luni, 1 octombrie 2012

Sunt bogat, am câştigat un blat într-un tort etajat!

   Doamnelor şi doamnelor şi doamnelor... nici n-o să vă vină să credeţi ce am păţit. Staţi puţin să trag mai aproape şerveţelele că m-am emoţionat puţin pe mine. Mi s-a ridicat şi glicemia. Asta este, aşa păţeşti când stai la tort.
   Deşi încă nu-mi vine să cred, trebuie vă spun că am fost premiat. Da da da. O ştiti pe La Fee Blnche, zână de meserie şi Prinţesă de Conopidă Fiartă? Ei bine doamna m-a băgat într-un tort, adică într-un top. Este diabetic de dulce fata asta.
   Nu vă spun cât sunt de angosat. Mă simt cam glasat, un pic confiat şi confuz pentru că la blatul 24 unde m-a aşezat doamna, stau strâns presat între Papillon şi Robert.
   Vă închipuiţi cum mă simt? Vecinul de sus e un guru misogin absolut  iar cel de jos ceva cărturar psiholog. Dacă cu Papillon o dau la pace că îi sunt vechi cititor, despre nenea de dedesupt trebuie sa mă documentez. La prima privire deja au apărut probleme. Nenea Robert citeşte. Cărţi.
   Pfiuu, am rupt-o-n fericire. Ăsta mă dă în judecată. Prin vibraţii. Cum de ce? Conteso ce făcuşi duamnă? Ai izgonit mucegaiul din paradisul pierdut şi îl laşi să băltească peste vibraţiile minţii?! Mâine poimâine îmi bate vecinul de dedesupt în ţeavă că-i mănâncă mucegaiul meu biblioteca. Mă duc la castel cu furci si liguri să protestez.

PS. Multumesc frumos La Fee, sunt onorat!
PPS: Când e bătaia pe tort, pardon cu tort?!

16 comentarii:

  1. Contelui de Mucegai Ales

    Domnia Ta,
    Am alergat degraba sa aflu de ti-e bine! Mi-au spus elfii ca ti-am cauzat la glicemie! Vai mie!
    Domnia Ta, Conte, mi-a tremurat sufletul de emotie cand mi-ai promovat Iubirea ca o floare de mar pitic! Am suspinat in batistutza cu dantele!
    As fi vrut sa fac, la randul meu, ceva pe masura, dar nu ma pricep! Sunt varza la calculator!
    Pentru mine, acesta a fost prilejul sa iti pot spune ca te pretuiesc, ca te citesc, ca nu am mereu vorbe potrivite de un comenteriu, dar ca citesc!
    Ordinea de la premiere e strict alfabetica, fiindca eu va pretuiesc pe toti la fel de mult. Desigur ca am o slabiciune pentru Dex si Milogul, fiindca ei m-au descoperit si ei m-au invatat tot ce stiu! I-am necajit de o mie de ori! Asta e!
    Si pe tine o sa te cicalesc, ca asa sunt eu,

    La Fee Blanche, Contesa de Chou-Fleur

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stimată Contează,
      Tortura dumneavoastră hiperglicemică mi-a cauzat bine la inimă, supierb la moral şi fantastic la papagal. Am un chef de ciripit, ceva mai rar. N-ai vazut pe Google Talk?
      Ştiam că tortul nu e top dar nu m-am abtinut de la numarat că am rau de înalţime. E numai bine cum sunt pozitionat, multumesc leilor că nu imi incepe blogul cu litera "a" că leşinam de efort pe scări până la etajele de la cucuiata. Are tortul asta şi lift, că n-am văzut decât ceva confetii prinse în glazură?!

      Ștergere
    2. Haoleu, Printțițorule!
      Dă diochi sa nu-ți hie!
      Ciordiși ciripeala de la conteasă! Eu nu știu de astea cu Google Talk! Ca eu ma vâr goala numa-n lighean!
      La cucuiata e moțul de marțipan verde al lui Alteță-mea! De acolo priveste zâna ca la panaramă la ce-i în jur! Zice Alteță-mea că n-hare lift, hare scară! Zî când vii, ca te duc eu în cârcă, boiarule, până un'e zâci! Da' sa nu ma gâdili ca țâp! Șî ne-haude baragladina dă zână!
      Haidi, vină fără dă theamă, boiarule, mânca-ți-aș hochii thăi!
      Semnat, Subreta!

      Ștergere
    3. Haoleo Rapunzelo, tu eşti fă? Te-ai haladit dă tot, stai la maizon. N-ai treabă, te făcuşi subretă... Ai uitat că când te spălai cu şampun de urzici. Iote de asta ţa crescut aşea păru. Da degeaba mi-am răcit plombele cu tine fa, că n-ai ascultat când ţam spus să te speli cu el numa pă cap!!! Aide vino cu cheile halea, da vezi să nu te hîmpedici că dacă cazi se sperie cucoana când o vedea blană nouă de urs pe jos.

      Ștergere
    4. Haoleu, boiarule, ca nu le-ham ciordit heu, zeu dă nu! Cî plecai cu mâna goală d-hacișilica!
      Sâ chiorăsc,nah!
      Mă spălai cu sapunariță, boiarule, că hurzicile le mâncai dă foame! Hau cum să strâc bunăciune dă hurzici!
      N-am blană, boiarule, că ma rasă cucoana! Să spariau renii dă mine!
      Haoloe, sa nu ma spui, bre!

      Ștergere
    5. Ham carat ho scara-n charca!

      Ștergere
  2. mi-au disparut comentariile recente!

    RăspundețiȘtergere
  3. :))))) Recunosc, am avut eu niscai momente mai „încinse” cu LaFee, dar acum am râs cu lacrimi de schimbul vostru de replici :)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Atunci hai la o feliie de tort Oamo, ca eu nu tin supararea!
      Hai ca nu musc!

      Ștergere
    2. Alege Oamo, blat, glazură sau preferi o... lumânare?!

      Ștergere
    3. Orice numai să fie cu ciucalată! :D

      (nici io nu țiu supărare)

      Ștergere
    4. Oama! Maine dau tort! E ziua mea! Te astept sa vii! Cu ciucalata , sigur!
      Maine voi avea 46 de ani! Sa nu zici ca nu te-am chemat!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE