luni, 30 ianuarie 2012

Românul e u


  Ajunge cu lamentarea. Destul cu jelitul. Punem punct grijilor. La coş cu incertitudinile. Dacă tot suntem un popor care se hrăneşte cu basme şi manele, măcar să ne integrăm peisajului şi să prindem mesajul cel mai optimist din ele. Mă alătur pe această cale campaniei ăleia (nu jtiu cum o cheamă mâncaţi-aş tu p-a mea!) de ne laudă pe goagle.
  Românul e Dăştept
  Românul e Frumops
  Românul e Blogat
  Românul e u
Adicătelea μ. Carevasăzică micro care se scrie mic.ro sau mic-ro. Deci românul e mic rău, e micronic, e gol, e vraişte. Mioritic, românul e pe ducă... 

PS:  Textul din poză este imprimat pe tricoul unui salahor. Ar fi fost prea fină ironia să pun poza completă. Omul are o clasă în plus faţă de tren, seamănă cu un portret făcut de Picasso mahmur după ce a pilit absint cu Van Gogh şi locuieşte într-o casă din chirpici cu o singură cameră. Omul are un câine. Iar câinele n-are nici o vină.

10 comentarii:

  1. :D Bine că omul nu are cu o clasă mai puțin decât încrengătura Plasmodiophromycota și nu seamănă cu vreun exponat de seamă al Muzeului Artei Urâte. Și bine că e u și nu e p.... Și bine că are un câine și nu ciumă bubonică (asta m-ar fi întristat peste măsură).

    RăspundețiȘtergere
  2. Hmmm, ai fost sambata seara la "Casa Jienilor" de pe strada Fainari nr 5? Pentru ca exact asta discutam cu prietenii mei, despre romania micro si falimentul acesteia cauzata de consumul excesiv de basme, legende si balade populare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am fost, dar am tras telepatic cu o ureche blegă. Cin' s- aseamănă s-adună.

      Ștergere
  3. Ce dracu' o fi distractiv la postarea asta?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ce dracu o fi extraordinar la postarea asta?

      Ștergere
    2. Interesant este ca distractivul conduce cu cinci la patru in meciul cu extraordinarul:))

      Ștergere
    3. Interesant ar fi să ştiu ce ai votat la sondaj! :P

      Ștergere
    4. N-am votat. Si n-am nici un dubiu ca stii ce as fi ales, in cazul in care as fi cazut in aceasta ispita :)

      Ștergere
    5. AniS rea, rea...voteaza fata mea!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE