luni, 16 ianuarie 2012

În curul gol la Polul Nord

Bulă lucra la staţia arctică împreuna cu Iţic. După doi ani lui Bulă a început să i se pară interesant curul lui Iţic. După trei ani îl sorbea din priviri. După patru bălea după el. Dar degeaba se agita el ca cioara în laţ, că Iţic era un tip religios şi însurat cu Rachela o bomboană de fată. Bulă turba, făcea apropouri, arunca săpunuri la duş, dar nimic.
Într-o zi, ajunge atât de disperat încât se duce direct la Iţic şi îi spune pe faţă:
- Prietene ai un cur superb şi eu sunt stătut, mor dacă nu ţi-o trag măcar o dată. Uite, dacă mă laşi, o singură dată, doar odată scurt de tot să ţi-o pun la zerou, îţi dau 1000 de euro!
Iţic îl refuză fără să clipească.
Bulă insistent îi face lu' asta capul mare, că nu e mare lucru, că totul o să se termine iute, că e foarte statut şi probabil o să-şi dea drumul repede. Apoi îi descrie cam care ar fi procedura.
- Colegu' eu o să stau în spatele tău şi arunc banii pe podea. Cât te apleci tu să-i iei şi cât te-ai ridicat, eu ţi-o pun scurt cât stai aplecat şi în două momente am terminat treaba.
Stă Iţic şi se gândeşte o clipa, după care cere răgaz să o sune pe Rachela. Evreica cum aude de bani, îi şi străfulgerează neuronul o idee:
- Băi Iţic zii că se face dar numai dacă îţi da 2000 de euro. Cum îi aruncă tu ridici fulgerator banii de jos, de n-o să aiba prostul timp nici măcar să-şi dea chilotii jos. Să nu-mi zici că umblaţi în curul gol la Polul Nord
Iţic râde, îşi freacă palmele şi îi spune lui Bulă că acceptă propunerea.
Dupa jumătate de zi, Rachela începe să-şi facă griji, nemaiprimind nici o veste de la şotul ei. La un moment dat, nu mai rezista şi îl suna să intrebe ce s-a întâmplat. Şi sună şi sună...Într-un final Iţic răspunde, gâfâind şi printre gemete îi spune:
- Nenorocitul a folosit monede...

Morala:
Orice propunere trebuie analizată pro...fund, înainte de a bate laba si de a te trezi cu sula în cur.

13 comentarii:

  1. Bietul Itic, ca Rahelei, bomboana de fata, nu ii plang de mila! Ea vroia banisorii! ( Desi i-o fi placut si lui Itic!! )
    Rad de la primele randuri, pentru ca prevedeam ca Bula o sa se gandeasca la ceva, sa nu ramana cu buza... umflata!
    Sa mai zica cineva ca banu' nu-i puternic!
    Da' de ce i-ai dus taman la Polu' Nord?

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le inghete bucile, de aia. Sa fie izolati mai Irino!

    RăspundețiȘtergere
  3. si evreii si-o trag intre ei, nu-i asha?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai crezi ca se inmultesc prin diviziune celulara?! Hetero se inmultesc prin credinta si homo prin convingere :D

      Ștergere
  4. Ce zice Cosmogonul asta frate...io credeam ca harmasarii nu se calaresc intre ei. Uite ca vine el sa puna copita pe rana!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai daca evreii se calaresc intre ei, caii ce naiba fac? Se evreiesc intre ei? In fine, zicea unu' ca si caii se impusca, de unde ar rezulta ca si pustile se calaresc. Sau... Cred ca mi-a bagat cineva copita in ureche.

      Ștergere
  5. Cosmogonii cosmogonesc? Zic eu asa din pretenie ca ar trebui ca respectivii Cosmogoni sa blogareasca, ca tare mai stiu sa ei ecriveasca. Frumos.

    RăspundețiȘtergere

COMENTARII MUCEGAITE