. A scrie oribilitatile alea de frustrat patentat, de maior fara armata, de gradat fara stele aduce a prosteala extrema. de ce nu zbiara la superluna decat sa injure la propriu un simbol al lumii doar ca nu-i place lui Margarina?. nu este ok. e doar un simplu masturbator de cuvinte si de idei. o biata maimutza paroasa pupatoare in boase la Stapan.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci articolul care "te va unge" la suflet este asta:
      http://sfbacterie.blogspot.ro/2013/06/robert-turcescu-vs-nadia-comaneci.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+Sfbacterie+(sfbacterie)

      Ștergere
  4. Daca vreti reteta lumanarilor din margarina v-o dau eu. Numai ca-i fara omega :) Si nici hidrogenata nu-i.
    Apropo, mai tine minte cineva margarina din anii 80, aia romaneasca?
    Era o adevarata epopee sa o intingi pe paine si nici nu gresa foarte bine drept pentru care Rama care venea de la unguri parca ajunsese marfa de contrabanda !
    Deci nimic nou sub soare ! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu stiu o reteta de lumanari din prajituri. Trebuie sa functioneze, ca doar sunt pline de margarina arzale-ar focu'!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE