joi, 13 septembrie 2012

Căcăciosul

 
   Dacă tot am început să dau din casă, azi revin la subiectul buda de la birou. Oameni buni, proza de micţiune naşte monştri. Acum multă vreme aberam cu succes la persoana I despre cum să (nu) te caci la job. Chiar nu îi înţeleg pe ăia de se cacă la locul de muncă. Adică scuzaţi, în caz de "Stejar, extremă urgenţă", te aşezi pe ciuci şi în urzici, dar nu îţi faci program zilnic de deversare a maţului gros la servici. Coşmarul a devenit realitate, pentru că exact asta face un coleg de al nostru. Ticălosul ne pângăreşte de luni întregi templul de porţelan cu apă aromat-susurătoare, umplându-l zilnic de rahat şi putoare. Azi căcăciosul a depăşit măsura; a comiso urât de tot.
   Când a dat ochi cu nenorocirea, femeia de servici a ieşit din buda bărbaţilor plângând. Am sărit repede să o pălmuim, să o oţeţim anticipând un posibil leşin post-viol. Trei dintre cei mai curajoşi dintre noi am năvălit să prindem făptaşul, dar priveliştea căcăstoarei desacralizate ne-a înmuiat picioarele de era să ne scoată tot ea afară cu făraşul. Un turn de căcat maro, mare cât un popic scotea capul cu un centimetru deasupra tronului. În jurul lui, întreaga budă, jumătate de colac plus capacul erau imbrăcată într-un linţoliu de fecale galben şofran tapetat cu coji de seminţe şi roşii nedigerate. După ce ne-am recăpătat suflul, un singur strigăt de revoltă ne-a ieşit la toţi din piept:
-Bă, care spuma mea te-ai spart în budă?!
   Asta a fost picătura ce ne-a umplut weceul. Nu e posibil să ne lăsăm ochii şi nările atacate zilnic de un dobitoc prost de cur. Am ţinut consiliu, am făcut anchetă,  în care ne-am pus zeci de întrebări. Multe diintre ele logice altele de tot căcatul. Ne-am întrebat dacă făptaşul e însurat şi numai ea spală buda acasă. Am emis ipoteza că e un tip atât de zgârcit încât se cacă la birou ca să nu tragă apa acasă. Dar de ce nu o trage măcar aici? Poate e un sabotor plătit de o companie rivală. Şi căcaţii ăia ai lui, monstruozităţile alea bifazice, imiscibile (chiar şi infuzibile, a zis unul), de unde naiba rezultă. O ţine nenorocitul dietă disociată, ori mănânca cuie cu sos de sticlă pisată. Poate-i face nevastă-sa vrăji la cratiţă, ori poate asta face bucătăria asiatică din curul balcanicului. Dar poate că nici nu e om ci un extraterestru căcăcios. Până la urmă am tras linie şi am hotărît să înfiinţăm o poteră ca să-l prindem pe căcăcios.
   Pretene dacă mă citeşti, te anunţ că ai belit maţul. Întreg personalul purtător de coae al firmei e cu ochii după curul tău păros. În plus una bucată mătură lungă ţinută strâns între ţâţe e gata să te lovească crunt. După ce identificăm că îţi aparţine susnumitul organ, o să ţi-l bucşăm cu suluri de hârtie igienică şi apoi îţi montăm frumos la găoază o electrovalvă. Telecomanda o ţinem la muncă şi o să o declanşăm când suntem siguri că îţi este viaţa mai dragă.
   Hai sictir şi căcat în traistă, că te pescuim noi!
 sursa foto


41 de comentarii:

  1. Cred ca mi-era dor sa te vad scriind asa. Cu patos, nene!
    Asa, Radu! Fa-le de ras naravu', fi-le-ar rahatu' de ras sa le fie! Macar de-ar citi unu de la tine de la birou ce scrii. Ati afla cine e dupa culorile de semafor care le-ar schimba pe fata. Sau deja misterul e lamurit?
    Am aceeasi problema la servici si eu, cu persoana nebanuibila de altfel. L-am lecuit pornind alarma de incendiu de cateva ori intr-o saptamana. A iesit nesters, bietul de el, cu nadragii neincheiati si damful inca la el...
    Pff... Acu' dispare zilnic la buda de la piata, cea publica. Dap, carpanos, se scobeste dupa leul necesar vreo juma' de ora, dupa care dispare!!!
    Dar am ras cu pofta citindu-te, ca pe vremuri. Doamne, ce am mai imbatranit! Eu, nu tu! :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am ales greşit culoarea şi textura blogului Irino. E spiritul de curpapir viu în el. Nu trebuia să precizezi nimic. amândoi îmbătrânim. Viteza depinde de cititor.

      Ștergere
    2. Nici nu am zis nimicuta de coloare sau de text! Am inteles ce te mana-n lupta! Di multisor, chiar.
      Imi pare mie, sau nu a picat bine ce ti-am comentat?

      Ștergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dacă era oamă se căca in buda lor! Crezi că e extraterestru?!

      Ștergere
  3. :)) fenomenala poza :))
    daca pana si despre cacat vorbesti cu patos....
    esti bun ;)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) nu maaaa !
    bun si atat.
    bun la scris. la altceva nu am de unde sa stiu :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deci si fomeile fac chestii de genul: mama ce bun e asta....

      Ștergere
    2. da si nu.

      un barbat afirma despre o femeie ca este buna daca aspectul ei fizic ii face cu ochiul.

      o femeie afirma ca un barbat este bun din cu totul si cu totul alte motive. pe lista este intr-adevar si performanta lui sexuala.

      Ștergere
    3. portofelul sa fie gros ca sula poate sa fie lunga....

      Ștergere
  5. Despre căcat eu nu comentez.
    Fiecare cu al lui! :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Omul tine in el pana la servici , acasa n-are cine sa faca curat dupa.Am spus om ?Poate urs ...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La ipoteza animalului astuia nu ne-am gandit, am sarit direct la extraterestri. Vasile te felcitez. Esti dibac si perspicac. Te bagi in potera?

      Ștergere
    2. Ursule, doar informativ, Vasile nu-ți mai poate raspunde. A murit pe 11 aprilie 2013.

      Ștergere
  7. Dovedesti repede cacaciosul ce se caca imprastiat! Doar astepti. el se va caca! si va pute. rau! :-P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buei Mirceo tu esti trinitatic, triumviric, tripartinic si tricomentic tot timpul de cand aberezi mobil. Schimba-ti dracului telefonul!

      Ștergere
  8. Dovedesti repede cacaciosul ce se caca imprastiat! Doar astepti. el se va caca! si va pute. rau! :-P

    RăspundețiȘtergere
  9. Dovedesti repede cacaciosul ce se caca imprastiat! Doar astepti. el se va caca! si va pute. rau! :-P

    RăspundețiȘtergere
  10. Salut! Esti interesat de un schimb de link cu www.iaff.weebly.com? Daca da, scriemi bloganunturigratuite@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
  11. http://www.youtube.com/watch?v=hsszx5CQuWI&feature=related

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intotdeauna m-am intrebat unde se caca melcii. Mutumesc

      Ștergere
    2. Eu stiu. Am avut rabdare sa urmaresc cativa, la o varsta la care faci lant din paiele de papadie, sau coroana din diamnatele florilor de musetel. Aveam un zavoi in apropierea casei si erau multi melci. Raspunsul e: pe unde apuca, sau mai bine zis, imprastiat si peste tot. Ca si omizile.

      Ștergere
  12. Nu fara urzici!
    e cu cantecel!

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE