vineri, 20 ianuarie 2012

Hedonism vă rog şi de rest procrastinare!

Ce am putea noi doi să facem în acest weekend scurt? Păi ia să vedem. Să ne consultăm. Nu, nu o să deschidem calculatorul, nici "7 Seri". Poate eu două beri. Eu o să mă ameţesc iar tu o să-mi sprijini capul. Am să-ţi cânt iar tu o să mă plăteşti ca să tac. Cu un sărut. Sâmbătă o să mă tund. Am să te împing în pat şi patul îţi va părea rotund.
Am putea merge la un vin fiert la Mădă. Am putea de asemenea să o răpim de acasă şi să o băgăm la întunericeală, adică într-o sală de cinema. Sau să ne răpeasca ea pe noi. Sau nu. Am putea asculta Today a lui Yael Naim în buclă până la culcare. Am putea sta în casă toată ziua la Tv, să facem floricele, spume în cadă şi urme de ulei în pat după masaj. Am putea merge la “fetele alea” să bem un ceai şi să jucăm o carte. În fine, dacă plictiseala ar fi aşa greu de îndurat am putea merge în Piaţa Universitaţii să ne jucăm de-a revoluţia cu jandarmii. Sau am putea să continuăm de unde am ramas. Vin, muzică, film, floricele, spume, ulei. Adâncituri în pat. Sau nimic din toate astea până duminică. Sau mai bine peste două săptămâni. Vedem noi. Hedonism vă rog, hedonism. Şi de rest procrastinare.

7 comentarii:

  1. Ceea ce-mi doresc și mie că tare bine-ai zis-o! Doar că io deschid mai mult de două beri.

    RăspundețiȘtergere
  2. Este sambata si am ajuns deja la tuns! :P

    RăspundețiȘtergere
  3. eu pe-acasa relache. si , same, tre sa ma tund! weekend extrem de placut!

    RăspundețiȘtergere
  4. Uite ca nu stiam de Yael Naim, ignoranta de mine... Dar am ascultat-o cu simturile ascutite, asa cum fac atunci cand ascult ceva nou. Mi-a dat starea care m-a ajutat sa iti inteleg starea. Si-i fain, pe bune.
    Scrisul tau curge prin mine ca un vin bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recomand piesa Today de Yael Naim, ca New Soul o stii sigur, ai auzit-o la reclama Orange.

      Ștergere
    2. Superba interpretare. Da, cealalta o stiam, dar nu stiam numele cantaretei. Mersi, Radu.

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE