marți, 23 aprilie 2013

Baba Lipa, ţaţa Kuna şi casiera iubesc Pula!


În săptămânile petrecute în Croaţia m-am procopsit cu o groază de kune si lipe mărunt. Monezile ăstora sunt atât de variate ca dimensiuni şi valoare că te apucă frica să numeri. Ba mai sunt şi grele. Mi-au stricat capsa de la buzunarul portofelului şi mi-au găurit buzunarele de la pantaloni de m-am trezit cu lipele în chiloţi. Si se tot adunau. Singura soluţie a fost sa le strâng într-o punga din cele cu fermoar la gura şi să le ţin în buzunarul de la portiera maşinii. Înainte de plecare mi-am amintit de punga cu marunţi şi am horărît să îi cheltui. La supermarket m-am proptit drept în frigiderul cu bere Ojusko. Când am scos punga la casă, i s-a spart fundul şi monezile s-au imprastiat pe bandă şi pe jos.
Băga-mi-aş pula în lipele voastre, am scăpat printre gingii! Cele doua doamne bătrâne din spate şi casieriţa mi-au zâmbit frumos şi s-au pus pe adunat monezi. Totul a durat destul de mult, timp în care coada din spatele meu s-a umflat. Faza e că nimeni nu s-a enervat, nimeni n-a schimbat casa. Înainte să îmi pună ultima bere în sacoşă casieriţa mi-a zis fericită:
Is so nice in Pula. I love Pula! Cele două babe dădeau din cap în semn că şi ele.
Aha, sigur că da! Dobredjenia, am zis eu muşcându-mi limba.
Am aşteptat o ora pâna să pot berea, pentru că de atâta râs am zgâlţâit-o cu punga de a luat-o spuma. P'ormă m-a luat sughiţul, după aia căscatul. Cred că m-au deocheat cele două babe.
Apropo, dacă şi voi iubiţi Pula, vă puteţi comanda un tricou de pe site-ul de unde am luat poza.
Aide, bok!

13 comentarii:

  1. Cred ca e statiunea unde se sta cel mai comod cu zambete pe buze=)). asta mi-aduce aminte de o faza de ieri. "domnisoara imi dati mai repede sticla aua de bere ca io am certificat de handicapat? / dar ce-ati patit domnu? / pai duduie...mi-a murit pula=))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Condoleante si inec placut al pierderii in bere. Chiar, o fi plutind, daca o pui in halba?

      Ștergere
    2. Pluteste pluteste cu spuma-n sus teapana! Halba-i grea si spuma-i mare.. semne bune barul are

      Ștergere
    3. E mare, am notat. :) Dar rece? Brrr

      Ștergere
    4. Cand se soarbe spuma; gura-i fietbinte de dorintza si implicit... spuma-i rece:-P

      Ștergere
    5. Bea încet să nu faci roş în gâţi!

      Ștergere
  2. Vreau să te uiţi pe poza asta, şi p-ormă vezi cum o pui să o vază şi restul lumilor, că io m-am tăvălit de râs
    http://prietenas.ro/funny/rochii-de-mireasa-cu-vagin/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Moama câtai vulva! Aşa o fi moda acum, în loc de rochie virginală, rochie vaginală. Păi când o vedea rochia, fuge ginerică şi se opreşte cu curul direct în lumânările de cununie!

      Ștergere
    2. pentru rochiile alea trebuie sa ai.

      Ștergere
  3. Sunt femeie ,pai cred ca ne lipseste orasul ala , de aceea infuzia de refugiati , acolo n-au oras cu numele asta au doar numele asta bine dezvoltat unde trebuie, personal peste 11 cm mai rar .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sub 11 cm se numește Puța, care e alt oraș în altă țară. :P

      Ștergere
  4. Sunt femeie ,pai cred ca ne lipseste orasul ala , de aceea infuzia de refugiati , acolo n-au oras cu numele asta au doar numele asta bine dezvoltat unde trebuie, personal peste 11 cm mai rar .

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE