miercuri, 25 ianuarie 2012

Constituţionalitatea câinilor vagabonzi

Curtea Constituţională a decis că Legea privind comasarea alegerilor este neconstituţională. Poate nu vi se pare că această decizie este greşită. Poate credeţi că această instituţie chiar gândeşte şi este imparţială. Ţeapa ta prietene! Curtea Constituţională este de fapt Ograda de Abureală. Acum două săptămâni Curtea formată din aceiaş adunătura de moşi scrobiţi la cur a declarat neconstituţională Legea eutanasierii maidanezilor. Tare îmi este teamă că fiecare târtan din ăsta cu robă are acasă câte o babă mare şefă de ONG pro lătrători. Aşa se explică aberaţiile emise de această Curte referitor la constituţionalitatea câinilor vagabonzi. Cică javrele sunt fiinţe care fac parte din natura cu care omul trebuie să fie în armonie. Căcat cu perje în limbaj de lingură cofrată în beton. Fraze sforăitoare ce însoţesc al Curţii Iraţionale somn. De ce puii mei nu declară ăştia neconstituţională vânătoarea în care într-o singură zi sunt împuşcaţi 700 de mistreţi? Ăia nu mai fac parte din natură, nu? Aha, este vorba de bani! Cineva a plătit să împuşte mistreţi. Mistreţii erau proprietatea altcuiva...Păi stai vere. Hai să facem aşa. Gândeşte-te că plătesc şi eu ca să împuşc câini. Sau pe cineva să o faca. Dar stai putin, cred că am facut-o deja. Am plătit şi plătesc pentru asta. Plătesc taxe, impozite, salubritate, chirii, taxe de drum. Să se considere deci câinii proprietatea oraşului, deci a primăriei. Primăria primeşte bănuţi de la mine. Iar eu vreau ca primăria să eutanasieze câinii. Este constituţional, nu?! Este o laie. Constituţional este ce zice Curtea lui Moş Teacă. Să vă fie clar gherţoilor că dacă vreţi o viaţă fără câini vagabonzi trebuie să emigraţi înt-o ţară civilizată. Aidi pa şi ne vedem la vot, vot, vot...

9 comentarii:

  1. in australia,pisicile si cainii vagabonzi sunt echivalatzi cu DAUNATORIi.adica asa cum se da cu gaz pe domnii paduchi, asa se si "eutanasiaza" animalele ce perturba viatza umana. dar o mica intrebare aiurea mi-o tot pun. daca s-au lansat aplikatzii pe smartphonuri cu sunete de inalta frecventza ce alnga cainii si-s inofensive pt oameni, e ce nu e monteaza prin ploietsiul asta o retea de difuzoare ce emit acea frecventza de sunete astfel incat sa fuga turmele de javre din pl?
    se pot rezolva munte fara sa ucizi !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Prin alte tari si porumbeii sunt considerati daunatori. Este o treaba de perceptie. E adevarat ca oamenii sunt daunatori naturii. Dar Orasul NU este natura. Este un spatiu destinat oamenilor, celelalte creaturi putand fi considerate din start drept parazite.
      Cat despre sunete de inalta frecventa...Exista ceva probleme. Stii tu Mirceo, nici radiatiile gama nu le auzi dar te cam omoara. Si chiar de ar fi inofensive unde crezi ca ar goni cainii aia? La periferie. Unde sunt satele satelit ale oraselor si/sau locuintele bastanilor cu 4X4.

      Ștergere
  2. Ce de poeti mai are Romania!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti putin desprins de realitate, probabil plutesti pe undeva prin spatiu. Este vina noastra pentru ca avem atatia caini. Noi trebuie sa indreptam asta, mai bine adopta unul...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt desprins de realitate, iar dumneata n-ai fost niciodata conectat la ea domnule anonim ostil. Te rog sa nu folosesti pluralul cand este vorba de javre. N-ai decat sa adopti tu 10 ca eu nu ma grabesc sa bag mana in buzunar.

      Ștergere
  4. Orice lege din lume ar trebui să ţină cont de viaţa omului înainte de orice, mai ales când e vorba de viaţa urbană. Câinii comunitari nu sunt productivi, nu ajută natura cu nimic, nu îmbunătăţesc ecosistemul, nu ajută la distrug alte specii dăunătoare cum ar fi soarecele de câmp, sobolul de apă sau mai ştiu eu care.
    Câinele comunitar este o specie dăunătoare, productivă de bacterii şi microbi dăunători mediului şi, în marea lor majoritate, sunt agresivi.
    Din păcate, există indivizi pentru care o cotarlă e mai importantă decât un copil, şi pe care nu-i impresionează faptul că văd copii sfâşiaţi de astfel de creaturi, ori bătrâni fără apărare atacaţi de haite.
    Cu asta trebuie să luptăm.
    Mi se pare aiurea să mi se impună(să vă fie clar că acolo o să se ajungă dacă nu se iau măsuri drastice) ca să adopt o astfel de creatură. Să ne înţelegem fraţilor, cei care vor să eutanasieze cotarlele nu urăsc animalele, ci mai degrabă cei care se opun eutanasierii sunt neiubitori de oameni.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Orice lege care se refera in primul rand la orase. subliniam asta mai sus pt Mircea Mitzule...
      Nu poti face nimic tu ca cetatean daca sitemul este tampit. Iar cand sistemul mai este si suprapus peste tampiti...ne mananca purecii!

      Ștergere

COMENTARII MUCEGAITE